![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obiecałam, więc jestem
![]() Leyla - śliczna jest. Bardzo mi się podoba. Taka amerykańska nastolatka z Hollywoodu ![]() Eleonora - zdecydowanie za duże oczy - przynajmniej na pierwszym zdjęciu sprawiają takie wrażenie, ale simka jest śliczna. Super fryz! ![]() Ewa - jest obłędna! Genialny kolorek włosów, piękne usta i super makijaż. Tylko trochę strój ma za krasiato-pisiaty ![]() Ana - piękna jest. Trochę brwi bym się czepiła ![]() ![]() Ewelina - pierwsze skojarzenie: Ewa Farna ![]() Iza - a ta skojarzyła mi się z Kelly Clarkson zmieszana z Demi Lovato ![]() ![]() Karolina - to kolejna Twoja simka, która mi kogoś przypomina. Tym razem Kate Beckinsale ![]() Paulina - bardzo udana. Podoba mi się, ale strój do wymiany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Paulina jest śliczna. Nie wiem, czy to przez ciuchy, ale wydaje mi się, że ma trochę za szerokie ramiona. A może to tylko dlatego, że ostatnio sama kombinuję z suwakami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Przepiękna. Bardzo podobają mi się jej włosy
![]() Nie przejmuj się, jak dla mnie skin jest w porządku. Wygląda tak realnie ![]() Gratuluję! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 39
|
![]()
Hmm, nawet niezła. Niestety, błyszczący, ciemny skin + bardziej odkrywające niż zakrywające ciuchy nadają jej wygląd panny lekkich obyczajów. Lepiej by było, gdybyś wybrała jakieś bardziej eleganckie ubrania.
Tak, poza tym, to ma lekko rozmyty owal twarzy. Brwi nie są złe, ale lepiej wyglądałyby czarne. Nos ładny, oczy ładne, usta ok.
![]() |
#56 |
|
![]()
Fantastyczna simka, jest prześliczna. Skin nie jest taki zły. Bardzo mi się podoba jej fryzura. Jedynie zmieniłabym strój.
9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
No właśnie taki styl mi się kojarzy z pannami lekkich obyczajów (a przynajmniej z pustymi paniusiami). Ty chyba nie chodzisz po ulicy w szortach i bluzce, która jedyne co zakrywa, to biust, prawda? Może w bardzo upalne lato można by w czymś takim chodzić po plaży, ale na pewno nie po ulicy.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 10.01.2014 - 19:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
No więc u mnie (w centrum kraju) takich nie widuję, nawet latem. Tzn., owszem są dziewczyny w szortach, ale bluzki mają długie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|