![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]() Ooo, Lailah jest super.
![]() Lailah natomiast ma charakter. Jest naprawdę piękna. Nie wiem, jak to jest, że one tak na dobrą sprawę różnią się tylko fryzurą, kolorem oczu i ubraniem, ale za Iris dałabym 7,5/10, a za Lailah 100/10. Brunetka naprawdę jest wspaniała, szkoda, że jest tylko jedna fotka. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dałam tylko jedną fotkę brunetki, bo uznałam, że skoro mają identyczne twarze to robienie i tej i tej kilku fotek jest niepotrzebne.
Fryzura bardzo zmienia człowieka, zmiana koloru oczu też dużo daje, jak w realu tak i w grze. Dziękuję wszystkim za komentarze. ![]() A teraz przepraszam, ale cierpiałam na totalny brak pomysłu na prezentację, więc jest to co jest. ![]() ![]() ![]()
#53 |
|
![]()
Jedna z moich ulubionych fryzur
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Dzięki. Z tymi zdjęciami to chyba nie rozumiem o co chodzi, ale jak coś to mogę zrobić zdjęcia od nowa( chyba, że simka z dziwnych przyczyn wyparowała, a nie sądzę).
#55 |
Reputacja: 11
|
![]() Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze. Tobie jednak udało się ją dopasować wyśmienicie.
Lucy jest śliczna, rzeczywiście oczy ma piękne, usta też mi się bardzo podobają. Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy. Poza tym, Simka pierwsza klasa. Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać. 9,5/10 (0,5 zabieram za tę szyję ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi sie podoba ! Tylko dałbym teksturę Maxis match :> (sam ostatnio je pobieram
![]() Ciszek ładny ![]() 9/1o
#57 | ||||
|
![]()
Dziękuję wszystkim komentującym
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#58 |
|
![]()
Aww, jak słodko. ^ ^
Simka jest śliczna, tylko opuściłabym jej trochę oczy i kąciki ust. Coś mi też w nosie nie pasuje, ale całość prezentuje się cudnie. Może te niedociągnięcia dodają jej uroku? Nie wiem, ale gdyby wystawiać oceny, to dałabym 5+. Swoją drogą ma bardzo ładną fryzurę i ubranko. |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Kocham twoją pierwszą simkę - japonkę. Uwielbiam ten typ urody i wg mnie jest to chyba twoja najlepsza simka. Nie przeszkadzają mi w niej nawet te duże oczy, ba nawet fajnie to wygląda.
![]() Co do ostatniej simki - Lucy, można by było rzec ideał, gdyby nie ta ogromna szyja. XD Ale za to włosy świetnie pasują do kształtu twarzy, no i te bajeczne oczyska :3 Z niecierpliwością czekam na twoje kolejne dzieła. : D |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ojej dziękuję, miło mi, że się Wam podoba.
![]() Przedstawiam dzisiaj pewną studentkę historii co na poszukiwanie pamiątek wybrała się do starej chatki niedaleko domu jej babci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|