![]() |
#611 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przewidziało Ci się
![]() Oni co najwyżej wychodzą, ale towaru wtedy nie ubywa... A jak za długo czekają na obsługę, to rzucają torbami i sobie idą. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#612 |
Guest
|
![]()
Bo jak sim zapłaci, to mu torba znika i wychodzi bez niej. Ze dwa razy mi się zdażyło, że sim wyszedł z torbą.
I jeszcze jedno. Na parceli publicznej, w piekarni, kupiłam ciasto. w domu wyjęłam z plecaka i od razu było zepsute. Co źle zrobiłam? |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]()
A ja mam 2 pytania:
1. Czy kierownik też może wykonywać jakąś jeszcze pracę w firmie? Np.: kierownik zajmuje się sprzedawaniem towaru, czy jest magazynierem. 2. Czy do firmy można zatrudnić emeryta? Ostatnio edytowane przez KONDZiO102 : 25.04.2009 - 13:11 |
![]() |
![]() |
#614 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Nie jestem pewien, ale chyba tak. Mój kierownik był chyba kasjerem kiedyś
![]() 2. Tak, można ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kondzio na dwa pytania odpowiadam stanowczym tak.
![]()
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
Dzięki chłopaki
|
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
Witam.Mam pytanie ale to dotyczy muzyki z The Sims 2 Własny Biznes.
Od nie dawna z ciekawości szukam wykonawców piosenki PL,,Nie będzie źle" w ANG,,It Wouldn't Be So Sad" z radia New Wave. PS:Z góry dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]()
Założyłam siłownię. Kupiłam kasę biletującą i wszystko jest ok, tylko nie dostaję żadnych gwiazdek? Jaj przy tego typu przedsiębiorstwie zdobywa się gwiazdki? Gdy sprzedawałam przedmioty , bardzo szybko dorobiłam się kilku.
|
![]() |
![]() |
#619 |
Reputacja: 10
|
![]()
Te gwiazdki to gwiazdki zadowolenia klientów. Sprzedając przedmioty można sie ich dorobić więcej, gdyż mozna np. doradzić, itp. A na siłowni nieco trudniej zdobyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Guest
|
![]()
Dlaczego moj sim jest gejem? :F Chce calowac i przytulac sie tylko z facetami, z babkami nie. Nawet w jednym facecie sie zakochal...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|