![]() |
#592 |
Guest
|
![]()
a ja wciskam "[" i "]".
Gdy stajesz sie wiedźmą twój strój codzienny już nie jest taki jak sobie wybrałaś. A ciapki , zielona skóra i świecenie się wiedźmy jest wtdey gdy będzie na jakimś poziomie magii. Ja już wyczarowałam kota..jest taki sam jak normalny ,czyli też trzeba go karmić itp. ,on się tylko świeci ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Reputacja: 10
|
![]()
Znalazłam apteczkę w tym takim, gdzie się wybiera kuchnia, salon, łazienka itp. Nie to ogólne, typu armatura, hobby itd.;D Ale w tym to nadal nie wiem gdzie jest. No trudno będę musiała ją znajdywać tak jak znalazłam.
![]() |
#594 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
Czacha - Nie, nie jest do końca normalny
![]() Nie musi używać kuwety xD |
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]()
oj szkoda ze jest sie zielonym nawet w zwykłych ciuchach... to duze utrudnienie gry jak dla mnie bo nie chce zielonego sima a chciałam, zeby duzo magii umiał złej...
Ostatnio edytowane przez Alicja008 : 27.08.2008 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie, bo mi się jeszcze sierściucha wyczarować nie udało - Potrzebne do tego Zwierzaki? Bo pisze że potrzebne drapaki i te pe, a w katalogu nie widzę... :p
|
![]() |
![]() |
#598 |
Guest
|
![]()
tak trzeba mieć zwierzaki
P.S. czacha daj zdjęcia tego kota, co? proszę ![]() Ostatnio edytowane przez Alicja008 : 27.08.2008 - 20:12 |
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]()
Ee..mam pytanie xD
No więc: czy można się wymieniać składnikami tak jak w jedynce? Np.Oko traszki za np.Smocze łuski..? Bo tej opcji nie zauważyłam (mam magicznego sima)albo to przeoczenie albo nie można...z góry dziękuję za odp. ![]() @up - ten kot świeci na biało albo zielono w zależności od charketru sima który go wyczarował ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|