Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.01.2011, 12:56   #1
Porando
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Ja tak miałem,gdy jeszcze nie było Po Zmroku.Miałem około 10 poziom wynalazczości i pisało mi,że stworzyłem wehikuł czasu (czy jak to się tam nazywa) i chyba potem weszłem w tryb kupowania,wyposażenie rodziny i miałem tam z 10 wehikułów XD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.01.2011, 19:17   #2
anie_1981

Reputacja: 10

Duże obiekty, których się nie da przenieść uczynną rączką (w trybie życia), trafiają do wyposażenia rodziny. Ale nie tylko one. Np. Jak skasujesz regał z książkami, to dostajesz info, że książki z tego regału trafiły do wyposażenia rodziny.

EDIT:

Oto kolejne foty moich ludzi.

Anastazja i Jason nadal są w sobie zakochani... I to się raczej nie zmieni.

Mia złowiła rybkę, gurami całujące.

Poszłam na moment do rodziny Choo, przypominam, Matika i Feng. Matika jest córką Anastazji i Jasona.

Dzieciaki Matiki i Fenga. Jin i Sayuri.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.01.2011 - 23:07
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2011, 11:15   #3
Połówka

To ja przedstawiam moją rodzinkę, którą założyłam żeby pograć bez kodów
A więc Sasha Teggy jest 26-cio letnią dziennikarką, która wyjechała z rodzinnej wsi, do zupełnie obcego jej wielkiego miasta.

Nie znała nikogo, teraz poznała jedynie swoją szefową, 4 gwiazdkową osobistość. Przez to, że Sasha się z nią zaprzyjaźniła, to zyskała 3 poziom -.-
Pomimo braku pieniędzy, Sasha postanowiła zaadoptować dziecko. Jej rodzice są co do tego przeciwni, bo ona nie ma pieniędzy, ani chłopaka. Sasha jednak postawiła na swoim, i do jej domu przywędrowała mała blondynka. Nazwała ją Lucy.

Kiedy opiekunka społeczna przyszła i zobaczyła mieszkanie, powiedziała, ze i tak niedługo przyjdzie odebrać Lucy, bo dziecko w takich warunkach nie będzie mieszkać.
A tu zdjęcie apartamentu :
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2011, 18:34   #4
Shannon

wielkie P - Sasha jest taka ... jak patrze na twoje farbowane włosy u berbeci to mnie bierze
- - - - - - -
W tej historii młodziutka Shelli udała się do miejscowej wróżki by poznać datę najważniejszego dnia w jej życiu - jej ślubu. Wprawdzie to rodzice dziewczyny chcieli wydać ją jak najszybciej za mąż, ale trzymajmy się tej pierwszej wersji. Starsza cyganka wywróżyła jej huczne wesele z bogatym, dobrze pracującym i przystojnym blondynem. Gdy nasza bohaterka wróciła do swojego apartamentu na obrzeżach miasta, pod drzwiami spotkała kolegę z dzieciństwa. Z racji, że bardzo dawno się nie widzieli dziewczyna zaprosiła go na kawę, nie wiedząc jeszcze dlaczego u niej zawitał. Jakie było jej zaskoczenie, gdy mężczyzna przed nią uklęknął! I tak Shelli zaczęła dorosłe życie.

Pobrali się, a gdy Mike zakładał jej obrączkę pomyślała: Wyjdę za bogatego, dobrze pracującego (przyszły prezydent ^^) i przystojnego ... BRUNETA?!

Miała nadzieję, że taka drobna różnica nie wróży nic złego i na dowód tego los dał im córeczkę. I wszystko układało się wspaniale ...

... a przynajmniej do pewnego momentu.
- - - - - - -
to dziecko ma odrąbany kawałek główki -.-
stare 10.01.2011, 18:39   #5
Pinezka

Shannon - Może dziecko znormalnieje, gdy troszkę podrośnie.

