|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Nawet ciekawie się zapowiada, ale ja niezbyt przepadam za takimi udziwnieniami
Jak na Rajską Wyspę czekałam z utęsknieniem tak Into the Future nie zrobiło na mnie większego wrażenia i nie wyczekuję premiery. Pewnie kupię żeby mieć wszystkie dodatki skoro ten jest już ostatni
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja na pewno kupię. Te nowoczesne obiekty , jak np. hologram zamiast telewizora czy ta windo-rura (
). No i jak bym miał nie kupić ostatniego dodatku do sims 3 ?
Ostatnio edytowane przez Poskacper : 27.08.2013 - 14:37 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Zakochałem się w tym dodatku, te nowoczesne obiekty itd. Wogólę lubie takie klimaty science-fiction. Ale kntryguje mnie taka rzecz : powiedzmy sim wchodzi do portalu i przenosi się do przeszłości, czy podróż do przeszłości będzie traktowana jak wakacje ? I sprawa domku, gdzie będzie mieszkać nasz sim : może dostanie jakiś jednorazowy zasiłek dla emigrantów i za ten "prezent" kupi sob domek :-D , ale to tylko taka fantazja. To mne zastanawia, ale podejrzewam, że podróż będzie traktowana normalnie.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
No cóż opis dodatku mi się, podoba zastanawiam się czy w tej okolicy też będzie możliwość normalnie zamieszkać fajnie by było. Już sobie wyobrażam moja rodzinkę która obecnie gram w 3 w tym nowoczesnym świecie.
|
|
|
#6 |
|
|
No plumboty na pewno będą miały więcej interakcji i + że można je tworzyć jak simów
Wtedy każdy może stworzyć swojego unikalnego plumbota !
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Bylem tak zle nastawiony do tego ze glowa mala, ale po zobaczeniu zwiastunu opinia obrocila sie o 180 stopni. Dodatek (teraz) zapowiada sie swietnie, ale juz widze niedobracowane stroje w tych miastach zprzyszlosci, tak jak to jest w normalnym miescie po uplywie 2 simowych tygodni. Ale kto wie, moze zastosuja takie cos, jak w WP
|
|
|
#8 |
|
|
No cóż ja tam cierpliwie czekam na więcej informacji o tym dodatku bo mi się, on bardzo podoba i na pewno go kupię.
|
|
|
#9 |
|
|
A na mnie ten dodatek, póki co, nie wywarł żadnego wrażenia. Niektóre mebelki mogą być fajne, ale mimo, że uwielbiam sci-fi, to jakoś nie widzę zastosowania tego dodatku w mojej dotychczasowej rozgrywce.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A ja widzę i to wielkie możliwości jeśli chodzi o zastosowanie tego dodatku w mojej rozgrywce
.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|