![]() |
#612 |
Guest
|
![]()
nyo poprostu był sobie błąd gry i pies poszedł do skrzynki stanął jak człek i poszedł z nimi do domu połozył na stole i sie znowu znormalizował...........
|
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]()
No tak, a mój Sim, gdy poszedł z innym do Centrum i wziął "Łaskocz: Do granic wytrzymałości" to ten drugi podczas owej czynności... zlał się
![]() I nie stało mi się to raz, ale wręcz trzy razy, a to już coś ![]() ![]() I fajnie zrobili, bo jak mój Sim był Przemytnikiem to podczas pobytu w pracy najbardziej spadał wskaźnik higieny. To oznacza, że się pocił (albo robił w porty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]()
LUDZIE NASTAŁA ERA LALEK BARBIE! PLASTIK BOMBASTIK ! ŁĄCZMY SIĘ SZCZTUCZNE LALKI!!!!!!!
a na temat : moja simka miała wszytsko na full kondycja itp.........i sie wypierniczyła na wybiegu i sie zaweisiła w tej pozycji........fajnie to wyglądało WOW ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow ![]() Złodziej zawsze kradnie 2 rzeczy, dowiedziałabyś się, gdybyś nie stawiała alarmów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
A ja miałam taką sytuację, że któregoś razu zauważyłam, że nad moim Simem latają muchy. Dopiero gdy go umyłam i przebrałam muchy znikły...
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
Much nad simem??...A to nowość dla mnie!!
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]()
Musial byc bardzo brudny ...
U mnie bylo cos takiego ze najpierw moja simka ozenila sie z takim chudym gosciem bodajze Szymonem Miastowym albo Adamskim, juz nie pamietam. Mileli dziecko. Gdy dzidzius stal sie nastolatkiem to chcialam zeby moja simka i jej maz sie pocalowali. Patrze a tam pojawila sie opcja OŚWIADCZ SIE ! ! ! No to pomyslalam ze to tak sie pomylilo cos w grze ale jak ozenilam ich kilka razy to sie zenili i zenili opcja nie znikala. Troche to dziwne. |
![]() |
![]() |
#619 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ale ja nie daje na początq ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#620 | |
Guest