Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.09.2004, 16:12   #51
Akselandra
Guest

Domyślnie

zmieniałam tam, ale to nic nie dało
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2004, 18:10   #52
Ira
Guest

Domyślnie

Krótko i na temat:

Moim skromnym zdane, jeśli dzieciaki moga jeżdzic do Abrakadarowa to musi mieć to jake cel może moga cos tam zrobić (nie spotakałam sie z takim czyms chodz zeszłam wszystkie paracele) i musito byc jakiś czar lub nowy składnik.

Wiecie składniki w (bardzo) małym procencie są związane z czarem do jakiego stworzenia słurzą. Próbowałam na logike, stworzyc jakąś szkaradę z :
- Pot Ropuchy,
- Łuski Smoka,
- Łzy Somka,
Ale Łez Smoka i Łusek nie można włożyć razem ani do ładowarki ani cudotwórcy, ale może te składnki moga nas na cos naprowadzić?

A co dodatków może jak się ma balangę i abre to można stworzyć czar na superastą imprę, albo w wakacjach darmowy wyjazd na wakacje, lub inne podobne rzeczy.
I co o tym myślicie???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2004, 18:28   #53
Akselandra
Guest

Domyślnie

Możliwe... Albo ze zwierzakami coś, myślałam o czarze róg obwitości, tylko, że napełniałby wszystkie psie i kocie miseczki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2004, 19:33   #54
Dancia
Guest

Domyślnie

Ira: myślałam tak jak Ty, po czym się zorientowałam że łusek i łez smoka nie można włożyć razem. W ogóle na temat tego jakie czary zostały do odkrycia możemy pisac dopóki ktoś ich nie odkryje. Moim skromnym zdaniem to jeszcze może potrwać, bo osobiście wypróbowałam sporo możliwości.

Jeżeli chodzi o dzieciaki - to wypróbowałam wszystkie możliwe kombinacje znanych składników, ale nic się nie wydarzyło. Również magiczna fasola i czarna róża jakie dziecko może zdobyć do niczego mi się nie przydały. Będę kombinować dopóki nie kupię Simsów 2 bo pewnie potem wpadne w nowy amok.

Pozdrawiam wszystkich miłośników i kombinatorów. Niech moc będzie z Wami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2004, 18:19   #55
Lillian
Guest

Domyślnie

Zostają jeszcze czary dla dorosłych,ale składników jest od grooomaaa!Byśy prędej się zapłakali niż coś wykombinowali.Ale próbujmy.

Dziękuje że piszecie w moim temacie.Piszcie więcej!Więcej!Macie jakieś pomysły co do składników i czarów?Jakie według was czary by się przydały?Według mnie opiekunka do dziecka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2004, 19:29   #56
Pinia
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem przydałby sie czar na wzrost magicznych obiektów! Np. żeby fasola szybciej rosła i pelargonie i korzeń!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2004, 20:27   #57
Akselandra
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Paulina Wierzgacz@Sep 5 2004, 08:29 PM
Moim zdaniem przydałby sie czar na wzrost magicznych obiektów! Np. żeby fasola szybciej rosła i pelargonie i korzeń!
No, po to to się czaruje i to daje zabawę, a tak to tylko byś rzuciła jeden czar i koniec
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2004, 18:59   #58
Lillian
Guest

Domyślnie

Eee.Na wzrost tych magicznych rzeczy czar nie jest potrzebny.Przyałby się hmm..taki rozkręcacz zabawy,jak się balangę ma.Lub wymarzona randka i pieniądze na konto na idealną randkę z ciuchami itd dostajesz.A co do skaczącego obrazu u ciebie aleksandra,może to niedokręcona karta graficzna?Pytałam się przy śniadaniu taty i siostry co to może być.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2004, 19:35   #59
Sensiqúe
Guest

Domyślnie

hehe..przydałby sie taki czar, dzięki któremu dostajesz w prezencie The Sims 2 :lol: Albo taki czar, ze kase dostajesz..ale nie w simach. tylko na swoje konto :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2004, 19:48   #60
Lillian
Guest

Domyślnie

Hehe.Tak blondi.Waro mieć wyobraźnię.Hehe.Ja bym chciała by magia była naprawdę,a nie tylko iluzja.I by Hogwart istniał na prawdę.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania