Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.08.2004, 16:27   #611
Kama2002
Guest

Domyślnie

U mnie to tylko gazety przynoszą jak chcą się podlizać, żeby im mój Sim wreszcie żarcia dołożył
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.08.2004, 17:49   #612
bloodwave
Guest

Domyślnie

nyo poprostu był sobie błąd gry i pies poszedł do skrzynki stanął jak człek i poszedł z nimi do domu połozył na stole i sie znowu znormalizował...........
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2004, 23:03   #613
Kama2002
Guest

Domyślnie

No tak, a mój Sim, gdy poszedł z innym do Centrum i wziął "Łaskocz: Do granic wytrzymałości" to ten drugi podczas owej czynności... zlał się
I nie stało mi się to raz, ale wręcz trzy razy, a to już coś To oznacza, że to nie jednorazowy błąd w grze

I fajnie zrobili, bo jak mój Sim był Przemytnikiem to podczas pobytu w pracy najbardziej spadał wskaźnik higieny. To oznacza, że się pocił (albo robił w porty ) ze strachu czy go wykryją
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2004, 23:13   #614
bloodwave
Guest

Domyślnie

LUDZIE NASTAŁA ERA LALEK BARBIE! PLASTIK BOMBASTIK ! ŁĄCZMY SIĘ SZCZTUCZNE LALKI!!!!!!!
a na temat :
moja simka miała wszytsko na full kondycja itp.........i sie wypierniczyła na wybiegu i sie zaweisiła w tej pozycji........fajnie to wyglądało WOW
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2004, 10:42   #615
Ania_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by DJ mala+Aug 2 2004, 10:45 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DJ mala @ Aug 2 2004, 10:45 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-szkrab@Jul 25 2004, 02:22 PM
mi to raz przyszedł złodziej ale jaki dziwny bo alarm ani pisnąć ukradł telewizor obraz i kanape gdy wychodził dopiero alarm się włączył
tak dużo Ci ukradł?? <_< nie wydaje mi sie...wydawalo mi sie ze zlodziej kradnie tylko 1 rzecz......

a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow zero alarmu bo zapomnialam <_< przyszedl zlodziej i ukradl ten tani obraz a nie telewizory! buhahaha [/b][/quote]
Złodziej zawsze kradnie 2 rzeczy, dowiedziałabyś się, gdybyś nie stawiała alarmów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2004, 13:44   #616
mentos
Guest

Domyślnie

A ja miałam taką sytuację, że któregoś razu zauważyłam, że nad moim Simem latają muchy. Dopiero gdy go umyłam i przebrałam muchy znikły...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2004, 14:00   #617
Nindë
Guest

Domyślnie

Much nad simem??...A to nowość dla mnie!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2004, 12:20   #618
kasia:)
Guest

Domyślnie

Musial byc bardzo brudny ...

U mnie bylo cos takiego ze najpierw moja simka ozenila sie z takim chudym gosciem bodajze Szymonem Miastowym albo Adamskim, juz nie pamietam. Mileli dziecko. Gdy dzidzius stal sie nastolatkiem to chcialam zeby moja simka i jej maz sie pocalowali. Patrze a tam pojawila sie opcja OŚWIADCZ SIE ! ! ! No to pomyslalam ze to tak sie pomylilo cos w grze ale jak ozenilam ich kilka razy to sie zenili i zenili opcja nie znikala. Troche to dziwne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2004, 13:39   #619
Zizej
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Ania_13+Aug 5 2004, 11:42 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_13 @ Aug 5 2004, 11:42 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:
Originally posted by DJ mala@Aug 2 2004, 10:45 AM
<!--QuoteBegin-szkrab
Cytat:
@Jul 25 2004, 02:22 PM
mi to raz przyszedł złodziej ale jaki dziwny bo alarm ani pisnąć ukradł telewizor obraz i kanape gdy wychodził dopiero alarm się włączył

tak dużo Ci ukradł?? <_< nie wydaje mi sie...wydawalo mi sie ze zlodziej kradnie tylko 1 rzecz......

a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow zero alarmu bo zapomnialam <_< przyszedl zlodziej i ukradl ten tani obraz a nie telewizory! buhahaha
Złodziej zawsze kradnie 2 rzeczy, dowiedziałabyś się, gdybyś nie stawiała alarmów [/b][/quote]
ale ja nie daje na początq zapominam dopiero jak już złodziej wychodzi to szybko kupuje alarm tak to nie :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2004, 07:41   #620
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kasia_i_magda@Aug 7 2004, 12:20 PM
Musial byc bardzo brudny ...
Ja tez mialam kilka razy bardzooo brudnych simow..I nic..Zadnych much..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości)

Zasady Postowania