![]() |
#51 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Oto moje spostrzeżenia
![]() Imprezy kawalerskie i panieńskie są całkiem fajne. Nasz Sim/Simka przebiera się w strój, którego my nie wybieramy. Podczas imprezy pojawia się tancerz/tancerka w skąpym stroju i zaczynają tańczyć. Oblewanie szampanem itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Również to zauważyłam, że simy bez mojego nakazu idą do innego pokoju albo biorą dziecko na ręce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Branie dziecka na ręce jest normalne, wcześniej też tak miałam, ale jak rozumiem, teraz to się dzieje z wyłączoną wolną wolą? Bo ja mam włączoną. Wolę im przerywać akcje, niż patrzeć jak stoją w miejscu jak słupy. Nie macie żadnego moda na autonomiczne bara-bara? Bo tak to się dzieje z modami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
przed instalką pokoleń zabrałam wszystkie mody
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
No ja tez wkońcu dorwałam dodatek w lapki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
U mnie zapisy działają, rodziny też działają. NRaas Master Controller niby działa, ale nie w pełni. Ja z niego korzystałam dużo, ale teraz sporo opcji w nim nie działa.
Dodatek jest naprawdę świetny. Simka była na studniówce, została królową balu, w wyposażeniu miała koronę i zdjęcie, postawiłam to na jej biurku. Miała negatywny nastrójnik, że ktoś tam nie chciał z nią zatańczyć. Ona nie ma chłopaka i poszła sama na bal, więc to pewnie dlatego. Ogólnie to byłam trochę zawiedziona.... wróciła do domu głodna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Moje kolejne wrażenia
Fajne było to jak rodzice dostali darmowy urlop i nastolatka została sama w domu, wtedy można zrobić imprezę dla nastolatków. Niestety w pewnym momencie pojawiła się policja. Simka dostała później szlaban na wychodzenie i błagania o przebaczenie nic nie dawały. Nastolatki mają huśtawki nastrojów, czyli takie dni kiedy pojawiają się pragnienia związane z buntem, np pobic kogoś, iść na wagary itd. Podobają mi się randki ![]() ![]() Praca opiekunki polega na tym, że rodzice przynoszą swoje pociechy i nasz Sim ma nimi sie opiekować. Jeśli chcemy znać aktualną potrzebę dzieciaka, to musimy najechać na niego kursorem i pojawią się, że np chce się bawić, albo że brzydko pachnie i to wtedy oznacza, że trzeba zmienić pieluszkę. Nie jest to strasznie ciężkie, a pracujemy w domu i widzimy jak Sim wykonuje swoją profesję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Tak myślę, chociaż podczas 3ciej ciąży dostała właśnie tę głupią bluzkę, ale dwie poprzednie miała te z pokoleń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|