![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieje, że odcinek niedługo będzie, bo pisałaś, że dzisiaj chyba
![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Śledziłam twoje fotostory od niedawna, ale teraz postanowiłam skrobnąć, aby w maleńkim stopniu jakoś cię zachęcić/zmotywować
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
|
![]()
Dopiero dziś zauważyłam twoje fotostory,ale od razu m się spodobało.Zdjęcia są jak najlepszej jakości,czyta się bardzo przyjemnie,więc co mam powiedzieć?1O na 1O.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Ja chcę tylko wiedzieć gdzie odcinek miał być w niedzielę. Rozumiem teraz szkoła ja sama dziennie spędzam przed kompem pół godziny a tak to kluję, żeby oceny poprawić. Teraz 4 dni wolnego
![]() A co do Twoich zdjęć tak jak pisano już wyżej są świetnej jakości. Tylko przerywasz opowiadanie w najciekawszych momentach. popieram to, bo wtedy ludzie codziennie sprawdzają czy jest odcinek. Gdybyś przerwała odcinek po akcji to nikogo, chyba że wiernych fanów, nie interesowałoby co dalej, bo znają już tą akcje. Przerwanie odcinka zaś w tym momencie sprawia wielkie zaciekawienie, co dalej będzie? myślą czytelnicy. Dobra sorry rozpisałam się jak jakiś krytyk ![]() Zarą.biste to opowiadanie ![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Masz 4 dni wolnego? Ja mam tylko 1, znaczy dzisiej. I przepraszam najmocniej, że odcinek się jeszcze nie pojawił, ale mam na głowie teraz dość dużo pracy. do zaliczenia 4 sprawdziny, z czego 3 jutro, ale postaram sie w łikend.
Cieszę sie, ze mam już tak dużo czytelników. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
heh ja też mam tylko dzisiaj wolne
![]() a tak poza tym to odcinek super i czekam na następny ![]() 10/10 (inaczej nie można ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Nom. 4 w piątek na jeden dzień się nie opłaca, więc normalnie mamy wolne. I sobota i niedziela. Postaraj się. Ja dzisiaj tylko siedzę na kompie, a tak to max 30 min siedzę, bo tyle nauki. Pytania, sprawdziany, zaległe sprawdziany, czytanie Ewangeli na religie, zdawanie, ćwiczenia, testy mnóstwo, bo 13 mam sprawdzian kompetencji próbny. Szkoda gadać. Jak możesz to się pośpiesz.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
E, u nas nie ma wolnego. ;/ Może i się nie opłaca, to i tak idziemy do szkoły.
I postaram się, ale nie obiecuję. ![]() @down: Miło, ze mam kolejna czytelniczkę. ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 09.01.2011 - 18:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
|
![]()
I w końcu zabrałam się i za to FS
![]() Mój komentarz do pierwszego odcinka: Całkiem, całkiem. Udało Ci się zainteresować moja osobę tym FS'em ![]() Główna bohaterka przypomina mi słynną Sylwusię z Rozmów w toku ![]() ![]() Wyłapałam parę literówek i nieścisłości: np napisałaś, że różowa po przyjściu do domu ściągnęła bluzę, a ma ją na następnym zdjęciu. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Dobra rusz się w końcu dziewczyno! Już półtora miesiąca spóźnia się odcinek.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|