Zupełnie nie mam czasu na grę, a aż mnie roznosi jak widzę tych Waszych pięknych simów
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2011, 18:52   #6
Połówka

ale ja jej nie farbowałam włosów
Shelli na 1 słit foci na nk wygląda jakby nos dmuchała, lub kichała właśnie ;d ale to jak ? nie widziała go z przynajmniej 10 lat, a tu nagle się pojawia i 'wyjdziesz za mnie?' 'oł jes ! myślałam, że już nigdy nie zapytasz ! ' ?

Dobra, dalsza część mej jakże pięknej, cudownej i interesującej rodzinki.

Sasha zaczęła spotykać się z pięknym, ciemnowłosym Dereckiem. Było im cudownie. Dereck się wprowadził, a po jakimś czasie się oświadczył. Lucy polubiła tatę, którego nigdy wcześniej nie miała, kochała się z nim bawić. Dereckowi nie przeszkadzało też to, że nagle został ojcem, i że jest z kobietą, która ma adoptowane dziecko. Pokochał małą z wzajemnością. Sasha wiedziała, że on jest starszy, ale nie sądziła, że aż tak... 3 dni przed ślubem Dereck zmarł śmiercią naturalną. Sasha zamówiła opiekunkę i wyszła do klubu. Zaczęła pić i imprezować, żeby zapomnieć o Derecku. Kupiła za dużo drinków i miała za mało pieniędzy. Po Lucy przyjechał pracownik opieki społecznej i ją zabrał. Sasha po jakimś czasie się uspokoiła i znalazła kolejną miłość swojego życia - Nie Pamiętam Jego Imienia Pomiędzy nimi było cudownie, tak jak było z Dereckiem, jednak nie mieszkali razem i nie byli ze sobą oficjalnie. Sasha zaczęła uczyć się robić drinki. I spróbowała swojego pierwszego drinka...

Żyli tak w sielance, aż w końcu...

Bardziej się rozpisałam . Niestety aktualnie Sasha jest już emerytką . Brakuje mi tej młodej, imprezowej dziewczyny...
stare 10.01.2011, 19:00   #7
Shannon

Młuahahaha! Końcówka nam ta sama po głowie łaziła. A no wiesz, że po 10 latach wszystko możliwe ; ) Ale ja tej historii jeszcze nie skończyłam zauważ ; pp Się wyjaśni co i jak. A Sasha to biografię może pisać.
stare 10.01.2011, 19:08   #8
Połówka

no prawda, prawda . ja już mam całą historię obmyśloną, ale mało słit foci porobiłam :c . zaraz dodam ciąg dalszy xD

edit ; a co do tej biografii... to może, może ... w końcu jest pisarką

edit dwa, edit dwa ! ; ... aż w końcu Nie Pamiętam Jego Imienia wyznał, że ma narzeczoną. Sasha się wkurzyła i wydarła się na niego. Pokłócili się, a Saha się wyprowadziła do innego domu, żeby Nie Pamiętam Jego Imienia nie mógł jej znaleźć xD (robiła się coraz bogatsza, bo dostawała prezenty a ja je sprzedawałam ) . No wyprowadziła się też, bo potrzebuje większy dom... Podczas kłótni Sasha zapomniała powiedzieć Nie Pamiętam Jego Imienia, że zaszła w ciążę (no a jakby inaczej )
Urodziła się słit córcia - Lucy. Dała jej takie same imię, jak swojej pierwszej, adoptowanej córce, bo tamtą lofciała i była ładna, a więc ma nadzieję że to przejdzie i na tą

Ostatnio edytowane przez Połówka : 10.01.2011 - 19:17
stare 10.01.2011, 19:39   #9
MaTi14191
Guest

Domyślnie Re: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Kolejne fotki
tutaj z Ashtonem

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Praca w klubie

Tu taniec z innym wampirem

ii...

Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2011, 20:58   #10
hellraiser
Guest

Mati, trochę niesmacznie jest wstawiać fotę rzygającej Simki, pomyśl jaką hańbą ją okryłeś!
Shannon, dziwne to niemowlę. Jakieś takie blade. Czyżby wampirek?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania