![]() |
#51 |
Reputacja: 26
|
![]()
Eee, no, "zielono, wiejsko i magicznie" to by mnie jeszcze akurat zachęcało (bo sama mieszkam w Warszawie, jeszcze przy ruchliwej ulicy, może to dlatego). Tylko... co niby z tego. Twórcom nawet nie chciało się postarać i zrobić porządnego systemu kontaktów, że tak powiem. Nosz motyla noga, nie mówcie mi, że nie mają możliwości, jakoś przy SV mogli. I jeszcze żądać za to ponad 2000 SP? Riverview było przynajmniej darmowe (no, było takim bonusem dla tych, co kupili trójkę legalnie i ją zarejestrowali). I proszę, niech TFURCY nawet nie próbują się usprawiedliwiać tym, że niektórzy ich grę piracą, kryzysem, czymkolwiek. Nie widzę żadnego usprawiedliwienia. Tym bardziej, że jeśli kogoś stać na kupowanie SP, to zapewne nabył swoją kopię Sims 3/dodatków/akcesoriów LEGALNIE. Nawiasem mówiąc, w takiej sytuacji trudno się dziwić, że ludzie nie chcą wydawać swych ciężko zarobionych pieniędzy na coś, co nawet nie zostało porządnie dopracowane. Przepraszam za lekkie zboczenie z tematu... Po prostu jestem zbulwersowana takim podejściem.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam już to miasto.
Wkurzył mnie fakt, że nie ma rozbudowanych drzew genealogicznych, historii rodzinnych... Ogólnie sam wygląd miasta jest fajny, taki wiejski. Tutaj moje zdjęcia.
![]() |
#53 |
|
![]()
Na zdjęciach to miasto wygląda brzydko, niedopracowane i ma przede wszystkim brzydki brzeg jeziora, pusty jakiś i płaski. Nie kupię go, nie powinienem pisać o tym na forum, ale jak mi się zechce to pewnie uśmiechnę się do jakiejś pirackiej stronki, fakt faktem nie wydam pieniędzy na to tak czy owak, wolę nie mieć w ogóle niż kupić, a i to nie wiem czy zechcę je pobrać NIELEGALNIE, bo po prostu wszystkie te miasta tworzone poza dodatkami są brzydkie. Nawet Sunset Valley co tu gadać jest niezbyt ładne, wszystkie drogi jednakowe, puste placki terenu, tyle że ma ładnie zagospodarowane miasto, ciekawą historię simów itd.
![]()
![]() |
#54 |
|
![]()
Mi się miasteczko podoba. Ma ciekawy klimat i jest takie 'inne'. Cyknęłam parę fotek, fakt że rodziny są głupie i nudne, ale parcele są śliczne. Jutro dam zdjęcia domku, w którym mieszka moja simka, strasznie mnie urzekł
![]() zrobiłam 3 zdjęcia. taras widokowy ![]() miejsce piknikowe ![]() jakaś plaża ![]()
![]() |
#55 |
|
![]()
Fajnie wygląda miejsce piknikowe.
![]() |
#56 |
|
![]()
ściągną bym ,ale nie mam simpoints'ów ,miasto fajne
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Mi miasto się podoba. Co prawda moglo być bardziej dopracowane, jednak SV jest już dla mnie za małe a BP zaczęło mnie trochę denerwować, gdyż nigdzie nie mogłam umieścić własnej parceli, żeby wybudować simom dom. Jednak nie mogę znaleźć fontanny młodości, już nie wiem gdzie jej szukać, nigdzie jej nie ma.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Nie jest brzydkie, podoba mi się, że jest kilka rodzajów dróg jedna główna z narysowanymi liniami drugie odchodzące od głównej są asfaltowe a jeszcze inne nad jeziorem, całkiem urokliwy widok z parcel położonych nad jeziorem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Pytanie nie na temat, ale jest temat, w stylu najlepsze miasto ? Wiem, że jest na otoczenie wakacyjne, ale czy jest na miasta stworzone przez EA ?
![]() |
#60 |
|
![]()
jest temat 'w jakim mieście gracie' czy coś w tym stylu
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|