Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.01.2011, 14:27   #51
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Ocen administratora/moderatora!

Od zielonego koloru mi odbiło, przyznaję się bez bicia.
Staram się z tym walczyć, tylko, niestety, efekty nie są zbytnio widoczne (+zdaję sobie sprawę, że choćbym nie wiem co dobrego robiła, dla niektórych będę zawsze tą "najgorszą").
A może to po prostu dumna z tego, że mogę dla forum zrobić trochę więcej niż inni? Wiadomo, społeczność tworzą wszyscy, mają wkład w jej rozwój przez pisanie postów czy chociażby samo przeglądanie tematów. Ja, oprócz tego, dodatkowo jeszcze pilnuję porządku i od czasu do czasu przeprowadzę MTU do TS2. I naprawdę jestem dumna z tego, że mogę robić, to, co lubię I nie chodzi tu o dawanie warnów, bo naprawdę, nie przepadam z tym (tak samo z dawaniem czasowych za spam, bo to dla mnie sygnał, że użytkownik leje na regulamin i modów). Chętnie bym w ogóle tego nie robiła, gdyby użytkownicy przestrzegali regulaminu, co przy odrobienie chęci jest możliwe. Są na forum zresztą tacy userzy i nie tylko w moderce.
Staram się być wyrozumiała. Staram się być w porządku i odpuszczać od czasu do czasu. Ale miło by było, gdybym dostała to samo od Was

Gingers się podlizuje? Wow, pierwsze słyszę! Pewnie, jest miły i skromny, ale czy to zaraz musi oznaczać złe zamiary?

Co do reszty załogi, cieszy mnie, że macie taką dobrą opinię o nich Sama uważam, że moje koleżanki i koledzy odwalają kawał dobrej roboty

Btw, zdaje się, że od dobrych kilku lat wszyscy modzi mają tą funkcję "po znajomości" i w najbliższym czasie to nie ulegnie zmianie.
Liv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.01.2011, 14:49   #52
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

ja też dostałem od Liv dwa warny, ale skoro je dostałem to zasłużyłem.i wcale nie czuje do niej niechęci, wręcz przeciwnie,to do niej zawsze zawracam sie o pomoc,nie tylko w sprawach "moderatorskich" ale ogólnie forumowych przeciez po to sa moderatorzy zeby pilnowac porządku i Liv bardzo dobrze wypelnia te obowiazki.
Mroczny Pan Skromności jest offline  
stare 16.01.2011, 15:23   #53
Severé
Guest

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Od zielonego koloru mi odbiło, przyznaję się bez bicia.
Staram się z tym walczyć, tylko, niestety, efekty nie są zbytnio widoczne (+zdaję sobie sprawę, że choćbym nie wiem co dobrego robiła, dla niektórych będę zawsze tą "najgorszą").
A może to po prostu dumna z tego, że mogę dla forum zrobić trochę więcej niż inni? Wiadomo, społeczność tworzą wszyscy, mają wkład w jej rozwój przez pisanie postów czy chociażby samo przeglądanie tematów. Ja, oprócz tego, dodatkowo jeszcze pilnuję porządku i od czasu do czasu przeprowadzę MTU do TS2. I naprawdę jestem dumna z tego, że mogę robić, to, co lubię I nie chodzi tu o dawanie warnów, bo naprawdę, nie przepadam z tym (tak samo z dawaniem czasowych za spam, bo to dla mnie sygnał, że użytkownik leje na regulamin i modów). Chętnie bym w ogóle tego nie robiła, gdyby użytkownicy przestrzegali regulaminu, co przy odrobienie chęci jest możliwe. Są na forum zresztą tacy userzy i nie tylko w moderce.
Staram się być wyrozumiała. Staram się być w porządku i odpuszczać od czasu do czasu. Ale miło by było, gdybym dostała to samo od Was

Gingers się podlizuje? Wow, pierwsze słyszę! Pewnie, jest miły i skromny, ale czy to zaraz musi oznaczać złe zamiary?

Co do reszty załogi, cieszy mnie, że macie taką dobrą opinię o nich Sama uważam, że moje koleżanki i koledzy odwalają kawał dobrej roboty

Btw, zdaje się, że od dobrych kilku lat wszyscy modzi mają tą funkcję "po znajomości" i w najbliższym czasie to nie ulegnie zmianie.
Wiecie co ? Ja się cieszę że Liv ma moda, ale prawda trochu Liv poprzewracało się w głowie

stare 16.01.2011, 15:26   #54
Chryzantem Złocisty
Guest

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
I nie chodzi tu o dawanie warnów, bo naprawdę, nie przepadam z tym (tak samo z dawaniem czasowych za spam, bo to dla mnie sygnał, że użytkownik leje na regulamin i modów).
cmoq :* nie leję na Ciebie bejbe

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
nie zdaje Ci się.niektórzy tu będą mieć modka do usranej śmierci

i nie pierodlcie,że Livci się przewróciło w głowie,bo jakby tak było,to by już dawno ode mnie dostała ochrzanto. (już Gingersowi bliżej do tego,ale póki co,jeszcze nie dostał sodówki)

ekipa wykonuje dobrą robotę (chociaż czasami w sytuacji nagłej modka można że świecą szukać,a się go nie znajdzie),ale inna sprawa,że nasze forum nie ma problemów ze spamerami czy botami.
i stał się cud - dopuścili niedawno do kawałka tortu nowych ludzi,więc wiecie...zawsze jakiś znak postępu!

najlepiej swoją robotę robi Bjork.bez wielkich przyjaźni forumowych,podlizywania się,przeżywania czyichś błędów.jest profesjonalna,a zarazem sympatyczna.
Trauma zachowuje się podobnie,więc też na plus.
Ilona się dopiero uczy,ale daje sobie całkiem dobrze radę.
wydaje mi się,że w ekipie to kobiety są mocniejszą stroną
chociaż...Kowalino,mimo wszystko,zawsze jest tym "rodzynkiem".

Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.01.2011 - 15:36

stare 16.01.2011, 15:34   #55
Severé
Guest

Dobra zakończmy tą dyskusję na temat Liv, jest jaka jest, trudno.

A do dyskusji ze strony 4.

Panel jest tam trudny, szczególnie zakładka z prefixami i Konfiguracją

stare 16.01.2011, 15:54   #56
αγάπη

Reputacja: 12

Cytat:
Napisał centa Zobacz post
no dobrze, widze, ze sie wstydzicie czy cos, moze ja napisze co sadze o niektorych wypowiedziach.
musze przyznac, ze najbardziej zszokowal mnie komentarz o gingersie jakoby moda dostal za podlizywanie sie.
generalnie nigdy nie zauwazylam, zeby cokolwiek takiego mialo miejsce. mi np. gingers nigdy sie nie podlizywal, nawet nie jestem pewna czy kiedykolwiek za cokolwiek mnie pochwalil =o a troche sie juz znamy. co wiecej, pamietam jak jeszcze bylam modem, a on wystosowal wiadomosc min. do mnie i do bjork, ze moderacja sie obija, nie robimy konkursow i tym podobne, narazajac sie na nasz niesmak;p po prostu zawsze pisal, co mysli i nadal tak jest. i glownie dzieki temu w moderacji cos ruszylo, ja np. wpadlam na pomysl odswiezenia czterech zywiolow. dlatego nie wiem, skad takie opinie. bo jest mily dla moderacji? jezeli tak, to pragne zauwazyc, ze wiekszosc z was jest, a ile osob wysyla bjork 'czesc milego dnia' to nie wspomne. wszyscy sie zatem podlizujecie?;p chyba, ze chodzi o cos innego, chetnie poczytam jakies dowody na to czy cos. bo moze nie wiem wszystkiego po prostu.

co do liv - to nie jest taka straszna. wiadomo, ze dostanie warna czy bana nie jest mile, ale wielokrotnie sami jestescie sobie winni. gdyby kazdy z nas byl uprzejmy i poblazliwy, to zrobilby sie tutaj niezly chaos. spamowanie byloby na porzadku dziennym, a my nie nadazalibysmy z usuwaniem postow. bo do niektorych z was nawet po ktoryms tam warnie i banie czasowym nie dociera, ze macie tego po prostu nie robic. regulamin mowi jasno - 6 poprawnych slow, skladajacych sie na zdanie. to nie jest duzo, nie trzeba pisac elaboratow. wystarczy chocby "bardzo podoba mi sie twoja praca, jest swietna" i koniec. jest 6 slow. liv odwala kawal dobrej roboty, inni czesto maja obawy, jak zwrocic wam uwage po raz milionowy, liv bierze to na siebie i potem dostaje w tylek, bo narzekacie. liv ma dosyc specyficzny charakter, ja jej nie lubilam na poczatku i duzo czasu zajelo mi przekonanie sie do niej czy w koncu polubienie jej, ale dzieki temu wiem, ze jest rzetelna i mozna na nia liczyc. dlatego postarajcie sie ja tez zrozumiec - ma pilnowac porzadku, zaprowadzic dyscypline, chociazby jako taka.

no, uf, chyba zawarlam wszystko;p
Ok za to co tu napiszę pewnie mnie zjecie ale ok.
Co do Gingersa, nie ja napisałem ten post o podlizywaniu się ale w jakimś stopniu się z nim zgadzam. Może nie podlizuje się ale uważam że nie powinien zostać modem, ponieważ jest więcej bardziej "wartościowych" osób które mogły by być modami, i nie mówię u o sobie chociaż pewnie tak pomyślicie ale na przykład aniołek która zawsze pomaga w dziale "gdzie mogę to znaleźć ?" a gingers nie robił nic dla forum, bynajmniej nie widać tego Tylko wszystkim swoim znajomym mówił jak bardzo chciałby zostać modem/adminem. Jednak, z tego co widzę sprawdza się więc okej, ale dalej nie wiem na jakiej podstawie go wzięliście.
Co do Liv to nie wiem co o tym myśleć, dla mnie była pomocna i ja jestem jej wdzięczny, no i ludzie błagam was komentarze typu : Nie bo dała mi bana/warna są głupie, trzeba było pomyśleć przed zrobieniem czegoś, bo liv nie daje banów 'od tak' tylko na jakiejś podstawie (wiem bo sam dostałem od niej ostrzeżenie) ^^

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline  
stare 16.01.2011, 15:56   #57
Severé
Guest

Nie tylko aniołek jeszcze Miwako, bezsenna, Chryzantem,

stare 16.01.2011, 16:00   #58
αγάπη

Reputacja: 12

@Up - dałem tylko przykład.

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline  
stare 16.01.2011, 16:01   #59
Severé
Guest

Wiem, a ja dałem również przykłady

stare 16.01.2011, 16:01   #60
Chryzantem Złocisty
Guest

Cytat:
Napisał Severé Zobacz post
Chryzantem,
stary NIE W TYM ŻYCIU

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania