|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ma jakoś dużo tych obiektów, ale skoro nie kupuję Store, to kupuję chociaż akcesoria. No zwłaszcza, że ogólnie to podobają mi się obiekty z akcesoriów. Najwięcej z nich korzystam (poza SzJ, bo korzystam tylko z niektórych ozdób do garażu\warsztatu). Kupiłam te akcesoria na Allegro, i dzisiaj je wysłano. Dostanę je jutro lub pojutrze. Nie czekam na nie z zapartym tchem, już na nic nie będę czekała tak, jak na Zwierzaki. Ja kupiłam z tej aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2084074686 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja szczerze mówiąc chyba nie kupię. Wole poczekać na Showtime. Mimo, że meble są ładne, to nie warto wydawać na nie 40 złotych. Naprawdę tęsknie za dwójkowymi akcesoriami...
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja dostanę je jutro, widać wczoraj wysłano je dosyć późno w ciągu dnia. Mam pytanie, te akcesoria nie miały żadnej łatki? Bo nie widzę, żeby dali jakąś nową na głównej stronie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
o ile się orientuje,to aktualizacje są do dodatków,a nie akcesorii
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie, nie ma tak. Ja instaluję dodatki\akcesoria po kolei i zawsze instalator aktualizuje podstawę. Dzisiaj doszły mi te nowe akcesoria i po raz pierwszy w historii zainstalowały mi się nie aktualizując gry... To jest dla mnie nowość...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Obiektów jest malutko, pod tym względem, to jestem zawiedziona. Ale za to po raz pierwszy w historii trójki, zrobili świetną odzież. Bielizna i stroje kąpielowe... miodzio. Jeśli chodzi o ubrania w dodatkach\akcesoriach, to ostatnio się poprawiają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dopiero teraz sprawdziłam ciuchy i fryzury i są naprawdę fajne,przyłożyli się,pozostało im jedynie popracować nad teksturami włosów
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zbieram się powoli do zaopatrzenia się w te akcesoria, bo mam cichą nadzieję, że naprawią mi grę (czasami cudem się to zdarza).
A tymczasem mogę liczyć na jakieś fotki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ależ proszę Cie bardzo http://www.simfans.de/specials/entde...s3_traumsuite/ kliknij na Badezimmer,Schlafzimmer itd.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Co do naprawienia ewentualnych błędów, to skoro akcesoria nie wnosiły nowej łatki, to marne szanse, by jakieś błędy zniknęły. Ale jest też dobra strona, zapewne żadne nowe błędy nie doszły. Ja jak na razie zakochałam się w odzieży, ale fryzur mam jak na lekarstwo. Kobieca jest chyba tylko jedna, i to bardzo przeciętna, no chyba, że mam jakiś błąd i mi się nie wyświetlają wszystkie. Zobaczę jeszcze w sekcji fryzur z dodatkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|