|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bo oni są magicznymi simami, wiesz?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja mam stronę,z której można ściągnąć tą ropuchę i pocałowac ją i za pierwszym razem zamienia się w księcia,ale nie wiem,czy Wam podać...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A jak mój sim pocałował żabe ,a ona się w nim zakochała
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie pamiętam kto pisał o tym ,że chyba można znaleźć pył chohlików w pelargoniach.I miał racje!Pelargonie miałam 19999999445 dni(trudno uwieżyć nie?) i tak kurcze zaczęły mi do niej pszczoły zlatywać.Patrze a tam jak klikam to jest tak:
"Zbierz" Nie wiedziałam o co chodzi.Poszłam zebrać patrze a w magazynku pył chohlików! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
WoW, serio?
Ale z tymi dniami tochyba przesadziłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
<_< wiesz może ktoś przywiązuje sie do simów i gra tylko nimi bo np. już dużo osiągneli i mogą tyle dni nimi grać..smimowymi dniami........albo tak jak ja przy kazdym włączeniu gry topi głodzi lub spala ostatnio stworzoną i robi nową.... <_< <_< <_<
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiesz ja też gram jedną simką i co nie mam jej przez 19999999445 tylko przez jakieś 546 dni! A to co masz w sygnaturze to chyba prawda!
Ach jak dobrze być ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
wiesz to ze twój malusi rozumek nie może pojąć że ktoś grał w simsy tyle dni i teraz podziwiaj bo moja sygnaturka odnosi sie do ciebie....bo mnie nieźle wkurzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <_< <_< <_< <_< <_< a mnie sie udało tego księcia normalnie....jka nie wyjdzie czar róg obfitości to sie pojawiają żabska to ja je wszytskie całuje (np.Magi to bym w życiu nawet patykiem nie tkneła) i tak po kilkunastu całusach sie udaje.....i gdzieś na forum zdjęcie zamieściłam.......w tym dziale..........poszukam i tu wkleje......
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|