|
|
#51 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Najbardziej mi się podoba zdjęcie 4
![]() Strasznie, naprawdę, strasznie nie lubię tych brwi, są takie jakieś... krzaczaste? ![]() Natomiast te oczy sprawiają, że ma znudzony wyraz twarzy.. Czyli tak średnio ogólnie. Usta i skin podobają mi się chyba najbardziej ![]() I zastanawia mnie skąd te siwe włosy.. Ale pasują jej
|
|
|
|
|
#52 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki za informację
.Robisz świetne zdjęcia, drugie jest niesamowite. |
|
|
|
|
#53 |
|
Reputacja: 11
|
Dziękuje bardzo
Może jeszcze ktoś? :-)
|
|
|
|
|
#54 |
|
|
Świetna, oryginalna, unikalna, niewiemcojesze!
Najbardziej podobają mi się jej usta. Bardzo fajne zdjęcia robisz. Czekam na kolejną simkę!
|
|
#55 |
|
Reputacja: 39
|
Cudny kulfonek
Tylko po prostu nie lubię takiego kształtu twarzy, ni to trójkąt, ni to koło. Ale skoro to efekt zamierzony, to nie mam co marudzić. Usta są cudne, niebieskawe włosy bardzo pasują, brwi też (chyba lubisz brwi, które nie widzieły nigdy pęsety, co?).
|
|
#57 |
|
|
Dziękuje za komentarze :-)
Alexandra - ach, dzięki Niebawem przedstawię kolejną postać, tym razem sima ![]() Mlecyk - no właśnie przy niej miałem dylemat co do twarzy, ale w końcu pomieszałem to i to no i 'coś' wyszło. A krzaczaste brwi to moje ulubione i nigdy z nimi się nie rozstaną Dodawają postacią takiej.. dzikości ![]() Letown - ach, wiem, nie mam tego slidera do czoła i nie chcę mi się go szukać :< Ale słodko wygląda to na profilu więc wrzuciłem to zdjęcie :-) Przepraszam za chaos, ale dziś zrobiłem nowego sima, którego chciałbym wam przedstawić - Camila. Na szybko zrobione zdjęcia, resztę pokaże.. Pewnie jak wróce z wyjazdu(pt/sobota )![]() Endżoj!
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
Powracam z nową dawką zdjęć! :-)
Echh jego usta, takie hypnotajzin ![]() Libby edit: za duże zdjęcie! Ostatnio edytowane przez Libby : 10.10.2013 - 19:11 |
|
|
|
|
#59 |
|
|
Niestety, muszę to napisać. Sim mi się nie podoba, wygląda jak niedożywiony bezdomny jego fryzura ogromnie powiększa mu czoło, Ubiór też do mnie nie przemawia, lecz jeśli chciałaś zrobić sima w stylu rocowca z lat 70., to ci się udało.
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
W sumie, to podoba mi się wszystko w nim, dokładnie przypomina mi rockmena z dawniejszych czasów i bardzo realistycznie wygląda.
Przerażają mnie (tylko trochę :s) jego policzki przy żuchwie, ale na czwartym zdjęciu tego nie widzę ![]() Jak dla mnie pełna dziesiona
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|