![]() |
#51 |
Reputacja: 12
|
![]()
Robi się ciekawie , aż dobrze. Gościu bibe zrobił , musiało być epicko.
Podejrzane , że Adele w jeden dzień się zmieniła na lepsze.
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest o niebo lepiej.
![]() Domek jest Twój, czy ściągnięty? ;> A ja sądzę, że Adele nie jest taka zła..Daje radę, nie ma co. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Jak coś to Adele nie zmieni się na lepsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
oOO.. duża poprawa
![]() Robi się ciekawie, postać Adele jest ciekawa, czekam na więcej, a ten stary pryk, fuuj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Dlaczego wciąż zdradzasz, co będzie dalej? Przecież lepiej by się czytało, gdybyśmy nie wiedzieli, jakie masz plany wobec Adele
![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 26.09.2012 - 21:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Patrząc na wcześniejsze 'dzieło' faktycznie można odnieść wrażenie, że jest fajnie...
Jednak imo nie jest za dobrze. W jednym odcinku pokazałeś nam metamorfozę z plastika na ułożoną dziewczynę - ok. Czemu tylko zmieniła swoje zachowanie? Tatuś w sumie imprezkę miał fajną, ale zdążył posprzątać po imprezie i wytrzeźwieć? Chyba były tam jakieś procenty skoro kąpali się nago? :> Jeśli nie, zwracam honor. Byłoby ciekawie gdybyś rozwinęła wątek z dziadkiem, no i oświeć nas skąd ta zmiana. Przy okazji stwierdzam, że Ade jest nieładna. :/ I ma zbyt ciemny odcień skóry... Może to po solarze i zmienisz go w CASie? ![]() Dawaj więcej, poczytam sobie. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]()
Zmieniła, sam piszesz, że odrabia lekcje i wychodzi z ojcem na kolacje. ;p I przykro mi ale wcześniej zdradziłeś, że jest :
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Chewbacca : 26.09.2012 - 21:00 |
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Zdjęcia nie są jednakowej wielkości, musisz to poprawić.
No i powiedz mi poco, zdradzasz co będzie dalej?! Tylko, żeby z tym dziadkiem nie było tak jak u mnie, bo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Rodzinka Wilson, odcinek 3
Niedziela , Adele smuci się z powodu końca weekendu. Daniel poprosił Ad, żeby poszła do sklepu po mleko i płatki na śniadanie. Córka dla ojca, zrobi wszystko. ![]() ![]() ![]() Gdy dziewczyna szła zaczepił ją ten stary zboczeniec. ( przepraszam za brak szacunku do osób starszych, no ale nie oszukujmy się ) - Witaj, malutka. - Czy nie powiedziałam panu, żeby pan się do mnie nie zbliżał ? ![]() - Nie, raczej nie. Aha i przemyślałaś moją propozycję z wczoraj ? - Niech pan się ogarnie między nami jest ze 240 lat różnicy.. { tak moja Ad jest cienka z matmy…} - Niech Pan lepiej, już idzie. ![]() - Jak sobie życzysz.. ![]() Adele, zdziwiła się co on taki miły ?! Nie zwracając na niego uwagi poszła robić zakupy. ![]() Po zrobieniu śniadania córka zwierza się ojcu, że ten facet ją zaczepia. ![]() - Kochanie, dlaczego dopiero teraz mi to mówisz ? On cię może zgwałcić, jesteś taka ładna a on może zrobić Ci taką wielką krzywdę. - Wiem tato, ale z rodzicami tak dziwnie się o tym gada. Mam prośbę jak jutro pójdę do szkoły idź za mną, bo on Cię nie zna więc zobaczymy. - Dla Ciebie wszystko. ![]() ![]() Ad wyszła do koleżanki, po czym ojciec pojechał na spotkanie. ![]() ![]() Obydwoje wrócili między 22 a 23, nie mieli już sił więc wykąpali się i poszli spać. ![]() ![]() ![]() Rano ojciec zauważył, że Adele zmieniła swój charakter tylko na weekend. Nie wstawała, spała do późna zostało jej kilka minut więc Daniel w pośpiechu biegnie na górę budzi Ad i robi jej śniadanie. Po wyjściu do szkoły ojciec podąża za Adie czekając tylko na tego dupka. Po dobrych 10 minutach drogi, słyszą odgłosy z oddali. - O to znowu ty Adele, co… - Nie dając skończyć mu zdania Daniel wystawia kazanie Starszemu Panu. W pewnym Momocie Daniel I Adele wpadają w panikę, starszego pana spotyka śmierć. { Nie ma to jak myśleć, przed śmiercią o miłości} ![]() Nie wiedzieli co zrobić natychmiast zadzwonili po karetkę. Ad nie mogła wytrzymać stresu i ubłagała tatę, aby nie iść dziś do szkoły. ![]() W domu płakała, rozpaczała nie rozumiała tego co się stało. Jednak doszło do niej, że ktoś nie żyję. [img] ![]() Dziewczyna nie chciała tylko, aby wszystko zeszło na jej ojca. Poszła na górę i przemyślała co się stało. ![]() Wstała postanowiła posurfować troszkę na Internecie, sprawdziła fb yt pudelka i inne strony. ![]() Po kilku godzinach na policji Daniel wkracza uradowany do domu. Nic nie mówiąc córce wykąpał się i położył spać. ![]() Ad straciła rachubę czasu gdy napisał do niej pewien młodzieniec. Mieli spotkać się we wtorek w parku o 13. ![]() Dziewczyna postanowiła pójść następnego dnia na wagary oraz nic nie mówić ojcu. Następnego dnia Daniel miał wolny dzień pracę zaczyna w piątek, ale gdy wszedł do pokoju córki nikogo nie było. ![]() Zadzwonił do Ad i zaczęli rozmawiać : ![]() - Gdzie ty jesteś tak wcześnie ? - Postanowiłam wyjść wcześniej bo wstąpiłam do parku z Kamilem. - jakim do cholery Kamilem ? Znowu jakiś stary pryk ? - Nie, młody w moim wieku, przystojny Kamilek.. - Lepiej idź już do szkoły. ![]() Daniel dostał telefon, że odbywa się biba u Agnieszki, ubrał się i wskoczył do auta. ![]() O 19 troszkę pijany Daniel otwiera dom, zdziwił się, że było zamknięte na dolny zamek. ![]() Woła Adele, aby zapytać jak w szkole. Nikt nie schodzi, ojciec wchodzi na górę a w pokoju pusto. Niczym deska padł na łóżko Ad i zasnął. Rano budzi się, ale w ogóle nie pamięta a jej dalej nie ma w domu. Na pół trzeźwy dzwoni do Ad. Nikt nie odbiera, a Daniel boi się najgorszego. Koniec, już ? ?? Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 29.09.2012 - 08:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
No... odcinek nawet mi się podoba, nie jest najgorzej, ale na pewno jest lepiej niż wcześniej. Czemu ty w prawie każdym pomieszczeniu masz lustra na podłodze??
Co do starszego pana... z jednej strony to mi go szkoda, a z drugiej to nie, przynajmniej nie będzie jej już dłużej nękał. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|