![]() |
#591 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie. W dodatku Pokolenia który oczywiście posiadam dochodzi kamera. Lecz mam problem bo nigdzie nie mogę jej znaleźć.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#592 |
Guest
|
![]()
Kamerę znajdziesz w menu kupowania, pod podziałem na kategorie sprzetu, a nie pokoje, w których powinny się znaleźć, w dziale elektronika -> różne.
Ostatnio edytowane przez cejanek : 06.07.2011 - 14:23 |
![]() |
![]() |
#593 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
|
![]()
mam pytanie, czy mając ten błąd ze szkołą z internatem można jakoś wrócić z powrotem do normalnej szkoły? bo zaczyna mnie to wkurzać, nie mam co robić simką o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
|
![]()
Czy nastolatki nie mają już szlabanu od 22? Moją małą Jonesównę odwiedził młody Striker, który jest już nastolatkiem, i nadal u niej jest, chociaż jest już druga w nocy. O ile dobrze pamiętam, koledzy wychodzili zawsze wieczorem, a może coś mylę i to tylko Simowie z aktywnej rodziny muszą wyjść, a goście mogą być, ile chcą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
|
![]()
nmin - Szlaban wciąż jest, ale widocznie tylko dla simów z aktywnej rodziny. U mnie również przesiadują nastolatki do późnych godzin nocnych lub wczesnych porannych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
|
![]()
Czy wymyślony przyjaciel chodzi spać i w ogóle robi jakieś czynnosci które wykonują normalni simowie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
![]()
Nie ma potrzeb, nie je, nie myje się itd. Ale gdy Sima nie ma w domu, lub śpi, to WP zmienia się w lalkę. Powiększa się znowu gdy dzieciak budzi się\wraca do domu. WP sam z siebie nie robi nic, poza łażeniem za dzieckiem, ale dziecko może go zapraszać do zabawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
|
![]() Cytat:
Teraz mam spokój, obie lalki trzyma w plecaku tatuś, dziewczynki nie mają do nich dostępu. Małe dziecko ma masę innych zabawek, a dziewczynka w wieku szkolnym zaraz będzie nastolatką i już tego nie potrzebuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
|
![]()
ludzie mam problem moje dwie nastolatki pokłóciły się i zaczeły wzajemnie się ignorować...no i mnie wkoncu wkurzylo to ze non stop się kłócą więc wziełam wskaźnić przesunęłam że są przyjaciółkami a te pipy dalej sie kłócą :/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|