![]() |
#621 |
Reputacja: 10
|
![]()
Coraz bardziej wydaje mi się że K.W. wzgórza to tak jak Dziwnowo tylko że Dziwnowo było bardziej nagłośnione że to tam może być bella. A i tak z
Dziwnowem wyszedł pic na wodę foto montaż. "Najciemniej jest zawsze pod latarnią" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
GaGasz, a jaki masz dowód, że to stało się u niego?
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
|
![]()
No choćby zdjęcia ; ) Praktycznie mogą nic nie znaczyć no ale przynajmniej coś jest. Nie ma żadnego innego(tzn. po za zdjęciami) dowodu na to że było u Dona czy u Belli..
Anique , to była ironia? :> "A ja tam dalej myślę, że po prostu twórcy zrobili coś szybko i że tak powiem: 'na odwal', żeby było ciekawiej i nie zastanawiali się nad logicznym wytłumaczeniem zaginięcia Belli. 'A niech sobie gracze myślą i kombinują jak to mogło się stać...' " No ja też tak sądze..xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia mogą być pozorowane np.tak jak to http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cbd.html.Mogli zrobić je wcześniej przed porwaniem dla zmyłki
|
![]() |
![]() |
#625 |
Guest
|
![]()
Według mnie twurcy poprostu usoneli Belle kodem żeby było coś cekawego do biografi rodziny jagby nie było że zagineła rodzina cwiruw była by jak normalna rodzina
jestem dyslektykiem sory za błedy |
![]() |
![]() |
#626 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#628 |
Reputacja: 17
|
![]()
Trzeba coś sprostować...
Moim zdaniem było tak: 1. Bella została porwana przez kosmitów u siebie w domu (na dachu). 2. Kasandra i Mortimer mają takie wspomnienie, ponieważ byli świadkami, ale nie musieli stać obok Belli, aby mieć to w pamięci, Aleksande był albo niemowlęciem, albo małym dzieckiem - lecz wtedy pewnie pamiętałby porwanie matki. 3. Don sobie mieszkał u siebie, a to zdjęcie to bodajże fotomontaż. 4. Bella po powrocie od "zielonych" została przeniesiona do innego miasta (Dziwnowo), aby w drzewie genealogicznym jej portret był "żywy" (czyli dla złudzenia porwania, że niby siedzi na Marsie), następnie usunięto ją kodem lub po prostu uśmiercono, a nagrobek sprzedano. 5. W Dziwnowie jest jej bardzo spartaczona kopia. 6. Aluzje dotyczące Kwitnących Wzgórz, zapewne pozostają aluzjami... 7. Przypominanie wizerunku Belli Ćwir wraz z dodatkami pewnie było celowym zabiegiem producentów, aby podkręcać nadal jej historię.
![]() |
#629 |
|
![]()
4. Bella po powrocie od "zielonych" została przeniesiona do innego miasta (Dziwnowo), aby w drzewie genealogicznym jej portret był "żywy" (czyli dla złudzenia porwania, że niby siedzi na Marsie), następnie usunięto ją kodem lub po prostu uśmiercono, a nagrobek sprzedano.
emnnnn wątpie aby zabito belle ponieważ sami twórcy są przeciwnikami takiej przemocy w grze nie wyskoczył wam nigdy komunikat od Śmierci jak zabiliście swojego sima z takimi jakby zarzutami że to było celowo i że simsy to nie zabijanka, a po za tym niektórzy piszą że belle można spotkać w miłowie na parcelach publicznych. Także ten punkt jak dla mnie odpada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kotecku... Jesteś forumowiczem "ślepcem"... Czytałeś każdy punkt? Napisałem wyraźnie to co widzimy w Dziwnowie, czyli spartaczona wersja Belli Ćwir to jej kopia, a nie oryginał. To nie żona Mortimera tylko obca Simka, podobna tylko karnacją i innymi względami zewnętrznymi.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|