![]() |
#611 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie bywało różnie,ale najpopularniejsza wersja brzmi:
Rodzina Ćwir-Kasandra zerwała z Donem i wyszła za Dariusza Marzyciela z którym zamieszkała.Dołączyłam do nich psiaki Dana i Sarę Stwór.Mortimer ożenił się z Diną Kaliente,adoptowali niemowlę,które otrzymało imię po siostrze Diny.Wkrótce potem Mortimer zmarł.Aleksander stał się nastolatkiem,ale nic ciekawego mu się przytrafiło. ![]() Rodzina Kaliente-jak już mówiłam Dina wyszła za Mortimera i miała adoptowaną córkę-Ninę,po jego śmierci musiała zajmować się dziewczynką i nastoletnim Aleksandrem.Nina wyszła za Dona Lotario i miała z nim córkę Dinę. Rodzina Biedak-wcale u nich nie grałam Rodzina Przyjemniak-patrz wyżej Rodzina Lotario-Don związał się z Niną i był przykładnym mężem i ojcem,zerwał wszelkie kontakty z poprzednimi kochankami Miłowo i Kwitnące Wzgórza to moje ulubione otoczenia ;-) W Dziwnowie nie grałam wcale,a w Weronie Romeo i Julia pogodzili się,Tybalt był już dorosły i związał z Reginą Cyrkonią,która urodziła mu córkę Lilkę.Bianka Montek została współlokatorką Tybalta i Reginy.Nie to,żebym nie lubiła grać maxisowskimi rodzinami,ale mają wkurzające imiona i nazwiska,a poza tym rozbudowane drzewa genealogiczne,w którym nie umiem się połapać.Teraz zacznę grać znowu rodzinami stworzonymi przez siebie. ;-) Ponieważ zagrałam nie tak dawno w Dziwnowie to edytuję moją historię: Rodzina Widmo: Oliwka umarła,a Ofelia zamieszkała w domu po niej.Miała dzięki temu tyle kasy,że nie musiała pracować.Wprowadził się do niej Damazy Kamasz,wzięli ślub i mieli razem czwórkę dzieci:Rozalinę (naprawdę ładna,w dzieciństwie piła mleko mądrości toteż szybko przyswajała umiejętności,była już nastolatką kiedy dałam jej aspirację zdobywania wiedzy),Roberta oraz bliźniaki Delię i Waldemara.Aby zaspokoić ambicje ojca Damazy nadal interesował się wojskiem i był dość chłodny wobec swojej ukochanej i dzieci.Ofelia wpadała w stany lękowe,trudno się dziwić skoro mieszkała w nawiedzonym domu,ale za to cieszyła się mnóstwem romansów m.in z Rubertem-bratem Damazego. Rodzina Kamasz: Damazy ożeniony z Ofelią,tymczasem Rupert z pragnieniem romansowania wziął ślub z klonem Belli Ćwir z Dziwnowa.Generał Bolesław miał romans z pokojówką,a ten ostatni w rodzinie był nastolatkiem i okropnie się uczył. Rodzina Dziwak: tylko do nich zerknęłam Historia moich Simów stale się zmienia z powodu licznych reinstalek.Po prostu lubię zmiany. ;-) Ostatnio edytowane przez Piwusia : 21.08.2011 - 16:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#612 |
|
![]()
Ćwir
Kasandra zmieniła styl, zerwała z Donem, ożeniła się z Dariuszem Marzycielem i razem z Aleksandrem wyprowadzili się do Marzycieli. Mortimer ożenił się z Diną i przeprowadzili się do małego domku. Staruszek znalazł pracę jako lekarz, a kiedy wychodził do pracy Dina zapraszała do domu Dona. Don przespał się z Diną, ale wtedy przyszedł Mortimer i zerwał z Diną. Wyprowadził się do swojego dawnego domu. Kaliente Po tym jak Mortimer przyłapał Dinę w łóżku z Donem i się wyprowadził, Dina wyprowadziła się do drugiego małego domku. Tam urósł jej brzuch, i się okazało, że ma dziecko z Donem. Urodziła się córka Martyna, albo syn Jurek, nie pamiętam już, bo robiłem tą historię dwa razy. Dina postanowiła się wprowadzić do Dona z Jurkiem (lub Martynką). Potem