|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#601 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesli chodzi o karte to mam GForce GTX 550 ti
![]() Teraz mebluje domek dla Fujiwarow, wiec troche potrwa ;D A co do potomnosci, to chyba troche przystopuje xD W Draculach juz sie powoli sama nie lapie hahaha. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
|
![]()
No popatrz, a ja nawet ogarniam xd tylko nie pamietam partnerów trojaczków Mary Lou, a tak to nawet wszystkich
![]()
![]() |
#603 |
|
![]()
NVIDIA GeForce GT 430 ;/ i moje są ochydne:< Cudna rodzinka.. przecudowna, czekam na malucha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
|
![]()
Ciekawe co pan kibelek powie Naomi?
![]() superodcinekjakzawsze! ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
|
![]()
Ok, kolejne zalegle zdjecia ;D Mam tego za duzo, a do dodatku juz malo czasu wiec...hehe ^^
Rodzina Fujiwara ciag dalszy Ogrodek Naomi zapelnial sie ladnie ;] ![]() Najladniejsza ryba jaka udalo sie zlowic Tokiemu ^^ ![]() No i jak sie sami domyslacie Naomi zaszla w ciaze ![]() ![]() Oczywiscie trzeba powiedziec mezowi o nowince...;p ![]() ![]() Przyszly tatus jak tylko dowiedzial sie, ze bedzie mial dziecko wzial sie za czytanie ksiazek o dzieciach :0 ![]() Naomi mogla sobie teraz odpoczywac i bujac w wygodnym fotelu. ![]() Oczywiscie trzeba sie troche poruszac - tutaj Naomi probuje swoich sil w grze w golfa ^^ ![]() Wspolne lowienie maskotek w maszynie z zabawkami. ![]() Troche pogaduszek z przyszlym dzidziusiem ![]() ![]() ![]() Mila niespodzianka czekala na Tokiego po pracy....Naomi zaczela rodzic xD ![]() ![]() Wejscie w paszcze lwa xD Raz kozi smierc... ![]() No i przyszedl na swiat malenki Kirito. ![]() Oboje zajmowali sie malenstwem i cieszyli sie z potomka. ![]() Dumna mamusia z synem na fotelu. ![]() Naomi czesto musiala wstawac do malucha - ach te nieprzespane noce ![]() ![]() Czas lecial bardzo szybko i maly Kirito urosl ![]() ![]() Karmienie Kirito w swoim pokoiku. ![]() ![]() A potem mama kladzie spac synka. ![]() ![]() A rano tatus zajmuje sie synem xD bo mama musi odespac noc haha! ![]() "A guuugugugugaa!! Aaaaa!" ![]() Rankiem butla mleka obowiazkowo ![]() ![]() Zabawa z robomisiem Tutkiem. ![]() Doooobre uchooo ![]() ![]() Po zabawach i karmieniu pora na lekcje mowienia i chodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Naomi z Kirito po konkursie kolo biblioteki ;] ![]() Czas na relaaaks.....o tak...mama sie obija i odpoczywa,a tata... ![]() ...zajmuje sie ciekawskim Kirito na basenie xD ![]() Zabral malego nawet na ryby "Nooo to zes wielka sztuke wylowic tato..." - Kirito ![]() Wieczorami gdy Kirito spal Toki dalej ciezko trenowal. ![]() Zanim sie obejrzalam Kirito mial urodziny :3... ![]() CDN ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
|
![]()
no pokaż jak Kirito wygląda jako dziecko, jestem bardzo ciekawa
![]() a przy okazji zapraszam do mnie na drugi odcinek ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 11.11.2012 - 14:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
|
![]()
Kirito
![]() Ale slodziak, normalnie ![]() Wszyscy sa tacy sliczni ![]() dawaj szybko nowe zdjecia, eyvee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
|
![]()
Super.
![]() Śliczny chłopiec! Czekam na next!!!!! Wczoraj chciałam zobaczyć czy ktos dodał śmieszne screny. I nagle... zobaczyłam "opowiadmy jak sobie gramy" To stare. Oglądałam rodzinkę Tanimoto. ![]() Ale tylko te odcinki z "love story" ![]() Tęsknie za nimi. ![]()
![]() |
#609 |
|
![]()
Jak można zakończyć w takim momencie?!
![]() A ryba pierwsza klasa! Skąd masz wannę z błotkiem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
|
![]()
Czuję, że nam rośnie kolejny przystojniak. Teraz czekam na jakąś śliczną dziewczynkę.
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|