![]() |
#612 |
Reputacja: 10
|
![]()
<podciąga rękawy>
Powiedzmy inaczej. Jak dobrze wiesz, młoda kobieto, czarownice dochodzą w The Sims 2, dodatku do przełomowej gry The Sims 2. Czarownicą/czarodziejem można się stać poprzez zaprzyjaźnienie się z czarownica na parceli publicznej i wybrania opcji wtajemniczenia. wtedy owa czarownica zamienia cię w taką sama czarownicę (dobrą bądź złą, neutralną można stać się później). Masz wtedy w wyposażeniu księgę czarów i kociołek. W kociołkumozesz wytwarzać niektóre magiczne meble lub przedmioty niezbędne do czarowania. W księdze czarów jest spis wszystkich zaklęć, które umiesz rzucać, oraz można się z niej uczyć nowych zaklęć. By czarować, należy miec w wyposażeniu niezbędne do tego czaru przedmioty. Czarujesz, klikając na sima i wybierając opcję "rzuć zaklęcie". Przydatne tematy: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46419 http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47674 +odrobina chęci poszukania informacji. Ostatnio edytowane przez zelkam : 06.05.2009 - 18:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]()
Po czym poznać czarodzieja/czarownicę?
|
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Jest ubrany/a w szatę, ma świetlistą lub zieloną skórę i światełka wokoło siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
Dzięki.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy da się w jakiś sposób zamknąć drzwi. Tak żeby wyglądały na zamknięte? Bo chce jedne usunąć ale one są otwarte. |
![]() |
![]() |
#617 |
|
![]()
Przecież do usuwania nie muszą być zamknięte. Wystarczy najechać na framugę, ctrl+del i po kłopocie
![]()
![]() |
#618 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Ale jeżeli to parcela osiedlowa, to kody na budowanie są inne. Ale prawdopodobnie masz przy drzwiach powieszoną lampkę sufitową i ona skutecznie blokuje zamykanie się drzwi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Guest
|
![]()
Na razie próbowałem niezastąpionym moveObjects'em i podziałało.
![]() Dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
#620 |
|
![]()
Mam pytanie, drodzy koledzy. Zaprzyjaźniłam się z czarownicą i z dobrą, i ze złą, ale nic! Nie ma żadnej opcji w stylu naucz magi itp. Napiszcie co mogę zrobić by być czarownicą. A może coś robię źle ?? Z góry dziękuje za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|