![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
A teraz u mnie
![]() Miłowo : Nina wyszła za Sima mojego brata, Dina przeprowadziła się wraz a nią. Nina i Mateusz( bo tak się nazywa sim) mają piękną córeczke ![]() Mortimer zakochał się w mojej simce ( taka ładna dziewczyna a taki stary pryk ![]() Kasandra ożeniła sę z Donem, ale potem Don zakochał się w mojej simce i rozwiódł się z Kasandrą oraz ożenił z moją simką ![]() Marzyciel zakochał się w mojej simce, ożenił się z nią i jego żoneczka jest w ciąży ![]() Balbina zaręczyła się z moim simem, niestety jej narzeczony ją porzucił i ożenił się z inną ![]() ![]() U Przyjemniaków nic się nie zmieniło ![]() Werona: Romeo zerwał z Julią, więc stworzyłam dla niego Rozaline( czy jak jej tam było....). Obecnie Romeo jest już dorosły i ma z Rozaliną 3 dzieci ![]() Kapuletowie i Montakowie dalej na wojennej śnieżce. Julia nie żyje, Merkucjo( czy jak to się tam pisze) też ![]() Jutrzenką nie gram. Dziwnowo : Jasiek ożeniony z Ofelią. Mają 2 dzieci ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja gram własną rodzimką. U maxisowskich nic się nie zmieniło, oprócz tego, że właśnie wykończyłem całą rodzinkę Hak Ta mała i jej mamusia dostały satelitami, a tatusia zjadły muchy. Oczywiście w szystko za pomocą kodu
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
U mnie jest tak:
Kasandra wyszła za Dona, Don zrobił jej dziecko, Don zrobil rowniez dziecko Dinie gdy ona byla zareczona z Mortimerem, Dina wkoncu wziela z Slub z Mortimerem, Don Obsciskiwal Nine rowniez zrobil kej dizecko, kasandra wziela z nim rozwod, Nina urodzila dizecko, Kasamdra tez, A Dinie urodzily sie blizniaki. W dziwnowie nie gram maxiskowymi rodzinkami, no tylko Ofelia ( ta stara) umarla. Werona, tez nie gralam maxisowymi rodzinami. No to chyba tyle. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
U mnie Ksandra sie hajtneła z Donem który narobił jej bliżniaki(2) i sie nią nie przejmował.Kasandra po tym wszystkim poszla do jej najlepszego przyjaciela Dariusza Marzyciela(chyba) który ja przyja zeby z nim i jego synem zamieszkala.
Po tym wszystkim przyszedl Don i chcial sie calowac z nia lecz on sciegnela pierscionek i rzucila mu przed nosym po czym wygonila go (bo zdradzal ja z Diną) (rozstali sie ;( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Obecnie gram tylko w moim miasteczku ale to wydarzyło się wcześniej:
Miłowo: -don romansuje z ogrodniczką, a nina jest z nim w ciąży -kasandra wychodzi na marzyciela -siostry przyjemniak nadal się niecierpią, a daniel zostaje przyłapany na flirtowaniu z pokojówką kasią Werona: -kapuleci i montekowie w wojnie -puk jutrzenka podrywa julię Dziwnowo: -jeden z braci dziwaków urodził kosmitkę aurelię, drugi jest w ciązy |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawie wam idzie teraz ja:
PS.:nie pamiętam niekturych imion bo dawno nimi nie grałam. Dziwnowo: -Cecylia Papużka urodziła córkę którą zabrała opieka społeczna.Potem urodziła syna. -Jeden Dziwak urodził kopsmitkę a drugio jest w ciąży -Oliwka zmarła.Ofelia jest dorosła.kocha Jaśka -Jadźka jest emerytką.Mieszka z Anaztazym.Techn.Zaplyw.nie długo umrze.Ta blondtnka mała jest chora na zatrucie. -Kamasz ojciec nie długo będzie emerytem.Ten chłopczyk jest nastolatkiem.A ci jego bracie dorośli i jeden z nich(nie wiem który)zakochał się w Ofelii. Miłowo: -W Donie kochają się Nina Dina Kasia(sprzątaczka) i Kasandra.Mieszkają razem.Ale Don i Dina robili bara-bara i reszta go nienawidzi. -Szczepan przeżył porażenie prądem.Kocha Liliane dalej.Dariusz zakochał się w Kasandrze. -Liliana nie do poznania się zmieniła.Nie udało im się do szkoły prywatnej dostać.Daniel został przyłapany na pocałunkach z Kasią Leganek.Jego żona jest piekielnie wściekła. -Mortimer kocha Ninę.Aleksander jest nastolatkiem zminił się. Werona: -Kanstanty umarł.Całe rodzeństwo jest dorosłe.Julia mieszka u Romea. -Patryk umarł.Romeo jest zaręczony z Julią. -Jutrzenkami nie gram. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Przyjemniakowie to rodzinka którą się zajełam (niedawno ) Marysia i daniel czy jak on tam poprawili swoje relacje znów się kochaja daniel nie romansuje bo marysia go zaspokaja czekają na 3 dziecko lilianka i andżelika są mniej wiecej na tym samym etapie ale to się wkrótce zmieni .
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Coz ja gram tylko marzycielami wiec:
-Szczepan wyprowadzil sie i ozenil, ma blizniaki i dobrze zarabia -Dariusz ozenil sie z simka stworzona przeze mnie i ma dwie corki, jedna jest nastolatka, a druga dizeckiem i jest juz starym dziadkiem |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ja to tak:
Miłowo- Ćwir- Kasandra rzucila Dona bo widziala jak sie kochali, ożenila sie z Marzycielem, a Mortimer i Aleksander sfixowali i non- stop graja na pianinie ![]() Biedak - Balbina urodzila 3 dzieciaka i zaleca sie do mojego sima ![]() Lotario - Don sprowadzil do siebie Nine i Kasie sprzataczke , zrobil im dzieci i ozenil sie z Nina Przyjemniak - te malzenstwo znow sie kocha ( i tak a propos to Daniel :\ ) Marzyciel - pobral sie z Kasandra Dziwnowo - Dziwak - Walduś i Paskal maja 2 ufoków - Świrka i Adele, a ten trzeci ozenil sie z BAteryjka i spoznia sie na obiady ![]() zmrok Oliwka umarła a Ofelia ozenila sie z ufokiem Jasiem Papużka - ta ruda romansuje z Waldusiem a Nerwus ozenil sie i zyje dlugo i szczesliwie Samotnik - zbija kokosy werona - Kapulet - Julia wyszla za romea, hermia za Puka a Tybald za moja simke Montek - Patryk pogodzil sie z Konstantym a Merkucjo ozenil sie z Kapuletka jakas |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Dina pobrała sięz Mortimerem, który przeprowadził siędo niej razem z Kasandrą i Aleksandrem. Nina sięprzeprowadziła i zamieszkała z Donem. Werona: Romeo i Julia są stałąparą i uciekli z domu. Dziiwnowo: Jasiek dorósł i jużnie chodzi z Ofelią. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|