![]() |
#51 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wypróbowałem już każdą nową karierę, która dochodzi w The Sims 3 Kariera i stwierdzam, iż najbardziej wygodną oraz przychylną graczowi jest Strażak. Tak jak napisali moi poprzednicy - remiza jest niejednokrotnie lepsza od domu naszego Sima, bo i siłownia, i trampolina, i warsztat wynalazcy - na takie wygody młody Sim pozwolić sobie nie może. Ponadto pożar pożarowi nie równy... Wyważanie drzwi - super sprawa. Jak się przyłożymy to jeszcze nas nagrodzą, a na wyższych szczeblach wspaniałe zarobki i osobna premia za każdą "ugaszoną" akcję. Ja dostrzegam w tej karierze jeszcze jeden pozytywny jej aspekt - wątek kryminalny... Co prawda strażak ma gasić, ale kto powiedział, że przy pożarze garażu nie można zwinąć poszkodowanym samochodu?
![]()
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Strażak i detektyw
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie grałem wszystkimi, więc na razie się nie wypowiadam, ale często tworząc Simów preferuje tryb samozatrudnienia.
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
A jakie korzyści daje samozatrudnienie?Zatrudniłem mojego sima jako wynalazcę i żeby zdobyć awans wystarczyło zarabiać na wynalazkach,więc jakie to ma korzyści przecież i bez tego mogę sprzedawać wynalazki.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
@up no ale dostaje się jeszcze stypendium chyba, a to zawsze jakieś dodatkowe pieniądze
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Chodzi mi o to, że masz więcej czasu w domu i nie muszę najpierw całego dnia marnować na długą karierę, jak ze spokojem zarabiam w domu sprzedając, rzeźby, wynalazki itd. Michaello powiedź mi kiedy można coś tworzyć jak mój Sim będzie w pracy od 9:00 do 19:00 w pracy ? Po za tym napisałem PREFERUJĘ, a nie ZAWSZE gram Simem, który ma samozatrudnienie. Dodatkowo, od czasu do czasu miasto daje nagrody za wkład dla miasta. A sami twórcy nie robili by samozatrudnienia, gdyby nie mieli powodu.
![]() |
#57 |
|
![]()
profesje są fajne ale jak gra się 1 simem... jak jest więcej to zaczyna się robić problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Jedna z najlepszych profesji to na pewno praca detektywa, dosyć ciekawa, nie specjalnie trudna i nie zajmuje tyle czasu co inne.
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
mnie ciekawi praca stylizacji simów
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Reputacja: 11