![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Simka którą nazwałaś Helena, tak naprawdę nazywa się Erin. Musiałaś źle doczytać. Przy tych dwóch simkach właśnie chodziło mi o taka "prostotę". Muszę poćwiczyć nad podbródkami bo dużo słyszę właśnie że są za długie. Dziękuje za opinie ![]() |
|
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eee... Jest łudząco podobna do poprzedniej simki. Zwłaszcza nos i kształt twarzy, który w sumie też mi się nie podoba. Erin ma za długi podbródek, za małe oczka jak na mój gust i za trójkątną twarz, którą jeszcze bardziej podkreśla uczesanie. Ogólnie nie podoba mi się za bardzo, ale usta wyszły Ci bosko
![]() Musisz popracować nad kształtem twarzy i starać się, aby simki były bardziej ''różne''. Dam za nią 7, bo jednak jest w niej coś, co nie pozwala mi oderwać od niej oczu ^^ P.S. Pamiętasz może, skąd masz brwi? Zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Brwi pobrałam z thesimsresource ale dokładnie nie powiem ci które to bo nie wiem
![]() Szczerze dopiero teraz zauważyłam tak wielką podobiznę tych dwóch simek ![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Lilly-jest PIĘKNA!
![]() ![]() Erin- ma trochę za smutne oczy. Reszta super.7/10. Kinga-Kolor pomadki mi się nie podoba.Nos troszeczkę za długi. 5/10 Beatriz- Nos mi się nie podoba.Usta za duże. 6/10. Monika- jest bardzo ładna. Usta za duże. To mi się nie podoba. 6/10 Dawid- Ładny, ładny. Usta troszeczkę rozciągnięte.7/10 Alina- W tym przypadku duże usta mi się podobają.Oczy, fryzura i makijaż bardzo ładne. 8/10 Ilona- Według mnie, ma dziwny kształt twarzy.8/10 Sabina-Nos nie do końca mi się podoba.Oczy są b.ładne.8/10 Zuzanna- Usta za duże.Nos mi trochę tu nie pasuje...Poza tym ładniutka 7/10 Ok, to wszystko. Bardzo ładne simki ( i sim) ![]() Ostatnio edytowane przez Valerie : 13.07.2012 - 13:28 |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Zacznę może od faceta. Jego usta są zdecydowanie za wysoko, a nas jakoś tak dziwnie wklęsły (kurcze, tak to się pisało? O.o).
Fryzura za nic mu nie pasuje. 5/10 Teraz kobitka. Znowu ten sam kształt twarzy. Kombinuj troszkę ^__^ Makijaż mi się nie podoba, poza tym nos jest za prosty i za wąski. Dużo za wąski. Mało tego nozdrza są jakoś dziwnie pociągnięte do góry. Ta simka w ogóle ci nie wyszła. 5/10 |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Kristin - ma taką... nie wiem jak to określić, "szpakowatą urodę", dodam, że jakaś wybitna to ona nie jest. Szersza szczęka i nos na pewno by jej nie zaszkodziły.
Dorian - ma za wysoko usta, poza tym są świetne, takie pełne. Jeszcze mała rada ode mnie. Może wykombinuj coś z prezentacją? Na pewno simowie wyglądaliby wtedy ciekawiej, może i byś więcej komentarzy miała? Ale to tylko taka moja sugestia, sama kiedyś też nie robiłam prezentacji, na szczęście to się zmieniło. ![]() Pozdrawiam. ![]()
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Widzę, ze te simy mi kompletnie nie wyszły jak na gusta innych, mnie natomiast bardzo dobrze się nimi gra. Przyjmuje każdą krytykę bo w końcu o to w tym chodzi ![]() |
|
![]() |
#59 |
|
![]()
Lily - ma zbyt trójkątną twarz i założę się, że czerwona szminka ożywiła by jej nieco zmęczoną twarz.
Erin - również ma trójkątną twarz, do tego niezbyt ładne brwi i coś nie tak z końcówką noska. Kristin jest jakaś taka szpakowata (skojarzyło mi się to, zanim przeczytałam post Rosemarie). Nie podoba mi się. Dorian - nie mój typ. |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 14
|
![]()
Stanowczo za dużo zdjęć. Kristin ma jakiś szeroki nos, wygląda jak piramida: na górze (głowy) jest za wąska, a na dole (też głowy) za szeroka. Z kolei Dorian jakiś taki ulizany, usta ma za nisko, nos jest jakiś taki wypukły... Podobają mi się.
Ocena: 10/2. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|