Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.04.2011, 09:38   #591
Ejak

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Tak ten plac zabaw, wygląda świetnie. Zdjęcie nowe, choć o tematyce starej. Ciekawy pokój.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.04.2011, 09:58   #592
Owl Finch

Reputacja: 11

Łaaaaa ale się cieszę, że będą randki i te place zabaw w parku to też dobry pomysł, bo tak to było trochę nudnawo będąc dzieckiem w miejscu publicznym...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 10:00   #593
hellraiser
Guest

Fajne zdjęcia. Chociaż te bajkowe meble mi się zbytnio nie podobają, to na pewno spróbuję urządzić nimi pokój dla dziecka. Jakoś styl baśniowy typu smoki i królewny mi nie pasuje.
A plac zabaw jest super. Przynajmniej będzie czym zapełnić takie place zabaw, bo teraz to tak mało nieco tych przedmiotów. I na tym zdjęciu starsza babka z laską, ma skarpetki do sandałów, polski akcent jednak jest <ok>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 10:07   #594
kaka123

- Dodatek nie wprowadzi nowego miasta. Do gry zostaną dodane jednak nowe parcele, jest ich ok. 10. Nie zostaną wprowadzone też tzw. królicze nory, czyli miejsca i budynki, których nie możemy oglądać od wewnątrz.
- Pojawią się kręcone schody i nowe rodzaje okien.
- Pojawi się nowy zawód - opiekunka do dzieci. Rodzice w określonych dniach będą przyprowadzać do naszego sima swoje dzieci, byśmy się nimi zajęli. Dodatkowym wyzwaniem w tym zawodzie będą szczególnie niegrzeczne dzieci, które mogą robić nam psikusy. Nowa cecha dla simów - "Opiekuńczy" - będzie idealna do tego rodzaju pracy.
- Simowie mogą zdobywać nowe umiejętności, np. przy zestawie chemicznym.
- Gdy nastolatkowie zostaną przyłapani na wybrykach, mogą uniknąć kary, jeśli będą mieć wyprodukowany przez siebie wcześniej zestaw "Ninja Vanish-Potion", który pozwoli im się teleportować w inne miejsce.
- Gdy sim zacznie nagrywać coś kamerą wideo, gracz będzie widział wszystko z perspektywy sima. Nagrane filmy są przechowywane w postaci kaset i można je w każdej chwili odtworzyć w telewizorze simów.
- Wymyślony przyjaciel jest "postacią specjalną" dodatku Pokolenia. Ma kolorowe ubranie, wyróżniające się buty, a nad głową świecącą "żarówkę", poza tym jest bardzo dowcipny. Dzieci mogą mieć wymyślonego przyjaciela, gdy wystarczająco dużo czasu poświęcą na zabawę ze zwykłą lalką, która się w takiego przyjaciela zmieni. Z wymyślonym przyjacielem dzieci mogą się bawić, robić bitwę na poduszki itp. Wymyślony przyjaciel może się zmienić w zwykłego sima po wypiciu specjalnego napoju.
- Simowie mogą mieć sny i koszmary. Koszmary pojawiają się przeważnie wtedy, gdy wcześniej sim usłyszy jakąś straszną historię opowiedzianą przez innego sima.
- Zjeżdżalnie mogą być ustawiane w ogrodzie, mogą korzystać z nich wszyscy członkowie rodziny.
Źródło - Wirtualne Simy. (Ciągle ludzie publikują newsy, a na każdych jest praktycznie to samo.

anie 1981, a jakbyś nie miała patrzeć na dzieci i jakby ta gra była od np. 18 lat, to co byś powiedziała na temat ciąży u nastolatki?
To wina rodziców i tyle. Jest wiele takich matek, które bronią swoje dzieci jak ta kolegi Saheli019. Też pamiętam z wywiadówek, jak rodzice przeklinali na nauczycieli, że są idiotami, a ich dzieci aniołami, których żaden z nich nie docenia. (No wiecie... Sami geniusze).
Rozumiem twórców. Nie chcą łamać, niektórych przywilejów, bo straciliby wiele fanów i kasy przy okazji. Na dodatek fanatycy katoliccy zrobiliby aferę.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 10:17   #595
Owl Finch

Reputacja: 11

Oooo no jeszcze lepiej, kurdę. Nie dadzą nowego miasta, jedynie 10 nowych parceli. Super, gdzie ja niby mam to pomieścić?
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 11:10   #596
anjanka

no dokładnie gdzie to wszystko pomieścić? ja gram w SV i tam miejsca nie ma...musiałam dom Alto wyburzyć żeby wstawić dyskoteke u Gienka :/ dobrze by było gdyby juz EA umieściło te 10 miejsc...

Ten plac zabaw jest super ciekawe gdzie go umieścili bo napewno nie tam przy fontannie i juz kolejna nowa fryzura hmm co prawda nie na mój gust

Ps. mam pytanie czy jak piszecie na forum albo jak czytacie to u was na kompie jest godzina np 13.25 a na poście 10? czy tylko ja tak mam

Ostatnio edytowane przez anjanka : 14.04.2011 - 11:20
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 11:25   #597
Searle

Cieszę się, że nie będzie nowego miasta, bo kocham moje Sunset Ale faktycznie miejsca już w nim nie ma

Hm... ciekawe z tymi miksturami - czyli coś na wzór soków z CPR? Na pewno będzie coś na dobry nastrój.
stare 14.04.2011, 11:29   #598
anjanka

a ja sobie nie wyobrażam jak bedzie ten przyjaciel wyglądał...czy bedzie można się go pozbyć jak się znudzi ?
Siedem Osiem - Myśl o swoim losie
Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen
stare 14.04.2011, 11:38   #599
Scheiße

U mnie chyba tylko 2 parcele by się zmieściły

Cytat:
Napisał anjanka
Ps. mam pytanie czy jak piszecie na forum albo jak czytacie to u was na kompie jest godzina np 13.25 a na poście 10? czy tylko ja tak mam
Wszyscy tak mają

Ostatnio edytowane przez Scheiße : 14.04.2011 - 11:40
Scheiße jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2011, 11:41   #600
anjanka

a ja bym musiała pozbyć się rodziny alto i laangbardów (nie wiem jak sie pisze ich nazwisko nigdy nie zapamietam he) chociaz alto nie bo tam mam dyskoteke u Gienka
Siedem Osiem - Myśl o swoim losie
Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania