![]() |
#51 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Za nerwy sory, ale nie lubię, jak ktoś nie doczyta tekstu i nie zajarzy o co chodzi...
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 07.12.2011 - 19:09 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Nie chce dolewac oliwy do ognia i jeszcze bardziej denwerować obu panów, ale naprwde nie ma sie o co tak denerwować.
mozliwe że obaj macie rację a jak bedzie zobaczymy. Chcialam tez przeprosic za pomylenie tożsamości ejaka i xometra. Dzieki za wyjasnienia co do różnicy we wzroście ale tak sobie myślę ,że przecież gdyby to bylo takie proste to by EA zaraz to zrobiła. Widzieliście w jakieś grze takie różnice . Nie mówie tu o róznych rasach, które ze swojej natury musza sie różnic wzrostem. Fakt, że w tych wszystkich siekaninach nie jest to takie istotne. Ale w simach by było. Czyli podsumujmy, co EA mogloby zmienić w TS4: - ekipe, ktora to robi - dać wieksze mozliwości tworzenia miasta a nie tylko okolicy - zmienic image simów - zróżnicować wzrost i co jeszcze? Wyślemy taka liste do EA? ![]()
![]() |
#53 |
|
![]()
Jeśli chodzi o zróżnicowany wzrost simów, to ja jestem przeciw takim udziwnieniom... Wyobrażacie sobie, jak wyglądałaby całująca się para, gdzie jeden sim jest niższy od drugiego o głowę (albo jeszcze więcej)? W normalnym życiu to możliwe, ale w grze tego po prostu nie widzę.
![]() |
#54 |
|
![]()
Jeśli już zrobią zróżnicowanie wzrostu to muszą zadbać o to, żeby wszystkie interakcje jakoś wyglądały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Albo chociaż kobiety powinny być trochę niższe od mężczyzn. A jak włożą szpilki, niech będą równe...
![]() |
#57 |
|
![]()
i niech popracuja nad groboscia/szerokoscia szyji i wielkoscia glowy >.< bo kurde leby maja wielkie, szyje jak orangutany <np. faceci>, a cialo chude jak anorektyk....no i wiecej opcji przy wygladzie postaci <np u kobiet biodra, uda>, ale ta glowa i szyja draznia mnie nieziemsko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Nie chodzi o żadne animacje. Jesli podeszliby do simów jak do obiektów 3d i interakcje odbywałyby się w czasie rzeczywistym nie byłoby to takie trudne. Za przykład podam choćby fifę. Zawodnicy nie wygladają jak klony. Posiadają wzrost oraz wage a mimo to kazy z nich walczy o piłkę, podcina przeciwnika, głowkuje itd. Problem polega w mechanice a nie w mozliwosciach programistycznych. Simy to typowy point&click dlatego tak to wyglada i raczej ea tego nie zmieni. Swoja droga zobaczcie jak wyglada to w spore. Oto przyklad ze wszystko jest mozliwe
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Wszystko jest do zrobienia, tylko trzeba chcieć i umieć doprowadzić sprawę do końca. Problem w tym, że twórcy Simsów 3 mają gdzieś jakość produktu... W ich wypadku to lepiej nie bawić się nowatorskie pomysły, bo i tak nie będą działały...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Nie chcę, żeby ktoś się znowu mnie czepiał za niewiedzę o robieniu gier
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |