![]() |
#592 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zainstalowałem sobie dodatek po zmroku, ładnie włączam a tam error- "Nie mogliśmy zweryfikować, czy twoja kopia gry The Sims 3 Po zmroku jest ważna. Skontaktuj się z obsługą klienta" I gra się wyłącza. Co robić??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
dobra.
jeszcze sie nie zornietowałam, jak moj sim moze sie wprowadzic do innego sima? ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
|
![]()
lavire, wyprowadź go z domu i jako docelowy wybierz dom tego drugiego sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
dzieki, wlasciwie to takie proste, ze moglam sama na to wpasc, ale dzieki Searle! : )
|
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]()
Mam problem i nie wiem jak mu zaradzić. Chodzi o ściągnięte domy. Instalują się poprawnie i pojawiają w panelu domów. Jednak kiedy którykolwiek wybieram i próbuje umieścić na pustej parceli pojawia się napis "przetwarzanie" który po sekundzie znika i pojawia się pusta parcela. Po raz pierwszy się z tym spotkałam i mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.
|
![]() |
![]() |
#597 |
|
![]()
mam problem z drzewem genealogicznym simow ;/ otoz Julian maz mojej simki z ktora mam Ayame "pomieszal" sie w drzewie genealogicznym...ma Ayame jako corke, ale w osobnym drzewku, zas osobno jest mezem Elwiny ze statusem zona, ale bez znaczka rodzina tak samo jak z rodzicami Elwiny nie ma statusu rodzina "szwagier" "tesc" :/ jak to naprawic, probowalam cos porobic z NRassem ale tylko bardziej mi sie sknocilo i nie wiem jak dodac Juliana teraz do rodziny...help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
![]()
Lady_Sinister Niestety nie wiem jak zaradzić niedziałającym domom, miałam podobnie w przypadku niektórych, i zawsze w przypadku domków ściągniętych z jednego źródła; sądzę więc że to błąd autora i tyle
![]() ![]() może jednak ktoś ma inne doświadczenia w tym temacie i Ci pomoże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]()
witam wszystkich !
![]() sprawa wygląda tak... chciałem zrobić dziewczynie niespodziankę i ściągnąłem dodatek do gry, w którą uwielbia grać - sims 3. był to dodatek "szybka jazda". po zainstalowaniu dodatku włączyłem grę i w oknie wyboru rodziny wyskakuje mi napis "sprawdź czy Twoja wersja jest aktualna" - czy coś w tym stylu. myślałem, że jest to spowodowane tym, że ona ma oryginalne sims 3, a ja ściągnąłem nieoryginalny dodatek. pomoże mi ktoś ? bo chcę jej sprawić prezent ![]() możecie też napisać jak zainstalować dodatki typu "szybka jazda", "miejska jazda" i " impreza w plenerze" ? bardzo dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
|
![]()
Lady_Sinister Może do budowy domu użyto dodatków (w sensie np.Kariera, WP) których ty nie masz,
matteom5- o PIRATACH nie rozmawiamy!:O Ostatnio edytowane przez Tempest : 07.10.2011 - 17:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|