![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
hej ja mam włąśnie problem z modami samochodami z freschprince.com (zwracam się do tego kto wie) przeczytałem cały ten temat i nic z tego nie rozumiem co to jest d3dx9_31.dll czy ktoś mi może wszystko wyjaśnić prościej? oglądałęm na youtube jak zrobić żeby mody działały no to zrobiłęm ten folder wkleiłem resource(nie do folderu mod) próbuję wejść w grę gra nie odpala cóż kombinowałęm parę dni przeglądałem neta i nic w końcu przerzuciłem ten folder razem z resource na pulpit i gra z powrotem działała ale aut i pare innych rzeczy nie było
![]() aha i jeszcze mam wszystkie dodatki (jeszcze mi ślą szybka jazda i mam wersję 4.2.32.007001 EDIT: dzięki annie potem sobie przeczytam Ostatnio edytowane przez miko252 : 06.09.2010 - 21:23 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#54 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Helena - musisz zaktualizować plik resource.cfg i przenieść go do folderu 'Mods' w Moich dokumentach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
wszystko masz w Poradniku o instalacji plików packages
|
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]()
EDIT: Nieaktualne. Udało mi się nawet znaleźć polską wersję :D
W związku z tym, mam jeszcze jedno pytanie: czy jest możliwe, aby gra traktowała dwoje wybranych simów jako rodzeństwo? Gdzieś już kiedyś wspomniałam, że zepsuło mi się drzewo genealogiczne ważnej dla mnie rodziny i chciałabym przywrócić je do pierwotnego stanu... Ok, znalazłam. Niech tylko ktoś wytłumaczy mi, dlaczego nie mogę połączyć linią rodzeństwa prawdziwej siostry i brata? W przypadku "bratania" przypadkowych simów, wszystko działa jak należy... Nic już z tego nie rozumiem :P Cytat:
EDIT 2: Udało się :D Zaskoczyło dopiero po kilku simowych dniach, ale jednak.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 11.04.2011 - 18:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Czy w tym programie można powiększyć umiejętności sima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Skąd to pobrać? strona http://ts3.tscexchange.com/ nie działa, znalazłem jeszcze polską wersję na jakiejś stronie ale nie mogę się tam zarejestrować :/
![]() |
#60 |
|
![]()
kamil, tu pobierzesz najnowszą wersje: http://www.the-isz.com/nraas/index.p...d-2011-aug-07/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|