Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2010, 20:24   #621
kawka0

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

anie dzieki wielkie ;D wstawie pewnie jutro ... ;D
kawka0 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2010, 20:32   #622
Ascara
Guest

Domyślnie Małe problemy z parą...

Hej! Mam "mały" problem - simka mi umarła, a nie planowałam tego. Wskrzesiłam ją więc za pomocą NRaas'a, ale teraz jest ten problem - jej mąż jawi się jako narzeczony, więc "rozstałam ich" i wszystko od nowa. Stała sympatia i tak dalej, ale nie dało się już wywołać oświadczyn. Przy zabawie modem wyskakuje, że są małżeństwem - kiedy nie są. Co teraz?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 20:34   #623
Chryzantem Złocisty
Guest

moja simka kurdeno nie może poderwać żadnego sima...jest romantyczką,poznała paru simów z czego każdy był zaręczony/w związku z jakąś babą.
no ale pomyślałam,pokręci z nimi trochę i namówi do zerwania.
a gdzie tam!ona do nich robi słodkie oczka,a oni tylko wzruszają ramionami.
poradźcie mi,co mam zrobić,bo już mnie to wkurza.
kiedyś mogłam z nimi flirtować mimo ich dziewczyn,a potem kazałam im zrywać,a teraz nic.

inna kwestia - czemu wszyscy faceci w Twinbrook są już zajęci?!chcę dla niej znaleźć jakiegoś wolnego sima,a jak na razie każdy którego spotkała jest już w związku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 20:43   #624
hellraiser
Guest

Chryzantem, kup nagrodę s. życiowego "Mistrzyni uwodzenia" za 10-20 tys. Dzięki niej każdy Sim będzie się zgadzać na romantyczne interakcje, nawet jak są wrogami, albo się w ogóle nie znają. Moja Simka dzięki tej nagrodzie zgwałciła w windzie pół męskiej części Bridgeport
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 20:43   #625
Pinezka

Domyślnie

Chryzantem Złocisty - jedyny sprawdzony sposób na wolnego sima to, gdy sama go stworzysz Strasznie wierni Ci simowie!

Niestety przy mieszaniu modami często zdarzają się dziwne sytuacje. Sama nigdy tego nie próbowałam, właśnie dlatego. Może gdzieś tam jest ustawione, że oni są małżeństwem?

Ostatnio edytowane przez lithium : 29.12.2010 - 21:19
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 21:01   #626
Ascara
Guest

Domyślnie Odp: Małe problemy z parą...

No niby jest, ale tam ustawiłam rozwód, to wyskoczyło okienko, że afera publiczna przez rozwód (oboje mają po 5 gwiazdek reputacji), ale nadal nie da się utworzyć więcej interakcji niż "stała sympatia".
No cóż, mamy takie czasy, że życie na kocią łapę u simów nie będzie niczym dziwnym
Ale głupio tak jakoś
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 21:06   #627
Pinezka

Domyślnie Odp: Małe problemy z parą...

Może chodzi o to, że nie mogą bezpośrednio wziąć ślubu po swoich rozwodzie? Albo nie można wziąć ślubu dwa razy z tą samą osobą? Hm, nie miałam nigdy takiej sytuacji.
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 21:22   #628
Ascara
Guest

Uwaga - gdyby ktoś miał podobny problem, powiem jak go rozwiązałam. Simka zginęła jeszcze raz, po czym za pomocą modu wywołałam okazję z laboratorium. Po wskrzeszeniu ducha simka spałaszowała ambrozję przygotowaną przez jej męża. Po takim ożywieniu nie było problemów z zawarciem małżeństwa .

Ostatnio edytowane przez Ascara : 29.12.2010 - 22:36
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 10:15   #629
kalafjor

Reputacja: 16

Czy tylko u mnie lokaj nie zajmuje się ogrodem? Sue musi sama pielęgnować owoce życia.
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 10:35   #630
anie_1981

Ascara, bardzo proszę o linka do moda, którym da się wywołać okazję "Duch" żaden mod z tych które miałam, tego nie potrafił. Nawet te uwielbiane przeze mnie NRaasy tego nie potrafią. Jeśli wywołujesz tą okazję NRaasem, to napisz którym i gdzie konkretnie tego szukać. Z góry dzięki. Ja wskrzeszam NRaas'em, Debugger Enabler. Klika się na nagrobek, potem wchodzi się w "options" i tam gdzieś jest opcja resurect (nie korzystam) i "Create playable ghost". Z tego korzystam. Tworzy grywalnego ducha i wystarczy mu zaserwować ambrozję. A o ambrozję dzięki modom nietrudno... Debugger Enabler albo Master Controller (nie pamiętam który, oba są z NRaas'a) ma opcję "Make Food" można utworzyć dowolne danie, pojedyncze lub zbiorowe.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania