|
|
Zobacz wyniki ankiety: Które rozszerzenie do gry TheSims jest najlepsze ? | |||
Światowe Życie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Balanga |
0 | 0% |
Randka |
0 | 0% |
Wakacje |
0 | 0% |
Zwierzaki |
0 | 0% |
Gwiazda |
1 | 25.00% |
Abrakadabra |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja powiem że NAJLEPSZE są ts 2 - oczywiście, a na drugim miejscu mam zwierzaczki 3miejsce- Abra 4-Randka 5-Swiatowe zycie 6- balanga 7-wakacje 8- gwiazda (gweiazda szybko staje się nudna :lol
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba sims wakacje i randka
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Oczywiście na piereszym miejscy jest TH2 a później
1 TS2 2 Abrakadabra 3 Zwierzaki 4 Gwiazda 5 Randka 6 Balanga 7 Wakacje 8 Światowe życie 9 Pierwszy dodatek, czyli TS1 |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja tam nie grałam w The Sims Abrakadabrę i Gwiazdę, nie mam The Sims 2, ale według mnie to The Sims Wakacje były troche nudne (jeździsz tylko na wakacje i dlatego gra się nudzi). Fajnie jednak mieć całe rozszerzenie gier The Sims, wtedy jest dopiero PRAWDZIWA GRA!!!
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Zdaje się, że najbardziej lubię TS2, a z pierwszej części oczywiście Zwierzaki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o najlepszy dodatek tylko do TS1 to...
Może to głupie, ale najbadziej podobała mi sią randka. Był to pierwszy dodatek, w którym mozna było gdzieś wyjechac itp... duże urozmaicenie po TS światowe życie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
The Sims2, ale jeśli bym miała wybrać jakiś dodatek do 1 to wybrałabym randkę, bo wtedy pierwszy raz simy mogły się z domu wyrwać i Panna Stanisława tam jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Oczywiście Sims 2 !! :* Moje złociutke
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
hm... dziwne ze nie gry The sims (1) - bo wlasnie ta bym wybral. jak dla mnie to bylo najwieksze zaskoczenie, najwieksza frajda z poznawania opcji i wszystkiego. nastepne dodatki niby ulepszały gre, ale co nowy dodatek to krocej w niego gralem. The sims 2 to nie to samo zaskoczenie, bo to dosyc podobna gra do The sims (1) i az takiej frajdy jak tamta mi przynosila, dwójka nie przynosi. no ale jesli nie ma The sims (1) to wybieram jej najblizszy dodatek The sims Światowe życie. Prawie nic nie zmienilo sie w klimacie gry, a dodane zostaly tylko nowe kariery przedmioty itp
![]() Ostatnio edytowane przez Fool : 22.03.2005 - 06:49 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
TheSims i jej popularność | pushek | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 41 | 07.12.2007 18:51 |