Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2012, 13:35   #51
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 4 Pory Roku na pewno będą!

Ikony faktycznie wyglądają na podrobione, ale mimo to liczę, że następnym dodatkiem będą, najdłużej przeze mnie oczekiwane, pory roku

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2012, 18:00   #52
Ilona
Guest

najnowsze informacje świadczą o tym,ze 4 Pory Roku będą kolejnym dodatkiem,a o to skrót informacji:

Tak,jak to było w przypadku Showtime,tak i teraz została przeprowadzona ankieta na kolejny dodatek,jaki gracze by sobie życzyli i wiele wskazuje na to,ze będą to 4 pory roku,ponieważ najwięcej głosów zdobyły w ankiecie.
Dyskusja dotyczy zmian całej okolicy,dla każdej pory roku maja być odpowiednie święta oraz festiwale,będzie można wysyłać zdjęcia,jako kartki z pozdrowieniami,a co najważniejsze nasi simowie będą odczuwać wahania temperatury.

W końcu maja dojść ślizgawki do basenu,ma dojść wolny taniec oraz nowe kariery,jak antropolog i meteorolog,a także ma być bardzo rozbudowany tryb budowania i tak np.urządzone pomieszczenia będzie można zapisać i używać ich na innych parcelach.

Efektami pogody maja być śnieg,deszcz,grad,mgła i letnie upały,dzięki temu nasze simy będą mogły zima jeździć na nartach,a latem-W KOŃCU-kąpać się w morzu,a jesienią puszczać latawce.

Oprócz tego maja być jakieś obce istoty,ale również imprezy będą bardziej rozbudowane i tak oprócz balu przebierańców,imprez nad basenem,maja również być odpowiednie imprezy do każdego święta itp.

Dlatego jest dyskusja nad zawodami w jedzeniu hotdogow,bitwy na śnieżki i wiele innych imprez okolicznościowych,które wzbogacone zostaną wieloma nowymi obiektami i dekoracjami.

Nie zapomnijcie tylko o tym,ze te informacje nie zostały jeszcze oficjalnie potwierdzone i są to na razie tylko plotki

źródło http://www.simtimes.de/2012/diesims3...en-sich-10603/

Ostatnio edytowane przez Ilona : 29.04.2012 - 18:05
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 19:05   #53
Simbelmyne

Jeśli te plotki są prawdziwe, to pozostaje tylko mieć nadzieję, że producenci nie zniszczą tego dodatku jak innych.

Cytat:
Oprócz tego maja być jakieś obce istoty
Czyżbyśmy doczekali się kosmitów? W dwójce mi przeszkadzało UFO, gdy chciałam po prostu popatrzeć simem na gwiazdy, a tu nagle mi wyskakują i porywają sima.. Hm, oby [jeśli naprawdę będą] tym razem byli mniej irytujący. A może to nie będą kosmici, tylko coś w stylu simorośli..
Cytat:
maja być śnieg,deszcz,grad,mgła i letnie upały,
Ja chcę burzę..

Imprezy do każdej pory roku? Bitwy na śnieżki i jazdy na nartach? Zapowiada się ciekawie, ale zastanawia mnie, czy skończy się na wyobrażeniach. Cieszę się, że jest /bardzo/ duża możliwość, żeby następnym dodatkiem były pory roku.
Simbelmyne jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 19:31   #54
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Jeżeli dali by simorośle, byłbym rady, i kupiłbym ten dodatek :3
I jestem ciekaw, czy zachowają klimat pór roku z dwójki, który nie powtórzył sie w żadnym innym dwójkowym dodatku

Cytat:
Napisał Simbelmyne
Cytat:
maja być śnieg,deszcz,grad,mgła i letnie upały,
Ja chcę burzę..
Może powtórzą 2-ujkowu błąd, nie oddzielą deszczu, od deszczu z burzą...

@down: Droższego
edit: Aaa, żeby nie porwali.

Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 29.04.2012 - 20:02
Kenny McCormick jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 19:41   #55
Filleable

E tam, przeszkadzają. Przecież, żeby nie porwali kosmici, wystarczy korzystać z tańszego teleskopu. :-)
Mąż te plotki były prawdą, bo ja OD ZAWSZE czekałam, żeby można było zrobić pomieszczenie, a później użyć go gdzie indziej.

Piękna sygna by Lubie
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 20:34   #56
anie_1981

Boję się, że zapisywanie pomieszczeń w moim wypadku, skończyłoby się już kompletnie szablonowymi domami... Ale gdyby chociaż połowa faktów z posta Ilony okazała się prawdą... Byłabym w siódmym niebie... :p
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 20:59   #57
Ilona
Guest

1.Plotki o dodatkach z tej strony http://www.simtimes.de/ zawsze się sprawdzały
2.W artykule jest mowa o obcych,czyli według mnie kosmitach
Cytat:
"Zudem sollen Außeriridische wieder ihren Weg ins Spiel finden."
3.Tutaj w języku Angielskim http://simsvip.com/?p=10248

Ostatnio edytowane przez Ilona : 29.04.2012 - 21:04
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2012, 22:54   #58
anie_1981

Ja tam się jakoś nie napalam. Jeśli to będzie w miarę sensownie zapowiadający się dodatek o pogodzie, to zapewne go kupię. Ale dla mnie to właściwie to co już mam niemalże wystarczy. Chciałam zwierzęta w Simsach i je mam (łącznie z upragnionymi od wieków konikami). Showtime kupiłam tylko dla obiektów, które znałam i lubiłam w poprzedniej serii. Za pogodą w dwójce nie przepadałam. Wiem, niektórzy się oburzą, ale denerwowało mnie to, że jak gra się uparła na deszcz, to lało bez przerwy, to samo ze śniegiem. Ja sobie korzystałam z tej maszyny do kontroli pogody, żeby czasem zaświeciło też słońce.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2012, 12:16   #59
Anulaa89
Creator

Ja się wręcz nie mogę doczekać Pór roku. Bez nich gra jest nierealna. Żeby choć w połowie się te plotki potwierdziły. Bo to co wyprawiają teraz z nowymi akcesoriami i dodatkami to jest paranoja. Mam nadzieję, że nie wymyślą Czterech Pór Roku wg Katy Perry i nie okaże się że z nieba będzie padał deszcz oranżady albo zamiast śniegu/gradu cukierki O.o - bo mnie juz nie zdziwi nic. Mam nadzieję, że nie będzie żadnej durnej magii - nawet jeśli jak ujął to @Wojtek byłyby to pory roku+szczypta magii.
Jednak staram się nie nastawiać na to, że na 100% będzie to następny dodatek, bo nie chcę się rozczarować :/. Bo znów odechce mi się grać na bardzo długo . Tak nawiasem mówiąc to nie mogę się doczekać aż usmażę jakiegoś sima na słońcu lub zamrożę go na podwórku hihi.... Fajnie by było gdyby dali tak jak w dwójce szklarnie - można by było i w zimie mieć świeże warzywka i owoce

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2012, 13:51   #60
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

O... ^^
Kosmici ? Nie za bardzo mi podchodzą, ale lepsze to, niż Wróżka Perry ze skrzydełkami motylka i cukieraskową sukieneczką.
Byłbym w raju, gdyby w tym [może] przyszłym dodatku doszły choroby... A w ogóle bym oszalał, gdyby do tego doszły złamania, alergie i choroby śmiertelne.
Czekam na więcej wiadomości i na potwierdzenie.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania