|
![]() |
#1 |
Reputacja: 26
|
![]()
No proszę, nowy odcinek! Nie rozumiem, co się wszyscy tak krzywią na Marco, że poszedł na bankiet. Wydaje mi się, że naprawdę zależy mu na Mei, a raczej jej nie pomoże, jeśli będzie siedział sam ze swoimi czarnymi myślami. Ciekawe, z nią się dzieje.
Swoją drogą, śmieszna rzecz, Emanuelle wydaje się całkiem w porządku. Chociaż z drugiej strony... sama nie wiem; ciekawe, co będzie dalej. Jeśli chodzi o Alię i Colina... Niezbyt mi się podoba, że złamała obietnicę, ale czułam, że tak będzie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
apff... nie wiem, co mam powiedzieć właściwie. Bo jednocześnie mi się podobało i nie podobało. Pierwszą rzeczą, którą skrytykuję, była długość. Jako że przeczytałam wszystkie poprzednie odcinki na raz, to strasznie jestem zdziwiona, że ten taki krótki. Po drugie, Marco się rozlazł. Raczej... no, chodzi o to, że się taki płaczek zrobił i non stop się nad sobą użala. Ja wiem, że się zakochał, ale bez przesady!
Teraz plusy. Fakt, że Takeda padł sztywny pod koniec mi się spodobał. Już się bałam, że się schla jak głupek i tak dla odmiany przeleci Emkę ;] Po drugie, ta nieszczęsna Alia ![]() ![]() I na koniec zostawiłam sobie właśnie Emmanuelle. Niby jest okej i w ogóle, ale czuję, ze jednak niezłe z niej ziółko. Ale zapałałam sympatią do tej czarnowłosej osóbki. Wydaje się dużo żywsza i taka mniej... flegmatyczna, o, niż Mei. uff... no, to kiedy nastepny? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę niedopracowana scena erotyczna (powtórzenia), ale reszta jak zwykle dobra.
Wreszcie mam neta, więc mogłam sobie poczytać ![]() Czekam na kolejny odcinek ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Liczyłam na to że Marco nie pójdzie z Em. na to przyjęcie ale cóż... Taka wola Rudzielca
![]() ![]() No i oczywiście: Świetny ocinek czekam na next. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mącisz i kręcisz
![]() Po pierwsze, nie powiedziałaś, co Alia powiedziała Colinowi. Po drugie, Mei sama nie wie, czego chce. Po trzecie, mam gdzieś z kim Marco poszedł na bankiet, ale czemu on zemdlał? Hm.. To wszystko, co mam do powiedzenia NA RAZIE ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
I właśnie zapomniałam zapytać (przypomniało mi się dzięki bubel-96) co Alia powiedziała Colinowi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z tego co wnioskuję chodziło o zabawę w chowanego
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@offftop nie spamuj
no i się stalo.mam wrażenie że teraz będzie mi się nudzilo to czytając.A co się Marco stalo? 10/10
![]() |
#9 | ||||||||||||||
|
![]()
O jezu, ile komentarzy
![]() Nie ma mnie chwilę a tu dwie strony się nazbierało ![]() Już odpowiadam ![]() Cytat:
![]() Colin (jak napisała Libby) jest 7 lat starszy od Alii, a ją kręcą starsi panowie ![]() (starsi czyt. w wieku Colina ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do postaci, to będziesz musiał poczekać, jak przeniosę grę na inny komputer, bo chwilowo moja gra ma ze mną kosę i jak je teraz wyciągne do warsztatu to szlag ją całkowicie trafi (czyt. nie będzie działać) A ogólnie mówiąc, to mogę wysłać Alię i Mei ![]() Cytat:
![]() Wiem jaką różnicę robi "prawie" ![]() (to tak jakbyś na małego ptaszka powiedział, że jest PRAWIE duży xD) Cytat:
![]() Jak już mówiłam brzuszka nie będzie! proszę mi tu plotek nie rozsiewać xD Cytat:
![]() Więc jeśli chodzi o matkę Mei, to zauważ, że ona siedzi tam tylko dwa dni ![]() ![]() Jeśli chodzi o Twoje drugie pytanie, to do tego całego Thomasa Lamberta jedzie się dobre kilka godzin, a nie zdecydowali się wrócić, gdyż nie mieliby wtedy pewności czy wujaszek Dantego przyjechałby w piątek. No i jest coś jeszcze, chcą wrócić z tym mężczyzną bo muszą usadzić blondyna tak, żeby się niczego nie spodziewał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masz rację co do Marco, rozlał się, zrobił się taki "nie męski", że tak to nazwę, ale mi właśnie o to chodziło. A że gdzieś musi tkwić przyczyna jego zachowania, więc postanowiłam to powiązać z kolejnym odcinkiem i wyjaśnić ![]() No i nie będzie żadnej odmiany i bara-bara z panią E. za plecami Mei... ![]() Co do sceny z Alią, to właśnie dziwie się, że wszyscy się tak kryją ze skomentowaniem jej ![]() ![]() A pani E. jest całkiem w porządku, co Wy od niej chcecie? ![]() Cytat:
![]() Noo... Alia uparła się i dopięła swego ![]() ![]() Marco faktycznie przedziwnie wygląda, rzuca sie w oczy ![]() Libby tez to zauważyła ^^ He he, ja tez lubię tą galaretkę ![]() Cytat:
![]() ![]() I dobrze, że nareszcie masz neta dziewko ![]() Cytat:
![]() Moja wola nie jest wcale taka zła, jeszcze się przekonacie ![]() No a co do Alii to nie robi jej różnicy, bo Colin ją kręci ![]() zresztą zobaczycie jak bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po drugie: Ona już wie czego chce, tylko ja wam tego nie napisałam xD Po trzecie: Czemu zemdlał? A napiszę w następnym odcinku nie będę taka! ![]() No i już tłumaczę pytanie: Co Alia powiedziała Colinowi? ![]() Cytat:
![]() A jak nie wyjaśnione to napiszę: Alia chciała, żeby Colin poszedł z nią do łóżka ![]() Cytat:
![]() A sprawa z Marco wyjaśni się w następnym odcinku ![]() NO I JAK NAPISAŁA VIOLET: NIE SPAMUJCIE! piszcie tylko na temat, proszę was, dla waszego własnego dobra ![]() Dziękuję za liczne komentarze a co do następnego odcinka, to raczej poniedziałek, wtorek lub niestety później ![]() Simsy mi się wyłączają i nie mam w tej chwili możliwości ich naprawy, a co za tym idzie: zrobienia zdjęć. Więc musicie być cierpliwi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Znów opóźniona.... No więc komentować chyba nie musze bo jak zwykle jest świetnie. Mam tylko nadzieje, że sie teraz Marco nie obudzi w łóżku Emanuelle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|