![]() |
#591 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
ostatnio rodzą mi sie sami chłopcy. niby nie aż takie dziwne, ale poprzednio rodziły mi sie same dziewczynki... a z innych ciekawych rzeczy to często zdarza mi się że jakiś sim kąpie się gdy akurat jest ważne wydarzenie np czyjeś urodziny, wybiega nago z wanny i chodzi taki nieocenzurowany.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#592 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie ostatnio też dzieje się coś dziwnego. W jednej rodzince pracuje zarówno ojciec, jak i matka, tak więc do niemowlaka zatrudniłam opiekunkę. Przychodzi czas, kiedy sim wraca do domu. Opiekunka zaczyna się ewakuować i co robi? Bierze MOJE dziecko i idzie z nim do samochodu! Nie muszę chyba dalej mówić, że odjechała... Ja już taka przerażona, bo nie wiem co mam robić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Guest
|
![]()
Helena, moja koleżanka miała gorzej; do simów Kasi nieobeznanej jeszcze w simach, przyszła sąsiadka, wzięła na ręce niemowlaka, i poszłą z nim do domu. Dziewczyna otumaniona nie pomyślała by sąsiadkę wtedy skasować, tylko zapisała grę. I nie ma już dzieciaka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Guest
|
![]()
Taaaa, a u mnie był sim na studiach i szedł na wykłady. Był na dworze i wyszedł już z akademika, gdy przed "Idź na wykład" Pojawiło się okienko "Przesuń". Zdziwiło mnie to, ponieważ na dworze nikogo nie było. Po kilku sekundach z "nicości" wyszła simka i mój sim się przesunął. Czyżby umiał przewidywać przyszłość xD?
|
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]()
A moja kiedyś nagle znikła. Tak po prostu. Nie ma jej i nie ma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]()
Ja miałam takie zdarzenie że Waldemar Dziwak został porwany przez kosmitów i zaszedł w ciąże.Miał pilną potrzebę jedzenia i spania.Poszedł spać a jak się obudził to umarł z głodu.
|
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]()
A ja wezwałam pokojówkę. Przyszła w stroju złodzieja
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Guest
|
![]()
Chyba to jakiś błąd w grze.
|
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]()
Ja miałam najśmieszniejszy w jedynce. Simak zażądał trochę rozrywki no ta ja mu na to - włacz telewizor - nadmienię, że Tivi stało jak to zwykle w salonie. No i on podszedł, włączył sprzęt (jakąś komedię) ale nie usiadł na kanapie tylko poszedł do kuchni (osobne pomieszczenie), siadł za stołem i tak zaczął "oglądac" zaśmiewając się jak kretyn do łez. Gapił się w ścianę i klepał z uciechy po kolanach! Myślałam, że ze śmiechu spadnę z krzesła... P.S. Dziewczyny oglądajcie serial Waga.
|
![]() |
![]() |
#600 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to jest dziwne ale moje simy nie zaoszczędziły na tym. Otóż stworzyłam rodzinę szkołę ( nauczycielkę i maskotę i dyrektora kodem boolProp ) wprowadziłam ich na dużą parcelę i tam zrobiłam 20 uczniów ( BoolProp-em ) i akurat mieli informatykę. Nauczycielka była z dyrektorem w ciąży i akurat zaczęła rodzi?. 20 uczniów wstało i zepsuło się 20 komputerów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|