Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2004, 12:52   #601
likagirl
Guest

Domyślnie

SOSIk_ona zgadzam się z toba!Jak miałam płomyka i pyrite to czerwony mi palił co chcwilę i musiałam go uwolnic a pyrite nic nie palił!On jest taki grzeczny....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.04.2004, 13:56   #602
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

sorki ze zmieniam temat ale niewiem gdzie sie daje okna i drzwi bo mam sciagniete i niesrety niewiem gdzie je umieścić pomacy!!!!!!!!!!!!!!! :o

stare 25.04.2004, 14:00   #603
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Bierzesz na GameData a tam powinno byc Floors tam rozpakuj drzwi a okna Downloads a w Downloads Monis mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam jak nie to mnie poprawcie
PS Jest taki dzial problemy z dodatkami tam masz wszystko napisane gdzie co sie rozpakowywuje!

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 25.04.2004, 14:05   #604
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

kochaniutka jestes !!!!!!!!!!!Wszystko zrozumiałam (chyba

I very very very ver like you mysza012

stare 25.04.2004, 14:06   #605
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

e tam nie ma za co dziekowac naprawde powodzenia!

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 25.04.2004, 14:18   #606
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Apr 24 2004, 01:16 PM
Elu może twój smok był głodny albo nie miał rozrywki i towarzystwa i dlatego tak spalał wszystko.A simy napewno same weszły do ognia i stały nie tuchomo wykrzykując "POŻAR!" bo przeciez smok by ich nie podpalił
Milam duuuuuzo zarcia!!! (jeszcze jadl kwiatki z grobow simow)
Towarzystwa duzo!! (ciagle robialm zeby sim z nim cos robil zwierzaczki tez byly)
I ostatnie simowie gasili pozar...I sie zapalilo i umarli...Niechaj wspoczywaja w pokoju wiecznym Amen.

stare 25.04.2004, 14:44   #607
likagirl
Guest

Domyślnie

Tak, Amen.Oh, cos mi się wspomniało.Jak w piatek byłam na spowiedzi to ksąidz tak długo spowiadał ze jak nadeszła moja kolej to juz była msza.Wyznałam grzechy, kasiądz odsunął sie a ja pomyslałam ze to koniec spowiedzi (myślałam Bóg wie o czym ) i wyszłam z konfesjonału, a po chwili gdy byłam już przy ławeczce ksiądz krzyknął
-Wracaj dziewczynko to jeszcze nie koniec! O boshe, zostałam uniżona i zawsydzona!Wszyscy się na mnie gapili!To był mój najgorszy dzień! :lol:

A wracająć do tematu,mój smoczek nie chce mi dawać smoczych łez i łusek a ciagle się nim zajmuję!Niewdzięcznik <_<

stare 25.04.2004, 14:48   #608
Nindë
Guest

Domyślnie

Serio?? Ha ha ha ha ha....O rany..

W smoczej lusce i smoczych lez trzeba miec cierpliwosc...Ja musialam probowac ok.30 razy zeby cos z tego wyszlo
------------------------------------------------------------------------------------------------

Moj 1200 post!!!

stare 25.04.2004, 14:55   #609
likagirl
Guest

Domyślnie

Nom serio!

Aha, to dzięki.Bo myślałam ze moze mój smok jest jakiś ...ten.. tego....no wiesz...

stare 25.04.2004, 19:11   #610
Nyśka
Guest

Domyślnie

A najlepsze na to są smocze smakołyki przejdzie mu od razu ta złość(na może nie zawsze )

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania