![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Hej,
Dzięki za podpowiedź co do butelki. Swoją drogą zaczynaja mnie denerwować te simsy. Te kamery "płaskie". Zadania w misji niejasne. Teraz znowu nie mogę znaleźć pochowanych bibelotów. Ale im bardziej mnie ta gra wkurza, tym bardziej chcę ją przejść. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
A jęczmień można kupić tylko w kramie wiejskim czy można go gdzieś znaleźć?
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Aguncja grasz szpiegiem? Musi być jakaś opcja przy stole do trucizn zeby zrobic eliksir, byc może właśnie oleum prawdy, a jak chciałaś je podać? Trzeba kliknąć na beczkę do warzenia kompotu i tam jest opcja: Podaj doprawiony napitek -> wybierasz czym doprawiasz napitek-> wybierasz sima któremu podajesz napitek
Jęczmien widziałam tylko w kramie wiejskim. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Aha na beczkę:-) Zrobiłam to oleum prawdy i mam już w wyposażeniu. Dzięki wielkie, spróbuję jak tylko dorwę się do gry.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
A ja mam głupie pytanie-można robić Simom zdjęcia?
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
ale w jakim sensie?naciskając klawisz "C" robisz zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Po kilku godzinach szukania nie mogę znaleźć ANIELSKIEGO ZIELA.
Zlitujcie się, bo mnie i moją medyczkę zaraz krew zaleje. -.- Eee... proszę? |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
A jak uważyć eliksir ze Smiechowa(czy jakoś tak)-dostałąm przepis,moja simka go przeczytała i....nie wiem jak go uwazyć.
Edit:Już mam-trzeba kupić beczke na syrop ![]() Moja medyczka jest druhną i musi zdobyć obrączki i strojeślubne-gdzie ich szukać? Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 29.03.2011 - 14:52 |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
jak podać komuś jakiś syrop/nektar czy coś innego?
mam za zadanie podać dwóm osobom syrop, uwarzyłam ten syrop , mam dzbanek w wyposażeniu, klikam na osobe której mam dać i nic. klikam na dzbanek i nic. może ktoś pomóc?*ładnie prosii* |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
musisz z beczki nacisnąć opcję "podaj napój" czy coś takiego.wtedy pojawi ci się lista simów obecnych na parceli i wybierasz tego,którego masz poczęstować
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|