![]() |
#51 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
ma bardzo brzydkie usta, szczególnie górną wargę. I jak ktoś słusznie zauważył jest jakaś taka płaska
![]() Ogólnie mi się nie podoba. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy ona w ogóle ma cycki o_o ?
ogólnie bardzo ładna tylko te usta takie...dziwne i trochę nienaturalne. |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentowanie.
![]() --------------------------------------------------- "Tajemniczy", "Dziwny", "Nie zawracaj sobie nim głowy", "A co on nas obchodzi?"... ![]() ... Czy wszystko, co o nim mówią to... zwykłe bzdury? ... ![]() ... Czy on jest naprawdę takim człowiekiem, jak wszyscy uważają? ... ![]() ... Czy zupełnie inną osobą? ... ![]() -Dobra, koniec już tej sesji. Nie lubię zdjęć... ![]() Nathan http://img820.imageshack.us/img820/4359/nathan1.png -------------------------------------------------------------- Chciałam podziękować hysterii, która (sama pewnie o tym nie wiedząc) niechcący podsunęła mi pomysł na imię dla powyższego sima. :> [Ostatnie zdjęcie w linku, bo nie chciałam psuć efektu prezentacji... ![]() Ostatnio edytowane przez Anique : 23.06.2010 - 15:32 |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Fajny sim, tylko czemu zdjęcie jego twarzy jest w linku? o.o
I nie mogę się nadziwić, że opuściłem simkę O_O Więc napiszę teraz: jest bardzo ładna, ale coś mi nie pasuje ^^ |
![]() |
#55 |
|
![]()
No wiec, prezentacja jest fantastyczna. Udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt, przynajmniej w moim odczuciu.
![]() Co do sima: jest uroczy. No i tu pojawia się to słynne "ale". ALE nie pasuje do klimatu, który stworzyłaś. Przystojny, ale za wesoły. Jego oczy się śmieją, a usta są wykrzywione w przyjaznym uśmiechu. No, nie pasuje to tu, ale nie oznacza to, że sim jest brzydki. Nathan ma coś w sobie, a z resztą jakby brać go za gwiazdę filmową, która tylko udaje pozując do sesji, to wyszło świetnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
@Sherlock: Dziękuję.
I tak to jest, gdy się nieuważnie czyta: na samym dole napisałam z jakiego powodu ostatnie zdjęcie jest w linku. ![]() @zumzool: Dziękuję. Już chciałam napisać: 'celem prezentacji było...' ale chyba z tym poczekam... ![]() I jak dla mnie jego oczy są uśmiechnięte, a za razem smutne. Ostatnio edytowane przez Anique : 21.06.2010 - 18:25 |
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 14
|
![]()
cudeńko! Naprawdę, świetny. nieskończoność/10
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Śliczny :d ma troszkę za wąskie usta chyba ,ale nawet mu to pasuje
![]()
#59 |
|
![]()
podsunęłam Ci jego imię ;o ? nie no, nie ma za co.
jest taki trochę kobiecy, ma przepiękne oczy i wygląda na delikatnego chłopczyka, ale i tak fajnie ![]() 9,5 |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Dopiero teraz doczytałem, czemu zdjęcie jego twarzy jest w linku
![]() Tylko może powiększ ten link trochę, żeby nikt go nie przeoczył (tak jak ja ^^). No, to tyle. Dawaj kolejne 'dzieło' ^^ Najlepiej simkę ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|