![]() |
#592 |
Reputacja: 11
|
![]()
A kot ma może cechę boi się wody? Jeśli bardzo zależy ci na kąpieli kota to zmień mu tę cechę lub zaprzyjaźnij simkę z kotem, bo może to też wina niewystarczających relacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja simka po wykąpaniu kota i tak miała nastrójnik, że ją podrapał. A wcale nie miał cechy agresywny albo boi się wody, no i oczywiście z kotem była zaprzyjaźniona.
![]()
![]() |
#594 |
|
![]()
Bindi mój kot ma cechę schludny i ma max relacje ze wszystkimi domownikami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
|
![]()
Koty mają humory po prostu
![]() Trzeba dać 'kąpiel na pchły' albo klikając Simką na kota, albo na wannę. Po 2 dniach pchły same znikną, iskanie chyba na nie nie pomaga... A wiecie co? U mnie jednorożec był w środę około 20.00, więc chyba nie jest przywiązany do niedzieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Reputacja: 11
|
![]()
No chyba tak jest bo koty chodzą własnymi drogami. Ale sprawdziłam to teraz i kot podrapał Simkę (max kontakt) gdy chciała go wykąpać, ale dlatego że nie miał żadnego nastójnika zwiazanego z brudem czy pchłami. gdy nastrójnik się pojawił, kicia dała się wykąpać bez zadnego problemu.
Jednorożce też są nieprzewidywalne. Szukałam - nie mogłam znaleźć, nie szukałam - sam przylazł pod dom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
|
![]()
Mam takie wrażenie, że koty dopracowali lepiej niż psy i uważam to za dużą niesprawiedliwość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
![]()
Ja się z tego cieszę, bo kociara ze mnie
![]() ![]() U mnie Simkę podrapał mimo pcheł, najlepszych przyjaciół na zawsze itd. Więc to jednak humory są ![]() A jednorożec zazwyczaj mi się pod domem pokazuje - tyle, że ja gram w SV Ostatnio edytowane przez ginsei : 16.12.2011 - 06:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
|
![]()
A ja mam pytanie związane z nasionami... W SV było ich pełno, gdzie się nie ruszyłam nasiona. Teraz mam simkę ogrodniczkę i nie mogę znaleźć żadnych nasion -.- Może ktoś wie co na to zaradzić?
![]() |
![]() |
#600 |
|
![]()
Wpisz w konsolę kod: buyDebug on. Wejdź w tryb kupowania i szukaj kategorii ze znakiem zapytania. Tam będzie gdzieś rozsiewacz nasion i wiele, wiele innych... Wystarczy, że ustawisz je gdzieś w otoczeniu, a po jakimś czasie gra będzie generowała w tym miejscu losowe nasiona do zebrania. Żeby wyłączyć kod, zamiast on, wpisujesz off.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|