Don oświadczył się Dinie, i o dziwo, ucieszył się z tego powodu. U Niny nic nie zmieniałem. Dalej siedzi w swoim domu i podkochuje się w Donie. Lotario Tak jak wyżej, Don zrobił dzieciaka Dinie, potem się jej oświadczył, kiedy ta się do niego wprowadziła. Dina i Don to chyba moja ulubiona parka, bo tak jakoś Niny nie lubię. Przyjemniak Daniel (Damian ?) dalej romansował z pokojówką Kasią, a Marysia się o niczym nie dowiedziała. Nie chciałem psuć związku Angeliki z Damianem, ale też nie chciałem, żeby ze sobą chodzili, więc wysłałem Angelikę na studia. Lilkę też wysłałem na studia. Biedak Balbina znalazła se faceta, i wzięła z nim ślub. Błażej stał się nastolatkiem, a Damian ożenił się z simką stworzoną przeze mnie i razem mają córeczkę, czy tam syna, nie pamiętam już. W innych miastach nic nie zmieniałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Reputacja: 14
|
![]()
Kaliente
Dina wyszła za Mortimera, urodził im się synek David. Nina zmarła z powodu grypy. Gdy David stał się dzieckiem Mortimer zmarł ze starości, Dina 2 raz owdowiała. Szukała pocieszenia u Dariusza Marzyciela, spędzili upojną noc, jednak Dina nie chciała z nim się wiązać. Do czasu kiedy David był nastolatkiem, Dina była sama, czas jednak robił swoje więc szukała ratunku w eliksirze młodości. Dina poznała pewnego sima o imieniu Piotr, po pewnym czasie wzięli ze sobą ślub. Żyli ze sobą przez jakiś czas, po czym się rozwiedli dlatego że Dina przyłapała w łóżku Piotra z pokojówką. David wyjechał na studia zostawiwszy Dinę samą w domu. Kobieta zakochała się w Dariuszu który był już emerytem. Dina otworzyła domowe przedsiębiorstwo, jej stałym klientem był jej były mąż Piotr. Odżyło między nimi uczucie, kiedy Dariusz poszedł na nocną zmianę, Piotr przyszedł do domu Diny i spędzili razem noc. Po pewnym czasie Dina dowiedziała się że jest w ciąży. Dariusz z nią zerwał. Dina przeszła dobrze rozstanie i wróciła do Piotra... Urodziła im się Klementyna. Dina zaszła w kolejna ciąże. Para zaręczyła się, planowali już ślub tylko niestety Dina poroniła i z rozpaczy zerwała z Piotrem. Sim zabrał ze sobą córeczkę i się wyprowadził. Dina nie była w stanie zająć się Klementyną. Do domu wrócił David... wraz z narzeczoną Kingą. Dina bardzo polubiła Kingę... Pogodziła się z Piotrem i do niego wróciła, Piotr wprowadził się do Diny razem z Klementyną która była już dzieckiem. Wzięli ślub... Kindze bardzo spodobał się Piotr więc zaczęła go podrywać.. Zakochali się w sobie i Kinga zaszła w ciąże. David zerwał z Kingą a Piotr z Diną... Kinga i Piotr wyprowadzili się, wzięli ślub i wspólnie wychowują dziecko. Dina zamieszkała razem z Davidem i Klementyną... |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
|
![]()
Haha, pamiętam jak byłam mała, miałam jakieś 7-8 lat. Don wprowadził się do sióstr Kaliente. Dina dostała pracę (nie pamiętam gdzie). Jak Dina do pracy szła,to Don romansował z Niną, a jak Nina spała, albo poszła do pracy to romansował z Diną.. I tak na zmianę: Dina, Nina, Dina, Nina, Dina, Nina... Aż w końcu zabawa się skończyła-Dina się o wszystkim dowiedziała...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Kasandra Ćwir zmieniła styl, zdjęłam jej te okulary, zmieniłam włosy i ubranie, to samo zrobiłam z chłopcem. Zakochała się w Simie stworzonym przeze mnie i razem ze sowim synem wyprowadziła się do niego. Po niedługim czasie urodziły się im bliźniaki i przygarnęli 2 psy z ulicy. Oczywiście poślubili się. Gdy Aleksander stał się nastolatkiem znalazł sobie dziewczynę, a później się z nią wyprowadził do domku naprzeciwko rodziców. Bliźniaki stali się starszymi dziećmi a później nastolatkami (Kasandra i Patryk już byli emerytami) W końcu rodzice umarli (dzień po ich śmierci odeszły psy) a Renata i Kuba (bliźniaki) zostali w tym domu wraz ze swoimi partnerami, wzięli też ślub. Aleksander oraz jego żona (wziął z nią ślub) byli już starcami i mieli jedno dziecko, córkę Paulinę. Renata przyłapała swojego męża na zdradzie i pokłóciła się z nim. Gdy Kubie oraz Oli (jego żonie) urodziło się dziecko Renata dopiero zaszła w ciążę. Lecz nie z Adamem (jej mężem) tylko z sąsiadem, Piotrem. Adam odszedł od niej a ona pozostała aż do śmierci z Piotrem. Aleksander i jego żona umarli, a ich córka znalazła (uwaga, uwaga) dziewczynę i zaadoptowała małe dziecko, chłopca Jarka. Później były zdrady, kłótnie, romanse i dużo, dużo dzieci ;p
PS. Uwielbiam grać tą rodziną, zamieszkują teraz 1/3 Miłowa, gdzie nie spojrzeć tam oni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
|
![]()
Zacznę od Ćwirów.
Don uciekł sprzed ołtarza (czego można było się spodziewać :p) ale nieugięta Kasandra w końcu za niego wyszła. Raz odwiedziła Marzycielów i zdradzała Dona z Dariuszem, tymczasem Don był jej wierny (lol). Ich małżeństwo się rozpadło, a Kas. wyszła za kochanka. Tymczasem Mortimer odmłodził się w wieku do dorosłego (insimenator) i wziął za żonę Dinę, po czym ta w saunie została zapłodniona ![]() Była zaręczona z Donem. On zdradzał ją z jej siostrą, więc Nina zerwała zaręczyny. Nie wiedziała jednak, że była w ciąży z Donem ;p Urodził się chłopiec Kamil. Nina i Don zamieszkali u Ćwirów. Sylwia, Kamil i Aleksander Ćwir wyprowadzili się z domu. Nie mogłam Sylwii dać za żonę ani Aleksowi, ani Kamilowi, bo byli rodzeństwem. Ale ci dwaj nie byli braćmi, więc... zrobiłam z nich parę ^^ insimenatorem dałam im dziecko, urodziła się dziewczynka. Imię zawsze można zmienić, a ja nie miałam chęci wymyślać jej imienia, więc dostała imię Ryba xd. Potem już nic z nimi nie robiłam, więc przejdę do Rodziny Marzyciel. Otóż, zagapiłam się i to Dariusz dostał nazwisko Lotario -.-' Kasandra urodziła mu bliźniaki (chociaż różniły się od siebie wszystkim), Kasię i Maćka. Postanowiłam wskrzesić Bellę, ale wskrzeszeniomatem się nie dało, więc insimenator do usług. Bella, Szczepan i Maciek (Kasię zostawiłam) przeprowadzili się do innego domu. Mortimer został wskrzeszony i oświadczył się Belli ![]() Edit: Dobra, więc Przyjemniakowie. Za dużo się nie działo, Daniel urodził kosmitę i wziął za żonę Kasię Lanegrak. Urodził się chłopczyk i nazwałam go Sebastian, chociaż nie lubię za bardzo tego imienia (tak, jestem dziwna). Siostry (no Andżelika i Liliana) zerwały ze swoimi chłopakami, a Liliana została sympatią Damiana Biedaka. Jak już dorośli wyprowadzili się do innego domku, a Lila urodziła Weronikę i Jacka. Teraz Biedak. No hmm... usunęłam Balbinie ciążę, bo miałam dość chłopców od bociana (xd). Tak więc, została sama z Błażejem. Stała się bogata i wyremontowała dom. I koniec na Miłowie. W Dziwnowie najbardziej lubię Jedynaczki :* . Lola i Celina założyły soczewki (ściągnięte, oczywiście) żeby nie odpychały swoimi gałami ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwka została odmłodzona (tak samo jak Mortimer) i kodem miała dziecko z Panią Zadecką xD Teraz bocian przysyła, kurde, dziewczynki. Przyszła Milena. Nie była tak słodka jak Amandzia, bo miała karnację po Oliwce :c No i u nich tyle. U Kowalów mało gram, u Dziwaków tylko urodziła się kosmitka, u Papużek nic ciekawego. Więc Werona. Yyy, grałam tylko Kapuletami. Więc, Konstanty umarł, tak samo jak Tybalt chyba. Więc została tylko Julcia i Hermia. Hermia odbiła Julce chłopaka ![]() Dobra, nikt nie piszę, jestem zmuszona przedłużyć tego posta :/ Jadwiga Ołów wróciła do byłego męża i mają bliźniaki - Jacka i Marcina. Mirka poszła na studia i aktualnie na nich tkwi. U sióstr Serducho grałam tylko po to, żeby podlać kwiatki xd. U rodziny Bokser Teresa zmarła, a jej córka dorosła i wyszła za pana Tadeusza (?) Podarek. W rodzinie Zielonka wrócili do życia wszyscy przodkowie Gabriela, po czym Olga Mętlik razem z resztą staruszków i tej młodej kobietką wyprowadziła się i jest w skrzyni rodzin. Mąż Izabeli Łysoń zdradzał ją z Simką stworzoną przeze mnie, co skończyło się ciążą. Urodził się bardzo brzydki chłopiec. Izabela też zdradzała męża, tylko że z wieloma mężczyznami, zaszła w ciążę, znowu chłopiec, ale dziecko zostało w rodzinie matki przecież, Mariusz to zauważył i mieli rozwodzik. Ich dzieci zostały z mamą. Zofia stała się nastolatką, zaczęła następny etap życia z problemami i umarła z głodu. Beniamin jest dzieckiem. I to tyle. + jeszcze dodam samouczek xD Grałam se dla jaj, bo to i tak się nie zaisuje. Więc, Ania zaszła w ciążę ze swoim mężem, urodził się chłopiec, dałam mu imię Tadzio xd. Anka zmieniła wygląd, a Tadzio miał urodziny. Rodzice zrobili mu imprezę urodzinową, chociaż nie była zbyt udana. Męża Ani z nudów zabiłam, i automatycznie przeszło mi do Werony. Ostatnio edytowane przez Fisia : 10.08.2011 - 12:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie w Miłowie
Kasandra zerwała z Donem i zaręczyła się z Dariuszem Marzycielem Mortimer obecnie jest mężem Diny . Nina i Dina są skłócone bo Dina przyłapała Ninę jak, całowała się z Donem. Don na razie jest sam ale, niedługo weźmie ślub z Niną i zamieszkają u Dona. Jak tylko Aleksander pójdzie na studia to Dariusz i Kasandra wezmą ślub. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Reputacja: 12
|
![]()
U mnie w Miłowie
Ćwir,Marzyciel, Latario i Kaliente: Moltorier zaręczył się z Diną, a Kasandra wzięła ślub z Donem, jednak rodzina Ćwir przyłapała Dona, jak "B-Bawili się" kasandra rzuciła Dona, który nie miał gdzie wrócić bo jego dom był sprzedany, więc wprowadził się do sióstr Kaliente. Kasandra wyszła za Marzyciela(???) z którym ma dziecko. Morti jest wampirem który czeka na powrót Belli (aż sie płakać chce ![]() Przyjemniak i Pruchno: Pruchna mieszkali w leśniczówce, jednak Przyjemniaczki wzieli ich do siebie. Jedna bliźniaczka (ta EMO) orzeniła się z synem Przyjemniaka. A dróga siedzi w domu... Ooo a to pokojówka mieszka z Marzycielami.
![]() |
#619 |
|
![]()
biedak
urodził się Gregorian teraz jest nastolatkiem tak jak Błażej.Damian wyszedł za Dagmarę i mają dziecko z opieki społecznej a Balbina (?) spłonęła w pożarze |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam napisać w tym temacie, bo moi Maxisowi simowie powoli umierają, a większość się zestarzała. ^^ Więc tadaaa(?)!
