![]() |
#51 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie protestów. Moja simka ogłosiła protest na parceli i potem pojawił się podest i kilka ulotek. Zjawili się simowie, ale moja simka nie mogła wejść na podest i poprowadzić protestu. Gdy klikam na podest to nie da się nic zrobić, bo pisze, że można zrobić tylko jeden protest, czy coś takiego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2. Zaczynasz oczywiście pracę na wyższym poziomie kariery (jak to dokładnie jest, nie wiem, bo moja simka ukończyła na razie dwa semestry). 3. Można. ![]() 4. Tutaj dokładnie nie wiem, bo np. moja simka prowadziła bloga podczas studiów, a kiedy w czasie przerwy wróciła do domu - tego bloga już nie było. A z obiektów z tego co zauważyłam można korzystać, nawet wtedy, kiedy nie jest się na studiach. 5. Póki co nic takiego nie widziałam... 6. Nie, nie można, ale to chyba już było zaznaczone? Musisz od razu wybrać kierunek, kiedy wysyłasz sima na studia. 7. Tak, można, moja simka zapraszała swojego chłopaka. ![]() 8. Nic takiego nie widziałam, ale wątpię, żeby coś takiego było.
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() Cytat:
2. Nowe możliwości w zawodach wynikających z nowych kierunków (wyższy poziom kariery na start itp.) 3. Tak 4. Tak, obiekty typu kręgle, stanowiska badawcze możesz kupić do własnego domu. 5. Są bractwa studentów i siostrzane studentek, o tajnych nic nie wiem. 6. Nie, zdajesz dany kierunek od a do z lub całkowicie przerywasz studia w trakcie ich trwania. 7. Właśnie dzisiaj będę sprawdzał ![]() 8. Zaręczać się można, o przekonywaniu nic nie wiem.
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Jak mogę sklonować Sima? Albo lepiej jak stworzyć simorośl?
![]() |
#55 |
|
![]()
Dzięki
Kolejne pytanie. Jeśli chodzi o nowe kariery to są jako profesje,czy trzeba wstawić miejsce pracy sima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Jednym ze sposobów jest stworzenie w maszynie do badań ziarna zakazanego owocu poprzez wprowadzenie DNA sima do rośliny. Ponoć po zjedzeniu wyhodowanego owocu sim stanie się simoroślą. Sklonować sima można wykupując nagrodę życiową, która doszła w pokoleniach, kupon ten realizujesz w ośrodku naukowym. Ostatnio edytowane przez Chloé : 11.03.2013 - 17:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Nie, nie są to profesje, u mnie w grze automatycznie wybrało jakiś budynek na miejsce pracy (moja simka po dwóch semestrach sztuk pięknych pracowała jako rzeczoznawca sztuki).
![]() |
#58 |
|
![]()
Jak wmówić komuś,że jego matka jest lamą?
![]() |
#59 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Szukaj w interakcjach "Wredne", ale sądzę, że musisz się trochę jeszcze pokłócić zanim się pojawi to, co chcesz.
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 11.03.2013 - 18:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Dzięki za odp. Ale co do sklonowania sima to nie chodzi mi o mojego sima tylko o innego i nie przez nagrodę życiową tylko za pomocą Stacji Badań Naukowych. Jest tam taka opcja,ale jakos nie moge jej zrobić.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|