![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie polecam przenosić, bo dużo roboty z nagrobkami, Simami, związkami itp. W edycji miasta w Sunset Valley klikasz na swoją rodzinkę i klikasz ,,Zapisz w bibliotece'' Pojawia się opcja z domem lub bez. Od tego Twoja decyzja. Bierzesz w menu głównym nową rodzinkę do miasta Bridgeport, wprowadź do domu, klikasz na swoją rodzinę i wybierasz parcele. Wyraziłem się jasno?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Na tych matach jest tylko opcja 'Tańcz', nie ma czegoś takiego jak 'Taniec imprezowy'
![]() ![]()
![]() |
#53 |
|
![]()
Niee. Gdy jakiś Sim śpiewa/gra to jest opcja tańcz, tańcz rockowo, tańcz stylowo i inne. Kamis, dodam za sekundę zdjęcie z wieżowcem z jacuzzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
jest tańcz rockowo?
![]() pokaż ten wieżowiec, bo chciałabym tam zamieszkać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Witam Was serdecznie. Czytam Wasze wypowiedzi od dawna. pomagają, ale przede wszystkim zachęcają do grania!
![]() Moje pytanie dotyczy tego jak instalować Po Zmroku? Tzn czy wyrzucać folder download na czas instalacji i potem go znów umieścić? Nie posiadam żadnych modów, bo sprawiały, że wyrzucało mnie z gry. Czy robić coś jeszcze ?Dziękuje za odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
ja nie mam tych opcji co mówisz PoZmrokowcu... wzięłam aby Simka grała na keyboardzie bo ma poziom 10 umiejętności i innym Simem kliknęłam i jest tylko "tańcz"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Ja nie wyrzucałam. Normalnie wszystko odpaliłam zainstalowałam i wsiio
![]() No ale Lady88 mówi, że przed reinstalką też simy zwyczajnie tańczyły. A i jak ktoś gra na gitarze i na niego klikam to pisze tylko 'tańcz'.
![]() |
#58 |
|
![]()
Lady88, ja miałem w klubie pustym. Był Sim z 1 gwiazdką i grał na kontrabasie czy pianinie. Kliknąłem na niego czy na matę, podłoge i były różne style tańczenia. Nie masz? Zapraszam do oglądania zdjęć ( także gdzie jest wieżowiec z jacuzzi )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
mam pytanko... do tej pory miałam tak, że jak byłam w klubie i np. zamykali go o 4 to o tej 4 wszystko gasło i wszyscy wychodzili. A teraz nie wiem czemu jak jest ta 4 to dalej wszystko gra, jest włączone, przykładowo Sim tańczy ale już się nie da na nic w tym klubie kliknąć. a jak sim wyjdzie to wtedy dopiero gaśnie.
nie wiecie czemu tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Oby nie reinstalka !
|
![]() |
![]() |