|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja swoich Simów zabijam i mam niezłą frajdę xD xP czasami robię głodówkę lub spalam albo topię xP w tedy jest zabawa xD Często jak się zdenerwuję to dopiero Simsy są mało żywe xD
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja tez zabijam simow, ale musze przyznac ze w jedynce bylo latwiej to robic. Natomist w dwojce to najczesciej robie taki domek wkladam ich od tego czegos oni robia jakies danie na kuchence ktore sie przypala i zapala sie no i oni gina hehe.lol. A wiecie co kiedys probowalam zabic dziecko takie co sie uczy chodzic, itp. i nie dalo rady zapalalo sie i nic. bez sensu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja uwelbiam zabijac smow
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja baaardzo lubię zabijać simów.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Normalnie jak gram to nie lubię zabijać simów. Gdy jakiś fajny simek się spali to w życiu nie zapisze gry. :con:
Tylko kiedyś zrobiłam wyjątek. Istna rzeź ![]() Obok domku pewnej superkowej simki zrobiłam pomieszczenie bez drzwi ale z piętrem (sama tania podłoga). Przy lewym i prawym końcu działki są niewidzialne Portale Podestriany (właśnie tam pojawiają sie simy które do nas przychodzą) , przeniosłam go do tego pokoiku. Kazałam simce chyba z 20 razy zaprosić simów na imprezę. Gdy pokoik się zapełnił ( a było tam duuuuuzo osób ), kupiłam Monice (tak nazywała się owa simka ) stoliczek do pusczania petard, kazałam jej puscić jedną z nich. W pomieszczeniu znalazłam miejsce na krzesło. Petardę za pomocą kodziku przeniosłam tak aby upadła na krzesełko ,któr sie zajęło ogniem :mu:. Gdy simy się spaliły to ich zwłoki się zaczeły palić, a potem popiół....,Monika przeżyła a Drew Carey ktory mnie odwiedził sie nie spalił xP ? Biedna Kostucha nie nadążała ze swoją pracą ![]() Juz mnie boli ręka ![]() No i nie zapisałam gry, bo koleżanka zabiła by mnie bo wśród gości były jej simki ![]() Ostatnio edytowane przez Bunia : 19.11.2005 - 15:30 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sadze ze duzo ludzi zabija swoich simow
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 19.12.2005 - 13:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czasami. Raz na imprezie spaliłam 10 gosci. Teraz zazwyczaj idzie ryczeć po ich grobami
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja najczęściej zabijam Simów jak mi coś w nich nie pasuje, a moją ulubioną metodą zabijania to podpalanie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja zabijam simów kiedy robią miksutrę i przy końcu rozwalają laboratorium.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
ja najczesciej w the sims2 robie duza balange i mam taki maly 'pokój śmierci'. simy wchodza (z 10 osob), wtedy podpalamy kominek sa roslinki, usuwamy drzwi, pożar sie konczy i...
mamy cale podworko zapelnione grobami. to niektórym domom dodaje uroku :laugh: SADYSTKA ZE MNIE XD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |