![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Krótko i na temat:
Moim skromnym zdane, jeśli dzieciaki moga jeżdzic do Abrakadarowa to musi mieć to jake cel może moga cos tam zrobić (nie spotakałam sie z takim czyms chodz zeszłam wszystkie paracele) i musito byc jakiś czar lub nowy składnik. Wiecie składniki w (bardzo) małym procencie są związane z czarem do jakiego stworzenia słurzą. Próbowałam na logike, stworzyc jakąś szkaradę z : - Pot Ropuchy, - Łuski Smoka, - Łzy Somka, Ale Łez Smoka i Łusek nie można włożyć razem ani do ładowarki ani cudotwórcy, ale może te składnki moga nas na cos naprowadzić? A co dodatków może jak się ma balangę i abre to można stworzyć czar na superastą imprę, albo w wakacjach darmowy wyjazd na wakacje, lub inne podobne rzeczy. I co o tym myślicie??? |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Możliwe... Albo ze zwierzakami coś, myślałam o czarze róg obwitości, tylko, że napełniałby wszystkie psie i kocie miseczki
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ira: myślałam tak jak Ty, po czym się zorientowałam że łusek i łez smoka nie można włożyć razem. W ogóle na temat tego jakie czary zostały do odkrycia możemy pisac dopóki ktoś ich nie odkryje. Moim skromnym zdaniem to jeszcze może potrwać, bo osobiście wypróbowałam sporo możliwości.
Jeżeli chodzi o dzieciaki - to wypróbowałam wszystkie możliwe kombinacje znanych składników, ale nic się nie wydarzyło. Również magiczna fasola i czarna róża jakie dziecko może zdobyć do niczego mi się nie przydały. Będę kombinować dopóki nie kupię Simsów 2 ![]() Pozdrawiam wszystkich miłośników i kombinatorów. Niech moc będzie z Wami ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Zostają jeszcze czary dla dorosłych,ale składników jest od grooomaaa!Byśy prędej się zapłakali niż coś wykombinowali.Ale próbujmy.
Dziękuje że piszecie w moim temacie.Piszcie więcej!Więcej!Macie jakieś pomysły co do składników i czarów?Jakie według was czary by się przydały?Według mnie opiekunka do dziecka. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem przydałby sie czar na wzrost magicznych obiektów!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Eee.Na wzrost tych magicznych rzeczy czar nie jest potrzebny.Przyałby się hmm..taki rozkręcacz zabawy,jak się balangę ma.Lub wymarzona randka i pieniądze na konto na idealną randkę z ciuchami itd dostajesz.A co do skaczącego obrazu u ciebie aleksandra,może to niedokręcona karta graficzna?Pytałam się przy śniadaniu taty i siostry co to może być.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
hehe..przydałby sie taki czar, dzięki któremu dostajesz w prezencie The Sims 2 :lol: Albo taki czar, ze kase dostajesz..ale nie w simach. tylko na swoje konto :lol:
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Hehe.Tak blondi.Waro mieć wyobraźnię.Hehe.Ja bym chciała by magia była naprawdę,a nie tylko iluzja.I by Hogwart istniał na prawdę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|