![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
moje wrażenia jak na razie są takie
-windy strasznie długo jeżdżą,przez co sim niemal ciągle spóźnia się do pracy -simy jeszcze bardziej "zmulają" przed jakąś czynnością,co jeszcze bardziej ich spóźnia do pracy -ogólnie całe miasto jest zmulone,taksówki kursują strasznie powoli -nadal robiony jest efekt sztucznego tłumu.gdy nasz sim gdzieś pojedzie,to nagle się tam zbiera połowa miasta,co po pewnym czasie wygląda idiotycznie -bary i kluby są otwarte zdecydowanie za krótko! -zdobycie popularności jest banalnie proste,wystarczy że poznasz w pracy kogoś znanego,zaprzyjaźnisz się z nim i już masz dwie gwiazdki -gra nieźle obciąża komputer...przy grafice ustawionej na niemalże brzydką przycina się i zmula i tak -wampiry są całkiem fajne,nie sądziłam że przemiana trwa trzy dni.dosyć ciekawie się nimi gra -dużo fajnych drinków do wyboru,jacuzzi i bar bąbelkowy -trzeba przyznać że meble zrobili nawet ładne,dużo ozdobników ale raczej takich łazienkowych,typu dozownik do mydła,ręczniki -fryzury i ubrania są dosyć...ekscentryczne,ostatecznie jednak pasują do rozkapryszonej gwiazdki -simowie-znajomi zapraszają Cię na imprezy,przychodzą w odwiedziny częściej niż wcześniej podsumowując,dodatek nie jest zły,ale nie jakiś nadzwyczajny. gdyby nie obciążał mi aż tak procka,to byłoby idealnie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
No a ja myślałem że coś mi się z kompem dzieje. A co do miasta dlatego ja gram na sunset valley bo jest zdecydowanie więcej miejsca, ale dwa dni ustawiałem wszystko. Chcecie zobaczyć jak ustawiłem wieżowce to klikajcie w link, tylko musicie fotę pobrać. Oto link:
http://www.thesims3.com/ Potem na społeczność --> forum --> po zmroku i strona 55 bądź 56. Tylko coś jest problem chyba i się nie daje załadować ta społeczność. Ale próbujcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
u mnie to tak wygląda,że jak sim idzie np.do parku,to na gwałt nagle zbiegają się simowie,stoją w jednym miejscu i narzekają po pewnym czasie że im sie chce jeść czy sikać.
zupełnie jakby ich wyrwano z normalnego życia i kazano robić sztuczny tłum ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 15
|
![]()
Też tak mam. Nagle pojawia się sporo osobistości, wampirów i zwykłych osób. Co wejdę do klubu to zbierają się tłumy (dla jasności mam dopiero dwie gwiazdki, bo nie miałam czasu na grę).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dodatek dobry, ale jest dużo niedociągnięć, o których na forum często się mówi.
Apartamenty mnie nie zachwyciły, tym bardziej, że nie można mieć jacuzzi na tarasie... Nowe ubrania za to są jak najmilej widziane, są ładne i jest ich całkiem sporo. Dochodzi też dużo ciekawych opcji i nowe otoczenie jest bardzo w porządku. Jednak nie powiem, że dodatek jest super, dopóki nie naprawią błędu, który powoduje, że PZ nie może być zainstalowane jednocześnie z Szybką Jazdą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
jak to nie może być? ja mam zainstalowane i to i to i wszystko śmiga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widocznie tylko na macach jest ten problem... Eh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
kurnamać
moi simowie namiętnie się zacinają w windach... mój wampir przyciął się jak go wyrzucili z knajpy u Gieńka i siedział w windzie 12 godzin! zesikał się,zemdlał,prawie umarł z głodu bo nie mógł wyjść! |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ok... gram w to od pon (wiadomo nie non stop, ale trochę już ugrałam). Mogę więc opisać swoje wrażenia.
Jak już kiedyś wspominałam, każdy dodatek ma swoje plusy i minusy. I wszystko co w nim jest także. Wampiry - nie pociągały mnie nigdy i teraz też mnie nie powaliły. Plusem jest to, że szybko się uczą w nocy. Można by się zamienić w wampira, nauczyć potrzebnych umiejętności, a potem zakupić to lekarstwo i wrócić do poprzedniego wcielenia ![]() Kluby - fajne, ale za krótko otwarte. Zanim Sim dojedzie, zanim wypije drinka, to chwilę potańczy i koniec. Nie przeszkadza mi to, że przychodzi mało Simów (mimo, że kilka razy miałam po 11 czy nawet 16), ponieważ idę tam aby moi Simowie tam zaszaleli, fajnie potańczyli czy też czegoś się napili. Miasto - fajnie zrobione, ale szkoda, że nie ma zbytnio miejsca aby stawiać nowe parcele. Ale za to to cudowne odbicie w wodzie, most itd. Apartamenty... Te fajniejsze już pozajmowane, więc trzeba robić roszadę w edytorze miasta, bo te co są wolne to są takie sobie. Ubrania, fryzury, dodatki - jak dla mnie w 90% się podobają, więc git, bo ja jestem wybredna co do tych spraw. Pamiętam, że ciągle jakieś ściągałam z neta, bo te EA były beznadziejne. A teraz? Ubieram Simów tylko w oryginalne ubrania ![]() Powiem tak... Dodatek fajny, ale troszkę się zawiodłam, bo np. miał być wolny taniec i co? Zwykła plotka :/ Zawiodłam, bo kilka info było fałszywych i sami rozumiecie jak człowiek się na coś napali, a później tego nie ma. No to tyle na razie ![]() EDIT Mam jednak wrażenie, że ten imprezowy taniec przychodzi z czasem i to nie tak łatwo. Właśnie się namęczyłam z moimi Simami aby zaczęli tak tańczyć. Byłam z nimi chyba z 3 razy w klubach i starałam się aby cały czas tańczyli na barze (bo wtedy właśnie od razu tak tańczą). Do tej pory mieli tylko tańcz i tyle. A teraz jest Taniec i Taniec Imprezowy i inne (zmieniają się co jakiś czas). Także wydaje mi się, że Simowie uczą się jakby tego tańca. A wy jak to oceniacie?
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 31.10.2010 - 01:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|