Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.02.2005, 21:45   #51
...Martini.....
Guest

Domyślnie

A teraz u mnie

Miłowo :

Nina wyszła za Sima mojego brata, Dina przeprowadziła się wraz a nią. Nina i Mateusz( bo tak się nazywa sim) mają piękną córeczke
Mortimer zakochał się w mojej simce ( taka ładna dziewczyna a taki stary pryk)
Kasandra ożeniła sę z Donem, ale potem Don zakochał się w mojej simce i rozwiódł się z Kasandrą oraz ożenił z moją simką
Marzyciel zakochał się w mojej simce, ożenił się z nią i jego żoneczka jest w ciąży
Balbina zaręczyła się z moim simem, niestety jej narzeczony ją porzucił i ożenił się z inną Jego obecna żona jest w ciąży
U Przyjemniaków nic się nie zmieniło

Werona:

Romeo zerwał z Julią, więc stworzyłam dla niego Rozaline( czy jak jej tam było....). Obecnie Romeo jest już dorosły i ma z Rozaliną 3 dzieci
Kapuletowie i Montakowie dalej na wojennej śnieżce. Julia nie żyje, Merkucjo( czy jak to się tam pisze) też...
Jutrzenką nie gram.

Dziwnowo :

Jasiek ożeniony z Ofelią. Mają 2 dzieci
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.02.2005, 22:20   #52
UnknowN
Guest

Domyślnie

Ja gram własną rodzimką. U maxisowskich nic się nie zmieniło, oprócz tego, że właśnie wykończyłem całą rodzinkę Hak Ta mała i jej mamusia dostały satelitami, a tatusia zjadły muchy. Oczywiście w szystko za pomocą kodu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2005, 07:40   #53
moniczka12
Guest

Domyślnie

U mnie jest tak:
Kasandra wyszła za Dona, Don zrobił jej dziecko, Don zrobil rowniez dziecko Dinie gdy ona byla zareczona z Mortimerem, Dina wkoncu wziela z Slub z Mortimerem, Don Obsciskiwal Nine rowniez zrobil kej dizecko, kasandra wziela z nim rozwod, Nina urodzila dizecko, Kasamdra tez, A Dinie urodzily sie blizniaki.
W dziwnowie nie gram maxiskowymi rodzinkami, no tylko Ofelia ( ta stara) umarla.
Werona, tez nie gralam maxisowymi rodzinami. No to chyba tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2005, 09:04   #54
Caro'tka
Guest

Domyślnie

U mnie Ksandra sie hajtneła z Donem który narobił jej bliżniaki(2) i sie nią nie przejmował.Kasandra po tym wszystkim poszla do jej najlepszego przyjaciela Dariusza Marzyciela(chyba) który ja przyja zeby z nim i jego synem zamieszkala.
Po tym wszystkim przyszedl Don i chcial sie calowac z nia lecz on sciegnela pierscionek i rzucila mu przed nosym po czym wygonila go (bo zdradzal ja z Diną) (rozstali sie ;( ) Po tem urodziły sie dwa bliźniaki i Dariusz Marzyciel orzenił sie z Kasandrą.O ile pamiętam chcą mieć 10 dzieci I jush mają 7
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2005, 13:43   #55
nikt-szczególny
Guest

Domyślnie

Obecnie gram tylko w moim miasteczku ale to wydarzyło się wcześniej:

Miłowo:
-don romansuje z ogrodniczką, a nina jest z nim w ciąży
-kasandra wychodzi na marzyciela
-siostry przyjemniak nadal się niecierpią, a daniel zostaje przyłapany na flirtowaniu z pokojówką kasią

Werona:
-kapuleci i montekowie w wojnie
-puk jutrzenka podrywa julię

Dziwnowo:
-jeden z braci dziwaków urodził kosmitkę aurelię, drugi jest w ciązy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2005, 14:40   #56
Xia
Guest

