![]() |
#622 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale błyskawice w cpr są normalne, a te były takie jakby pokazane w tle domu i był dzwiek burzy .wszystko tak jak gdy pojawia sie wiedzma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Reputacja: 12
|
![]()
Może jej nie zauważyłeś? Albo jak uciekała, to zrobiła burzę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Guest
|
![]()
Monialka, mam do Ciebie prośbę, mogłabyś wkleić linka do tego chatu, bo akurat go szukałam.
|
![]() |
![]() |
#625 |
Reputacja: 10
|
![]()
niewiem moze sie pojawiła =D ale jej nie zobaczyłem.
Breezy9592 (Aug 7, 2008 12:02:13 PM) Czy są nowe sposoby umierania? MaxoidShannon (Aug 7, 2008 12:02:13 PM) Tak są, bądźcie ostrożni gdy będziecie otwierać składane łóżko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]()
A mi sie dodatek tak strasznie nie podoba juz po pierwszym dniu grania rodzinką w bloku wyprowadziłam ją do swojego domu, ponieważ mieszkanie nigdy nie jest takie jakie chce, np rodzina z trrojka dziecki ciezko grac w bloku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
|
![]()
madusiaX - nie strasz mnie
![]() Bo dopiero co go sobie kupiłam i jeszcze w niego nie grałam i trochę będzie mi żal wydanych pieniędzy (w dodatku nie moich). W sumie to ja nie grałam w TS1 w Abrakadabra, więc może "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal" i będzie mi się podobało pierwsze spotkanie z magią... |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]()
Nie no gra jest spoko ale dla takich ludzi np. ktorzy lubią zycie na kocią łapke z pragnieniami romansowania albo poszukiwania przyjemnosci. Ja tam wole Pragnienie załozenia rodziny wiec życie w bloku poprostu mi nieodpowiada. Pierwsze wrażenia supaer, i tak pewnie jeszcze wszystkiego nie odkryłam, ale mam zamiar nastepnymi pokoleniami mojej nowej rodzinki.
|
![]() |
![]() |
#629 |
|
![]()
Ja rzadko biorę pragnienie romansowania, poszukiwania przyjemności czy popularności
![]() Ale może stworzę sima, który będzie szukał mnóstwa przyjaciół... Może akurat mi się spodoba? Nie wiem. Oby. Może zmienię swoje upodobania do robienia grzecznych, idealnych rodzinek? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]()
Jakoś mnie nigdy nie kręciło romansowanie no przyznam że kilka razy miałam takie simki ale długo nimi nie grałam.Osiedlowe życie jest w jednej opcji do tworzenia rodziny fajne. Robisz Dziewczyne i wprowadzasz ja do najtanszej przyczepy kampingowej potem poznaje chlopaka obydwoje ciezko pracuja zareczaja sie i przeprowadzaja do jakiegos fajnego miłego bloczku, pracują dalej gdzieś do 50000 i potem kupują dom i zakładają rodzine
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|