|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ta simka w ogóle ci nie wyszła.
Zdjęcia są brzydko obrobione i nie ma dobrego zbliżenia na twarz z przodu. No, ale z tego co widzę, Nicki ma za pełne usta i brzydki makijaż. No cóż, nie podoba mi się
|
|
|
|
#3 |
|
|
No cóż, chciałem chociaż przy jednym simie pobawić się w obrabianie zdjęć.
Okej, więcej tego robić nie będę. ![]() Wydaje mi się , że osoby ciemnoskóre mają pełniejsze usta ale okej |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Zdjęcia faktycznie nienajlepiej obrobione, co psuje efekt.
Sama simka ma nieladny makijaż, za jasne brwi i nieładny nos. Ogólny efekt nie jest zbyt dobry. Zdjęcia możesz obrabiać, tylko zrób to poprostu lepiej Na tych mało co widać.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Simak na nie ładny makijaż nawet ja to zauważyłam to obrabiana zdjęć się nie czepiam ponieważ ja bym nie zrobiła lepiej
Włąsnie Trykuu masz rację tak ciemnoskóre osoby mają pełniejsze usta.A co mi szkodzi dam 5/10 bo wcale taka zła nie jest. |
|
|
|
#6 |
|
|
A mnie się nawet podoba
Ma trochę zbyt wydęta dolną wargę, ale ogólnie jest ok. Nawet ten kartoflany nosek do niej pasuje ![]() A zdjęć już nie obrabiaj
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mi się tak trochę średnio podoba... Fakty:
1. Nosek jest no taki grubszy trochę na końcu za to ... 0/10 2. Fryzurka ładna, ale ja osobiście wole kolor blond. Wiem, blond nie pasuje do murzynek... a więc daje 2/10 3. Zdjęcia są ładne, no nie wszystko może widać bo to murzynka, więc zawsze jakieś przyciemnienie musi być a wiec 5/10 4. Nie podoba mi się za to makijaż. Znaczy cień. Oko wygląda tak sztucznie na tym ostatnim zdjęciu. Wole makijaż robić jasny i w tonacji pudru oraz jakiś pasteli ![]() Podsumowanie: 0/10 + 2/10 + 5/10 = 7/10 Pozdrowionka ![]() A zdjęcia ładne mają tło, takie... nie simowe
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 14
|
Oj tam, czepiacie się tych ust. Dla mnie są ok, ale zgodzę się co do makijażu.
Moja ocena: 8/10. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ten sim powstał około 3. w nocy
![]() Tak więc jakby były niedociągnięcia to pisać bo ledwo patrzyłem na oczy Aaron ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|