![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałam pobrać, ale na koniec wyskoczył mi błąd skryptu. Trudno. Simsy i tak mi nie działają i nikt nie umie mi pomóc.
|
![]() |
#52 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nowy patch do The Sims 3 dostępny już dzisiaj!
Na oficjalnym koncie Społeczności The Sims na facebooku została udostępniona informacja, iż już dziś o godzinie 19:00 dostępny będzie nowy patch o roboczym tytule 1.33. Wprowadzi on głównie zmiany, związane z... Problemami SimPort, które gracze coraz częściej napotykają. Nowy patch rozwiąże kłopoty z wysyłaniem i otrzymywaniem piosenkarzy, magików, czy akrobatów. Żadnych innych zmian EA nie przewidziało. Czy EA nie może przewidzieć tego wszystkiego z góry i podać tego w patchu znajdującym się na płycie ? To już druga aktualizacja gry, odkąd pojawił się dodatek "Zostań Gwiazdą" (niecały tydzień... ![]()
![]() |
#53 |
|
![]()
...czyli w moim przypadku łata jest bezużyteczna, bo z SimPortu nie korzystałam i nie zamierzam. To w końcu gra czy portal społecznościowy? No, bez jaj. Ucieszyłabym się, gdyby wreszcie wydali patcha, który znacznie wpływa na płynność gry albo naprawia większość uciążliwych błędów... Ale co ich obchodzą takie "pierdoły", trzeba przecież udoskonalić simową wymianę, toż to priorytet! Przecież bez tej mega-super-hiper opcji dalsza gra nie ma sensu! :<
![]() |
#54 |
|
![]()
Ja też jej nie pobieram, chyba, że mody mnie do tego zmuszą, ale póki co mam wszystkie do właściwej wersji gry, tak więc sorry, ja nie ten gest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Zanim zepsuł mi się laptop bardzo aktywnie korzystałam z SimPortu, a i tak nic się nie działo, dopiero po instalacji aktualizacji 1.32.3 straciłam dostęp do mojego zapisu (z akrobatką na 10 poziomie), ledwo zaczęłam grę od początku, a tu brat psuje mi wejście do słuchawek, przez co w ogóle nie ma głosu, a gdy ojczym próbował to naprawić, zrobił coś że klawiatura przestała działać...można było używać bezprzewodowej, ale bez głosu i tak nie wchodziłam, a w poniedziałek wieczorem został wysłany do serwisu i dopiero 10h temu go odzyskałam...aby znaleźć możliwość kolejnej aktualizacji...słyszałam, że poprawiła płynność i kilka innych rzeczy - nie przekonałam się o tym na własnej skórze, ponieważ nie uruchomiłam jeszcze gry, a i tak zacznę ją od początku, więc nie wiem czy zauważyłabym różnicę...tak więc tę sprawę ostawiam regularnie grającym bez wcielonych diabłów w rodzinie
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Moim zdaniem po tej aktualizacji gra działa płynniej i tak jakby troszkę się grafika poprawiła. Co do drugiego to może być autosugestia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Drugie to na pewno autosugestia, natomiast poprawa płynności może wystąpic. Przestańcie już pisać o przewidywaniu bugów i łataniu ich przed wydaniem. Myślicie że tak złożona struktura jaką jest gra komputerowa pisze się sama, na dodatek bezbłednie. Poza tym łaty nalezy pobierać i nie dotyczy to tylko simów ale wszystkich posiadanych programów. To że changelog zawiera tylko kilka pozycji nie oznacza że, nie poprawiono choćby błedów krytycznych itd. Ja aktualizuję wszystko na bierząco, nie bawię się w mody itd i nigdy nie miałem problemu z grą, nie znikały mi save'y, nie spadała animacja. Przestańcie tworzyć teorie spiskowe za każdym razem gdy pojawia się łatka. Poza tym 40-50% userów gra tutaj na sprzęcie niezbyt nadającym się do tej produkcji a potem jest lament. Rozumiem że nie kazdego stac na nowy ale patrze realnie. Minimalne wymagania zawsze są wyzsze niż podaje producent i to powiem wam każdy kto jest związany z tą branża.
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Chcę, aby naprawili stałe występy, a najlepiej żeby cały dodatek na nowo, bo to jakaś kicha. Anyway, po 3 dniach mi się znudził. Tak źle jeszcze nie było.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Gra testowana była na pewno, ale niestety nie ma takich testów, które wykluczyłyby wszystkie błędy. SimPort jest pewnym novum, nieznanym dotąd w świecie simów stąd też pojawiają się problemy, których nikt wcześniej nie przewidział.
Czasami odnoszę wrażenie, że userzy z tego forum grają tylko i wyłącznie w simsy- tak, jak ktoś już to wspomniał, łatki, patche to normalne w grach- im bardziej rozbudowana gra, tym więcej błędów z czasem wyskakuje. Krzyczycie, że wolelibyście poczekać na grę niż dostać ją z paroma błędami- na diablo 3 czekamy już 11 lat... Mnie też to irytuje, że za każdym razem, gdy instaluję nowy dodatek, to się tylko zastanawiam czy tym razem wszystko się uda czy znów coś się 'rypnie' i będę musiała od nowa wszystko stawiać, ale z drugiej strony minęło kilka tygodni od premiery zostań gwiazdą a ja już wyczekuję zapowiedzi kolejnej (oby ciekawszej) części.
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
naprawia tylko kilka błędów,ale wazy 950mb,ja ja zainstalowałam i nie żałuje,gra chodzi bardziej płynnie i nie przycina,ale lepiej ściągnąć aktualizacje z neta
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|