Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.05.2012, 18:31   #51
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Ekhm. :>

Byłam dziś pół dnia w ogródku wyrywać chwasty z warzywek, smażąc się w upalnym słońcu jak skwarka na patelni. I gdzieś tak między marchewką a cebulą kolejny raz doszłam do wniosku, ze nienawidzę lata, słońca, upału, owadów, krótkich spódniczek, odkrytych brzuchów... i całej tej letniej otoczki. No, prawie całej. Bo na przykład kocham wodę. Nad życie. A najlepiej duuużo wody. I tak zrodził się pomysł na prezentację Simki, która powstała już jakiś czas temu jako towarzyszka życia dla pewnego bladego mega ciacha. Poprawiana w Warsztacie dwa razy, wczorajszej nocy po raz ostatni. Miałam ją pokazać trochę później, ale co tam, daję.

Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.05.2012, 18:33   #52
Larandil
Guest

z lekka maxisowska, znaczy pierwsza twarz, ciagle widze do niej podobienstwo, ale to niewazne. simka jest cudowna

stare 10.05.2012, 18:49   #53
Malin

Masz na myśli pierwszą twarz z Warsztatu? Hmm... staram się jej unikać, jak mogę, ale może jakoś podświadomie i tak wracam do jej kształtu? Ostatnimi czasy próbuję odtworzyć twarze charakterystycznych maxis match'owych Simów, bo obłędnie mi się one podobają, ale chyba z marnym skutkiem. ;/ Ciężko mi idzie ze skracaniem brody i ogólnie wyglądem samej szczęki, chyba potrzeba mi jakiejś instrukcji obsługi, jak zrobić takiego Sima No ale po drodze wychodzą mi takie postacie, jak Mikaela czy Elin, które nie uważam za skończoną porażkę, tak więc wrzucam na pożarcie
Dzięki za opinię.
Malin jest offline  
stare 10.05.2012, 19:03   #54
ultraviolence

Reputacja: 10

Miałam zejść już z forum, ale jak przypadkiem zaglądnęłam na Twój post, nie mogłam się powstrzymać, aby nie napisać paru słów od siebie.

Cóż, pewnie nie zdziwi Cię ten fakt, ale Twoja simka jest prześliczna! Ma piękną, proporcjonalną twarz, duże, wyraziste oczy, pełne usta... No, cudeńko po prostu Nosek również idealny - ani nie za gruby ani nie za cienki (tych ostatnich szczególnie widywałam sporo). Maleńki, ledwie widoczny pieprzyk na brodzie dodaje jej uroku (którego i tak już skubana ma za dużo ). Fajny pomysł na prezentację - wszystko pasuje do siebie jak należy. Na koniec dodam, że to jedna z najładniejszych simek (o ile nie najładniejsza), jakie widziałam. Dobra robota, Malin!
stare 10.05.2012, 19:25   #55
Avis

Parka niestety mi się nie podoba, następna simka jest śliczna. Mikaela to cudo, cudo, cudo, cudo! Absolutnie całkowicie.
W naturalnym świetle Linda już nie jest taka ładna, ale jej siostra nie straciła ni grama swego uroku.
stare 10.05.2012, 19:30   #56
Larandil
Guest

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
Masz na myśli pierwszą twarz z Warsztatu? Hmm... staram się jej unikać, jak mogę, ale może jakoś podświadomie i tak wracam do jej kształtu? Ostatnimi czasy próbuję odtworzyć twarze charakterystycznych maxis match'owych Simów, bo obłędnie mi się one podobają, ale chyba z marnym skutkiem. ;/ Ciężko mi idzie ze skracaniem brody i ogólnie wyglądem samej szczęki, chyba potrzeba mi jakiejś instrukcji obsługi, jak zrobić takiego Sima No ale po drodze wychodzą mi takie postacie, jak Mikaela czy Elin, które nie uważam za skończoną porażkę, tak więc wrzucam na pożarcie
Dzięki za opinię.
w porzadku, tez tak czasem mam. swoja droga, sciagnelam sobie defaulty maxisowskich twarzy i problem zniknal ; ) polecam, w internecie jest pelno tych defaultow.
co do tworzenia, chyba nie odrazu Rzym zbudowano ;> treningm trening i jeszcze raz trening.

stare 10.05.2012, 21:21   #57
Malin

Ultraviolence - bardzo dziękuję, to miłe, że aż tak się podoba Takiej pochwały się nie spodziewałam.

Avis - patrząc na parkę z perspektywy czasu, sporo bym zmieniła, zwłaszcza w twarzy Simki. Już wiem, co miała na myśli Rudzielczyni pisząc o "zebraniu jej twarzy do kupy". Teraz to widzę wyraźnie. Ale to tak zwykle bywa po czasie. Prawdę mówiąc, aż boję się zajrzeć na pierwszą stronę tego tematu, bo to dopiero by mnie zszokowało xD

Mefisto - mam defaulty z GoS'u, czyli strony, gdzie cukierkowych dodatków raczej nie ma, ale takich maxisowych zwyczajnych skinów mam sporo i tylko tych właśnie ostatnimi czasy używam. Simka powyżej ma skin od Mouseyblue, która (który?) robi właśnie takie zabójcze maxisowe dodatki. Dla mnie największą trudnością jest właśnie odwzorowanie dość kwadratowej twarzy i nosa, który w tych postaciach jest najbardziej charakterystyczny. Ale trenuję, trenuję Może kiedyś się uda.

Dzięki za komenty, od razu milej się coś wstawia.
Malin jest offline  
stare 11.05.2012, 13:21   #58
Larandil
Guest

ale ja nie mialam na mysli...zmiany skory, kolor oczu, czy cos. ja mialam na mysli zmiane twarzy maxisowskich

stare 11.05.2012, 20:18   #59
Malin

Hmm... to w takim razie z taką podmianą jeszcze się nie spotkałam. Defaulty skinów, oczu itp. to na co dzień, ale twarzy? Muszę się za tym rozejrzeć.
Malin jest offline  
stare 13.05.2012, 18:14   #60
Vaniliowa

Ona, ona, ona......
Ona jest prześliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prezentacja też boska!!!!!
Wszystko do siebie pasuje.
Nie wiem co powiedzieć, bo znowu to co chciałam napisać zostało już napisane przez ultraviolence. I znowu mogłabym tak samo napisać.
Kurcze, nie mogę na nią dłużej patrzeć, bo zaraz będe mieć kompleksy!!!!!
( to taki malutki żarcik )
Ocena oczywiście 1000000000000000000000000000000000000000/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania