![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Trochę mi się ubogi wydaje ten dodatek, ale zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zapomniałem wypowiedzieć się o okładce... mianowicie bardzo mi się podoba jest barwna jak wszystkie z trzeciej serii Simsów...
Nie żebym się czepiał, ale uwaga do Simowiczki888 - uważam to się pisze przez "ż", a nie przez "rz". ![]()
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Już się nie mogę doczekać
![]() "Nowe informacje w sprawie The Sims 3: Kariera! Oto niektóre nowości, które pojawią się w `Karierze`: - Możliwość tworzenia tatuaży na ciałach naszych simów. - Zmiana wyglądu otoczenia poprzez dodawanie skał, drzew, czy znaków drogowych. Możliwość dodawania, usuwania, edytowania parcel. - Nowe zaawansowane opcje tworzenia dachu. - Wielopoziomowe kolumny. - Wiele nowych obiektów. - W nowym dodatku możemy podglądać, jak nasi simowie zarabiają na utrzymanie. - Nowe kariery: strażak, architekt, detektyw, lekarz, pogromca duchów, stylista. - Stylista może wprowadzać nowe trendy do miasta. - Strażak po usłyszeniu alarmu przeciwpożarowego od razu ruszy do pracy. - Architekt może zostać zatrudniony przez sąsiadów w celu przebudowy lub urządzenia domu. - Artysta tworzący tatuaż otrzyma do pracy profesjonalne narzędzie, dzięki któremu będzie mógł stworzyć aż 5 warswt i edytować rozmiary i kolory. - Rzeźbiarz swoje dzieła może wykonać z lodu, drewna i metalu. - Na detektywów czeka wiele spraw do rozwiązania." Coś takiego znalazłam w nacie i muszę przyznac że jestem bardzo ciekawa |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
No nic się nie stało Simowiczka...
![]() Co do Qwiatuszka... dzięki... yupi nareszcie dodawanie parcel... może będzie można zmieniać ich nazwy? 8D
![]() |
#59 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przecież teraz też można zmieniać nazwy parcel i dostosować swój opis - edytując szczegóły w edycji miasta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Chodziło mi o nazwę ulicy Bindi. poza tym odpowiedz na PW.
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|