Grin

Bardzo ciekawie wam idzie teraz ja:
PS.:nie pamiętam niekturych imion bo dawno nimi nie grałam.
Dziwnowo:
-Cecylia Papużka urodziła córkę którą zabrała opieka społeczna.Potem urodziła syna.
-Jeden Dziwak urodził kopsmitkę a drugio jest w ciąży
-Oliwka zmarła.Ofelia jest dorosła.kocha Jaśka
-Jadźka jest emerytką.Mieszka z Anaztazym.Techn.Zaplyw.nie długo umrze.Ta blondtnka mała jest chora na zatrucie.
-Kamasz ojciec nie długo będzie emerytem.Ten chłopczyk jest nastolatkiem.A ci jego bracie dorośli i jeden z nich(nie wiem który)zakochał się w Ofelii.

Miłowo:
-W Donie kochają się Nina Dina Kasia(sprzątaczka) i Kasandra.Mieszkają
razem.Ale Don i Dina robili bara-bara i reszta go nienawidzi.
-Szczepan przeżył porażenie prądem.Kocha Liliane dalej.Dariusz zakochał się w Kasandrze.
-Liliana nie do poznania się zmieniła.Nie udało im się do szkoły prywatnej dostać.Daniel został przyłapany na pocałunkach z Kasią Leganek.Jego żona jest piekielnie wściekła.
-Mortimer kocha Ninę.Aleksander jest nastolatkiem zminił się.

Werona:
-Kanstanty umarł.Całe rodzeństwo jest dorosłe.Julia mieszka u Romea.
-Patryk umarł.Romeo jest zaręczony z Julią.
-Jutrzenkami nie gram.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2005, 08:40   #57
simmanka
Guest

Grin

Przyjemniakowie to rodzinka którą się zajełam (niedawno ) Marysia i daniel czy jak on tam poprawili swoje relacje znów się kochaja daniel nie romansuje bo marysia go zaspokaja czekają na 3 dziecko lilianka i andżelika są mniej wiecej na tym samym etapie ale to się wkrótce zmieni .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2005, 13:31   #58
Detch
Guest

Domyślnie

Coz ja gram tylko marzycielami wiec:
-Szczepan wyprowadzil sie i ozenil, ma blizniaki i dobrze zarabia
-Dariusz ozenil sie z simka stworzona przeze mnie i ma dwie corki, jedna jest nastolatka, a druga dizeckiem i jest juz starym dziadkiem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2005, 21:06   #59
Xanti
Guest

Domyślnie

ja to tak:
Miłowo- Ćwir- Kasandra rzucila Dona bo widziala jak sie kochali, ożenila sie z Marzycielem, a Mortimer i Aleksander sfixowali i non- stop graja na pianinie
Biedak - Balbina urodzila 3 dzieciaka i zaleca sie do mojego sima
Lotario - Don sprowadzil do siebie Nine i Kasie sprzataczke , zrobil im dzieci i ozenil sie z Nina
Przyjemniak - te malzenstwo znow sie kocha ( i tak a propos to Daniel :\ )
Marzyciel - pobral sie z Kasandra
Dziwnowo - Dziwak - Walduś i Paskal maja 2 ufoków - Świrka i Adele, a ten trzeci ozenil sie z BAteryjka i spoznia sie na obiady
zmrok Oliwka umarła a Ofelia ozenila sie z ufokiem Jasiem
Papużka - ta ruda romansuje z Waldusiem a Nerwus ozenil sie i zyje dlugo i szczesliwie
Samotnik - zbija kokosy
werona - Kapulet - Julia wyszla za romea, hermia za Puka a Tybald za moja simke
Montek - Patryk pogodzil sie z Konstantym a Merkucjo ozenil sie z Kapuletka jakas
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2005, 13:38   #60
Khaterine
Guest

ThumbsUp

Miłowo:
Dina pobrała sięz Mortimerem, który przeprowadził siędo niej razem z Kasandrą i Aleksandrem. Nina sięprzeprowadziła i zamieszkała z Donem.
Werona:
Romeo i Julia są stałąparą i uciekli z domu.
Dziiwnowo:
Jasiek dorósł i jużnie chodzi z Ofelią.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania