![]() |
#592 |
Guest
|
![]()
Zuziorek są tylko tylko 3 jak mówisz.I te kolory naił prawie każdy.
|
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
Racja Sątylko trzy
Złoty-Pyrite Fiolet-Pochodnia Czerwień-Płomyk ![]() ![]() ![]() To znaczy Płomyk jest jak się wog€le nim nie opiekujesz(Dużo spala) Pyrite jest jak słucha dużo muzy(Średnio spala) Pochodnia jest jak cały czas się nim opiekujesz(Nic nie spala) Ale w Płomyku jest najwięcej ZZS (Złego zachowania Smoka) |
![]() |
#594 |
Reputacja: 9
|
![]()
Czrodziej bylo edytowac posta
![]() ![]()
#595 |
Guest
|
![]()
Czarodziej ja sie z tym nie zgadzam. Jak miałam Płomyka a cały czas przy nim moja siedziała, kolysała kołyske i ciągle słuchał muzy... Więc powinna być Pochodnia... a ja niestey miałam Płomyka :unsure: ...
-------- Widocznie nie ma jakiegoś określonego smoka po opiekowaniu sie nim. Nie ma na to recepty... ![]() Czarodziej ! Prosze cie o to po raz 2 ! EDYTUJ POSTA ! Jak wejdzie tu jakiś mod to usunie cie zobaczysz ! A tak apropos to co to jest ? |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]()
Czarodziej!Nie pisz tyle postów pod rząd!Możesz je edytować a reszte usun
Rilla mu chyba chodzi o zielonego smoka , to ja mu mogę też odpowiedzieć: ZIELONE SMOKI NIE ISTNIEJA! ![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]()
to prawda!nie ma zielonych smokow! sa tylko trzy kolory.koniec i kropka. ale zeby miec pochodznie trzeba najwiecej opiekowac sie jajem. jak mniej to bedzie Pyritie, a jak w ogolesie nie zajmujesz to bedzie plomyk. na 100%!
![]() |
![]() |
#598 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#599 |
Guest
|
![]()
Elu może twój smok był głodny albo nie miał rozrywki i towarzystwa i dlatego tak spalał wszystko.A simy napewno same weszły do ognia i stały nie tuchomo wykrzykując "POŻAR!" bo przeciez smok by ich nie podpalił
![]() |
![]() |
#600 |
Guest
|
![]()
ja tylko nie lubie plomyka on mi sysko spala! a naj lubie pyritie! ona jest kochana
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|