![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
ciekawe czy tak jak Kariera pojawi się w dniu światowej premiery czyli we wtorek 7 września (w MM czy też Saturnie).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Moje Simy rzadko posiadają samochody, a garaże traktuję w związku z tym po macoszemu, ale nawet, jeśli wcześniej wahałam się, czy kupić te akcesoria (chociaż pewnie i tak bym to zrobiła), to teraz jestem pewna na 100%, że kupię, gdy tylko będę miała chwilę na grę - a wszystko dla ścigacza, uwielbiam motocykle i tych Simom nie żałuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Wątpię, że kupię te akcesoria. Ogólnie bardzo nie lubię akcesoriów, bo to jest drogie, a nie będę tyle płacić za kilka mebelków, które pewnie rzadko będę używać. A w Szybkiej Jeździe samochody mi się nie podobają, ewentualnie ten Motor jest fajny, ale, tak jak wspomniałem, nie będę wydawać 40zł na jeden motor. No i po co mam urządzać garaż? Nie potrzebne mi to.
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Ja już je mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
To premiera w Polsce nie jest 10? Spodziewałam się tego w sklepach około 9. Gdzie kupiłaś i za ile? ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
kupiłam w saturnie w CH Arkadia (w-wa) za 39,90 zł
![]() ![]() ![]() ps. na gry-online zawsze jest podawana data premiery światowej i premiery w PL. Wg tego co tam jest premiera w PL szybkiej jazdy jest 10.09 (pewnie w empiku etc) ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: A tak swoją drogą nie powala mnie Szybka Jazda. Owszem jest sporo nowych rzeczy: samochody, motory, dekoracje, fryzury, ubrania... Ale bez szału. Żałować, nie żałuję zakupu, ponieważ zawsze "coś" te akcesoria wnoszą do gry. Pojawia się też nowy gatunek muzyczny i ta nowa cecha (ale ona dostępna jest również z najnowszą aktualizacją). Ogólnie bez rewelacji ![]()
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 07.09.2010 - 18:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Jak to akcesoria... Nie wnoszą niczego ważnego, poza nowymi gadżetami. Ja nadal czekam na przesyłkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Jako,że mi dodatki z neta nie chcą w grze działać to chyba pofatyguje się po ten dodatek...zawsze to kilka rzeczy więcej
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
tutaj jest pokazane co zawieraja akcesoria http://simfans.de/specials/entdecke_...s_accessoires/ kliknijcie na Rennen itd.
|
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Przysłali mi Szybką Jazdę. Spodziewałam się jej dopiero w poniedziałek bo w opisie aukcji Allegro było napisane, że wyślą 10. A ja dostałam dzisiaj, więc wysłali przedwczoraj. Gra leżała w skrzynce na listy i teraz musi "nabrać temperatury pokojowej", nie za bardzo wolno wkładać lodowatą płytę do napędu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|