Miłowo (standart) Ćwir - Kasandra została porzucona przez Dona w dniu ślubu, rozpaczała, ale nie długo. Pomocną dłoń wyciagnął do niej Dariusz i tak jak u 90% użytkowników, wzieli ślub bla bla bla. Wyprowadziła się, a na placu boju zostali Mortimer i Aleksander. ![]() ![]() Lotario - Don został po kolei przyłapany na zdradzie przez Ninę, Dinę i Kasandrę. Zaczęła się przygoda z Kaśką, ale nie tylko z nią. W między czasie romansował z jedną Bardzo Złą Wiedźmą, wapmirzycą, Nina też nie dała sobie z nim spokoju, a pewnego wieczoru miłość Pani Ćwir odżyła. Wtedy Kasia postanowiła się ustatkować, zaręczyli się, a ona zaszła w ciążę, niedługo po tym przyłapała Dona na gorących pocałunkach, wyrzuciła go i wprowadził się do swej ulubionej kochanki Niny. Długo tam nie wytrzymali - obaj bezrobotni nie było kiedy romansować, sami sobie nie wystarczali, Don postanowił opuścić jej mieszkanie. Tam niedługo potem został ukąszony i prowadził nocne, hulaszcze życie. ^^ Z dnia na dzień miłość do Kaśki odradzała się, pewnego dnia zaprosił ją do siebie, jakie było zdziwenie gdy przyszła bez brzucha! ![]() ![]() Kaliente - Nina prowadziła cudowne życia singla, gdy na jednych wakacjach zaszła w ciąże z doktorkiem Jancentym... Dał jej trochę pieniędzy, ale nigdy się nie wprowadził^^. Urodziła się Tamara ( aspiracja po mamusi ), patrząc na to jakiego ma tatusia - wyszła z niej naprawdę ładna simka. ![]() ![]() Przyjemniak - Gdy Daniel przyłapał Kasię z Donem dał sobie z nią spokój... Mimo tego, że był bardzo nieszczęśliwy starał się jak mógł. Jednej nocy Liliana zamknęła go na dworze na noc gdy spał, zmieniła pogodę na śnieg i wten sposób pozbyła się ojca. ![]() ![]() Próchno - Musiałam ich zabić. :/ W ich domku pomieszkuje sobie Don. Hak - Lucynka jest nastolatką, Esmeralda pracuje, a Jan umarł poprzez walnięcie piorunem. Biedak - Balbina urodziła syna Maćka, wychowała Błażeja, i Damiana, podjęła się pracy. Błażej jako nastolatek znalazł sobie dziewczynę Antoninę Pukawkę, oboje się wyprowadzili, dodam, że był prymusem ( 6 i szczyt karery naukowca, aspiracja wiedzy ), nie mają jeszcze domu - czekają w skrzyni rodzin. Maciek jest nastolatkiem trochę zakręconym. XD Aspiracja Poszukiwanie przyjemnośći. ; ) Ani myślę by go wyprowadzić od starej matki. XD Ma dziewczynę - miastową kujonkę, i kochankę Lilitę jakąśtam. ; ) Poza tym Balbina znowu się obija, bo umarł Damian i zabrali jej kotka. Rzuciła pracę i nie wiem za co się utrzymają teraz gdy nie ma nikogo pracującego w domu... Marzyciel - Ich lubię najmniej... Są tacy zwykli. Kasandra i Dariusz wyjechali na noc poślubną do Trzech Jezior, tam Ćwirówna zaszła w ciąże. Szczepan zamieszkał z Lilianą. Urodziła się dziewczynka Matylda, jest dzieckiem w wieku szkolnym, nie grzeszy urodą... Kas pracuje w karierze Edukacji, a Dariusz jest Architektem... Nie osiągnęli nic szczególnego... Romans z Donem, który szybko się skończył to jedyne urozmaicenie w tej rodzinie^^. Jeśli ktoś to przeczyta to podziwiam. XD Imiona są zaczerpnięte z róznych historii simów, w tym użytkowników tego forum. Planuje teraz liczne zdrady i wysyp niechcianych dzieci. XD sugestie? Ostatnio edytowane przez Chewbacca : 11.11.2011 - 19:21 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|