Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.07.2004, 16:01   #1
Martek
Guest

Domyślnie

Niewiedzialam, że te ropuchy można całować. Zazwyczaj jak rzucam czary na nieznajomych (na tych których ja nie stwórzyłam) to oni się chronią i sama (naczy mój sim, simka) stają się tą ropuszką!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.07.2004, 16:13   #2
Magi
Guest

Domyślnie

Bo oni są magicznymi simami, wiesz?

stare 22.07.2004, 08:37   #3
Koteczek
Guest

Domyślnie

A ja mam stronę,z której można ściągnąć tą ropuchę i pocałowac ją i za pierwszym razem zamienia się w księcia,ale nie wiem,czy Wam podać...

stare 23.07.2004, 12:57   #4
kocio
Guest

Domyślnie

A jak mój sim pocałował żabe ,a ona się w nim zakochała

stare 23.07.2004, 13:26   #5
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

Nie pamiętam kto pisał o tym ,że chyba można znaleźć pył chohlików w pelargoniach.I miał racje!Pelargonie miałam 19999999445 dni(trudno uwieżyć nie?) i tak kurcze zaczęły mi do niej pszczoły zlatywać.Patrze a tam jak klikam to jest tak:
"Zbierz"
Nie wiedziałam o co chodzi.Poszłam zebrać patrze a w magazynku pył chohlików!

stare 24.07.2004, 15:34   #6
Magi
Guest

Domyślnie

WoW, serio?
Ale z tymi dniami tochyba przesadziłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stare 24.07.2004, 16:46   #7
bloodwave
Guest

Domyślnie

<_< wiesz może ktoś przywiązuje sie do simów i gra tylko nimi bo np. już dużo osiągneli i mogą tyle dni nimi grać..smimowymi dniami........albo tak jak ja przy kazdym włączeniu gry topi głodzi lub spala ostatnio stworzoną i robi nową.... <_< <_< <_<

stare 24.07.2004, 19:15   #8
Magi
Guest

Domyślnie

Wiesz ja też gram jedną simką i co nie mam jej przez 19999999445 tylko przez jakieś 546 dni! A to co masz w sygnaturze to chyba prawda!

Ach jak dobrze być

stare 24.07.2004, 19:25   #9
bloodwave
Guest

Domyślnie

wiesz to ze twój malusi rozumek nie może pojąć że ktoś grał w simsy tyle dni i teraz podziwiaj bo moja sygnaturka odnosi sie do ciebie....bo mnie nieźle wkurzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <_< <_< <_< <_< <_< a mnie sie udało tego księcia normalnie....jka nie wyjdzie czar róg obfitości to sie pojawiają żabska to ja je wszytskie całuje (np.Magi to bym w życiu nawet patykiem nie tkneła) i tak po kilkunastu całusach sie udaje.....i gdzieś na forum zdjęcie zamieściłam.......w tym dziale..........poszukam i tu wkleje...... i z chęcią Magi palce zakleje żeby nie pisała głupot....o znalazłam :

stare 24.07.2004, 21:05   #10
Koteczek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Koteczek@Jul 22 2004, 09:37 AM
A ja mam stronę,z której można ściągnąć tą ropuchę i pocałowac ją i za pierwszym razem zamienia się w księcia,ale nie wiem,czy Wam podać...
No dobra...Oto ona-

LINK

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania