![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeeeeej
![]() Czuję się spełniona xD Głównie dlatego, ze to ja coś podprowadziłam i zgaduję, że razem z Kacprem i Mefisto xD Diabelska trójka <mwahahahahhahahaha ![]() A co do odcinka, to jak dla mnie za krótki, i aż się dziwie, że napisanie takiej drobinki tekstu zajęło ci tyle czasu ![]()
|
![]() |
#52 |
|
![]()
O jejku, mam swoje sprawy, szkołę, i trochę szukałem osoby robiącej zdjęcia, a tekst był gotowy już ze 3 tyg. temu, ale dzięki za pozytywny komentarz xd
![]() |
#53 |
|
![]()
Mniej serdecznie wygląda teraz główna bochaterka, ale to i tak super FTS ! Informatyk mnie rozbroił .
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Wiadomo, że cudoffnie, ale krótko! Parę literówek Ci się zdarzyło, ale to tam pomińmy
![]() Czułem się jakoś... dziwnie czytając ten odcinek FS. ...wiesz czemu >D |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
o Ty! to jest naprawde swietne i nawet smieszne! obraze sie jak w nim nie wystapie : D fajnie konstruujesz nazwiska XDD
jedynie przyczepię się do paru błedów, ale nie bede juz ich tutaj przytaczac. a 2 odcinek taki sobie, jakoś prześmieszny nie jest. prolog i 1 odcinek wyszły Ci lepiej, mam nadzieje, ze nie wychodzisz z prawy! powodzenia ![]()
![]() |
#56 |
|
![]()
eee... takie krótkie? odrobinę się zawiodłam. nie będę ci gadać, ze szkoda, ze mnie nie ma, bo rozumiem, ze nie można wsadzić wszystkich do każdego odcinka.
Ok. Teraz tekst. otóż było kilka błędów, nie podoba mi się, że wyśrodkowałeś tekst, bo tak niestety ciężej się czyta. dialogi były takie sztuczne. poza tym mogłeś bardziej się rozpisać. jakieś opisy, ciekawsze dialogi itd. raczej wiesz, o co mi chodzi. p.s. główna bohaterka wygląda teraz tak ślicznie *.* zdjęcia rzeczywiście są śliczne ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Czuję niedosyt po tym odcinku. To, że krótki to pal licho, ale 2/3 tekstu to dialog. Były błędy ortograficzne. Szukaj i popraw
![]() Główna bohaterka teraz bardziej mi się podoba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Na prawdę bardzo dziękuję za docenienie tego chłamu.
Wiem, że tekstu jest tyle co kto napłakał, ale w następnym odcinku obiecam: WIĘCEJ TEKSTU WIĘCEJ LAURY WIĘCEJ HUMORU i mówię, że zdjęcia robi ktoś ![]()
![]() |
#59 | ||
|
![]()
A ja wiem kto robi zdjęcia i nie wiem czemu nie "ujawniasz" tej osoby >D
Marudziłam ci już na gg (albo i nie), że tekst strasznie krótki i jakiś chaotyczny taki zdjęcia fajne (to kieruję do fotografa), a Laura na ostatnim wygląda ślicznie :3 Cytat:
Cytat:
![]() na siłę śmieszne imo po 1; bez potrzebna - piszemy razem po 2; pogrubiona część zdania mi nie pasuje jakoś stylistycznie po 3; Nie pisz takich krótkich zdań, zamiast kropki tutaj mogłeś dać przecinek i usunąć ten po "a" błędów było więcej, ale na moje oko zrobiłeś to na odwal, więc nie będę ci ich wymieniać :3
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Możecie mnie za to zjeść, ale główna bohaterka (z wyglądu) wcale mi się nie podoba. Ma dziwną twarz i make-up.
I wcale nie przeszkadza mi to, że odcinek krótki. Krótkie odcinki lepiej się czyta, chociaż fajnie by było, gdybyś dodawał je częściej ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|