Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.10.2010, 18:11   #611
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Mam małe opóźnienie, ale w pracy tyle roboty, że nie wyrabiam

Skomentuję przedostatni odcinek:

Też jestem za tym, że to nie Mei wysłała mu tego smsa, ale to się pewnie wyjaśni w odcinku, który jeszcze nie przeczytałam

A matka Mei zamiast stać nad czarną powinna jechać do domu i zobaczyć, co jej młodsza córeczka wyprawia. Przecież stara już w tym szpitalu kilka dni siedzi.

Po co Marco i Ojciec Mei zostawali u Thomasa? A co by się stało, gdyby wrócili? nic.

Błędów nie wyłapałam

Ostatnio edytowane przez Searle : 27.10.2010 - 16:42
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.10.2010, 18:25   #612
Master of Disaster

Reputacja: 26

No proszę, nowy odcinek! Nie rozumiem, co się wszyscy tak krzywią na Marco, że poszedł na bankiet. Wydaje mi się, że naprawdę zależy mu na Mei, a raczej jej nie pomoże, jeśli będzie siedział sam ze swoimi czarnymi myślami. Ciekawe, z nią się dzieje.
Swoją drogą, śmieszna rzecz, Emanuelle wydaje się całkiem w porządku. Chociaż z drugiej strony... sama nie wiem; ciekawe, co będzie dalej.

Jeśli chodzi o Alię i Colina... Niezbyt mi się podoba, że złamała obietnicę, ale czułam, że tak będzie.
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2010, 19:17   #613
Nyks
Guest

apff... nie wiem, co mam powiedzieć właściwie. Bo jednocześnie mi się podobało i nie podobało. Pierwszą rzeczą, którą skrytykuję, była długość. Jako że przeczytałam wszystkie poprzednie odcinki na raz, to strasznie jestem zdziwiona, że ten taki krótki. Po drugie, Marco się rozlazł. Raczej... no, chodzi o to, że się taki płaczek zrobił i non stop się nad sobą użala. Ja wiem, że się zakochał, ale bez przesady!
Teraz plusy.
Fakt, że Takeda padł sztywny pod koniec mi się spodobał. Już się bałam, że się schla jak głupek i tak dla odmiany przeleci Emkę ;]
Po drugie, ta nieszczęsna Alia mi się tam bardzo taki 'sugestywny' opis podobał, niech nikt z siebie świętoszka nie robi i nie udaje, że się wstydził czytać!
I na koniec zostawiłam sobie właśnie Emmanuelle. Niby jest okej i w ogóle, ale czuję, ze jednak niezłe z niej ziółko. Ale zapałałam sympatią do tej czarnowłosej osóbki. Wydaje się dużo żywsza i taka mniej... flegmatyczna, o, niż Mei.

uff... no, to kiedy nastepny?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2010, 19:25   #614
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał yaoi fan Zobacz post
czyli ciąża murowana, Alia miał być mądrą dziewczynką. Ja bym nie ryzykowała ciąży przy pierwszym kontakcie, i to jeszcze z facetem, którego prawie nie znam i który mógłby być moim ojcem >.< oft.
Jakim ojcem? Przecież on jest od niej starszy o jakieś 6, czy 7 lat. No proszę Cię. W tym wieku ojcem by nie mógł być. Sama swego czasu kręciłam z tyle starszym gościem.
stare 06.10.2010, 20:04   #615
Panna Lu
Guest

Wiesz, w sumie to obawiałam się, że ten szok Mei pójdzie jakoś dalej, że cał
kiem się w sobie zamknie. Chyba się myliłam. Mam nadzieję, że się myliłam, mam nadzieję, że szybko przekonamy się, jak to naprawdę jest.

Alia i Colin - przewidywałam, że tak się stanie. Dziewczę z bohaterki uparte i uparta pozostała do końca. Co do jej włosów, to faktycznie, coś mi na zdjęciach nie pasowało. Może jeszcze tak źle z moimi ślepkami nie jest.
W każdym razie - jee, nareszcie. Długo się to ciągnęło. xD

Marco przedziwnie wygląda w kamizelce od garnituru ze swoim tatuażem.

I lubię galaretkę na ostatnim zdjęciu.

Komentarz tym razem nie jest tasiemcem, ale i za inteligentny również chyba nie - zmęczona jestem, a ten tydzień cały mi tak leci do przodu, że wydaje mi się, że wczoraj była sobota tygodnia zeszłego. Także nie ręczę, że moja główka pracuje całkowicie normalnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2010, 20:09   #616
yaoi fan
Guest

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Jakim ojcem? Przecież on jest od niej starszy o jakieś 6, czy 7 lat. No proszę Cię. W tym wieku ojcem by nie mógł być. Sama swego czasu kręciłam z tyle starszym gościem.
W przenośni mówię, też lube starszych tak na marginesie Ale to mnie rozdarło, młoda inteligentna dziewczyna, a życie sobie marnuje, no cóż, historia się powtarza
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2010, 09:39   #617
Vipera

Reputacja: 10

Trochę niedopracowana scena erotyczna (powtórzenia), ale reszta jak zwykle dobra.
Wreszcie mam neta, więc mogłam sobie poczytać
Czekam na kolejny odcinek
stare 07.10.2010, 14:54   #618
Kinkarus
Guest

Liczyłam na to że Marco nie pójdzie z Em. na to przyjęcie ale cóż... Taka wola Rudzielca A co z tego że Colin jest starszy? Jak widac Alii to różnicy nie robi
No i oczywiście: Świetny ocinek czekam na next.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2010, 16:06   #619
OlkaBetl
Guest

Świetny odcinek ! Nie mogę się doczekać następnego A co do sceny z Ali i Colinem podobała mi się ale nie skomentuje do końca bo troszkę za młoda jestem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2010, 16:42   #620
bubel-96
Guest

Mącisz i kręcisz
Po pierwsze, nie powiedziałaś, co Alia powiedziała Colinowi.
Po drugie, Mei sama nie wie, czego chce.
Po trzecie, mam gdzieś z kim Marco poszedł na bankiet, ale czemu on zemdlał?
Hm.. To wszystko, co mam do powiedzenia NA RAZIE
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania