Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2012, 12:00   #51
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simy Avis

Ooo, Lailah jest super. Iris w tej bieli jest taka trochę mdła, nijaka. Fryzura niezbyt mi się podoba, zasłania połowę twarzy i ogólnie jakaś taka dziwna.
Lailah natomiast ma charakter. Jest naprawdę piękna.
Nie wiem, jak to jest, że one tak na dobrą sprawę różnią się tylko fryzurą, kolorem oczu i ubraniem, ale za Iris dałabym 7,5/10, a za Lailah 100/10.
Brunetka naprawdę jest wspaniała, szkoda, że jest tylko jedna fotka.
Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.05.2012, 18:34   #52
Avis

Reputacja: 10

Dałam tylko jedną fotkę brunetki, bo uznałam, że skoro mają identyczne twarze to robienie i tej i tej kilku fotek jest niepotrzebne.
Fryzura bardzo zmienia człowieka, zmiana koloru oczu też dużo daje, jak w realu tak i w grze.
Dziękuję wszystkim za komentarze.
A teraz przepraszam, ale cierpiałam na totalny brak pomysłu na prezentację, więc jest to co jest.

stare 03.05.2012, 19:14   #53
Aoi

Jedna z moich ulubionych fryzur A simka śliczna, naprawdę. Szczególnie oczy mi się spodobały. Ale mam wrażenie, że te zdjęcia są... ściśnięte? Coś mi nie pasuje.
Aoi jest offline  
stare 03.05.2012, 19:42   #54
Avis

Dzięki. Z tymi zdjęciami to chyba nie rozumiem o co chodzi, ale jak coś to mogę zrobić zdjęcia od nowa( chyba, że simka z dziwnych przyczyn wyparowała, a nie sądzę).
stare 03.05.2012, 19:59   #55
Malin

Reputacja: 11

Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze. Tobie jednak udało się ją dopasować wyśmienicie.
Lucy jest śliczna, rzeczywiście oczy ma piękne, usta też mi się bardzo podobają. Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy. Poza tym, Simka pierwsza klasa. Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać.
9,5/10 (0,5 zabieram za tę szyję
Malin jest offline  
stare 03.05.2012, 20:18   #56
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Mi sie podoba ! Tylko dałbym teksturę Maxis match :> (sam ostatnio je pobieram )
Ciszek ładny 33 Ma zabardzo uniesione kąciki ust :/

9/1o
stare 03.05.2012, 21:14   #57
Avis

Dziękuję wszystkim komentującym
Cytat:
Napisał Malin
Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze.
Zgadzam się z Tobą, ta fryzura ma dość... specyficzne oddziaływanie na urodę simek- niektóre wyglądające w każdej innej fryzurze strasznie w tej wyglądają... może nie dobrze, ale normalnie. Niektóre chociaż ładne w tej fryzurze wyglądają strasznie... itp.
Cytat:
Napisał Malin
Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy.
Chyba podniosłam twarz dość mocno
Cytat:
Napisał Malin
Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać.
Ojej, prawie, że się wzruszyłam. A tak na poważnie- biorę do serca wasze rady, staram się poprawiać to na co zwracacie uwagę.
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
Ma zabardzo uniesione kąciki ust :/
Może faktycznie, ale ona właśnie taka miała być- zawsze pogodna i uśmiechnięta
stare 03.05.2012, 22:31   #58
Yuki

Aww, jak słodko. ^ ^
Simka jest śliczna, tylko opuściłabym jej trochę oczy i kąciki ust. Coś mi też w nosie nie pasuje, ale całość prezentuje się cudnie. Może te niedociągnięcia dodają jej uroku? Nie wiem, ale gdyby wystawiać oceny, to dałabym 5+.
Swoją drogą ma bardzo ładną fryzurę i ubranko.

Yuki jest offline  
stare 07.05.2012, 17:10   #59
FresH

Kocham twoją pierwszą simkę - japonkę. Uwielbiam ten typ urody i wg mnie jest to chyba twoja najlepsza simka. Nie przeszkadzają mi w niej nawet te duże oczy, ba nawet fajnie to wygląda. Jedyne co mi się w tej simce nie podoba to włosy. Może i do niej pasują, ale nie lubię takich kitek. xDD

Co do ostatniej simki - Lucy, można by było rzec ideał, gdyby nie ta ogromna szyja. XD Ale za to włosy świetnie pasują do kształtu twarzy, no i te bajeczne oczyska :3 Z niecierpliwością czekam na twoje kolejne dzieła. : D
FresH jest offline  
stare 22.05.2012, 14:53   #60
Avis

Ojej dziękuję, miło mi, że się Wam podoba.
Przedstawiam dzisiaj pewną studentkę historii co na poszukiwanie pamiątek wybrała się do starej chatki niedaleko domu jej babci

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania