![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
Hej! Mam "mały" problem - simka mi umarła, a nie planowałam tego. Wskrzesiłam ją więc za pomocą NRaas'a, ale teraz jest ten problem - jej mąż jawi się jako narzeczony, więc "rozstałam ich" i wszystko od nowa. Stała sympatia i tak dalej, ale nie dało się już wywołać oświadczyn. Przy zabawie modem wyskakuje, że są małżeństwem - kiedy nie są. Co teraz?
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]()
moja simka kurdeno nie może poderwać żadnego sima...jest romantyczką,poznała paru simów z czego każdy był zaręczony/w związku z jakąś babą.
no ale pomyślałam,pokręci z nimi trochę i namówi do zerwania. a gdzie tam!ona do nich robi słodkie oczka,a oni tylko wzruszają ramionami. poradźcie mi,co mam zrobić,bo już mnie to wkurza. kiedyś mogłam z nimi flirtować mimo ich dziewczyn,a potem kazałam im zrywać,a teraz nic. inna kwestia - czemu wszyscy faceci w Twinbrook są już zajęci?!chcę dla niej znaleźć jakiegoś wolnego sima,a jak na razie każdy którego spotkała jest już w związku. |
![]() |
![]() |
#624 |
Guest
|
![]()
Chryzantem, kup nagrodę s. życiowego "Mistrzyni uwodzenia" za 10-20 tys. Dzięki niej każdy Sim będzie się zgadzać na romantyczne interakcje, nawet jak są wrogami, albo się w ogóle nie znają. Moja Simka dzięki tej nagrodzie zgwałciła w windzie pół męskiej części Bridgeport
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem Złocisty - jedyny sprawdzony sposób na wolnego sima to, gdy sama go stworzysz
![]() Niestety przy mieszaniu modami często zdarzają się dziwne sytuacje. Sama nigdy tego nie próbowałam, właśnie dlatego. Może gdzieś tam jest ustawione, że oni są małżeństwem? Ostatnio edytowane przez lithium : 29.12.2010 - 21:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]()
No niby jest, ale tam ustawiłam rozwód, to wyskoczyło okienko, że afera publiczna przez rozwód (oboje mają po 5 gwiazdek reputacji), ale nadal nie da się utworzyć więcej interakcji niż "stała sympatia".
No cóż, mamy takie czasy, że życie na kocią łapę u simów nie będzie niczym dziwnym ![]() Ale głupio tak jakoś ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
|
![]()
Może chodzi o to, że nie mogą bezpośrednio wziąć ślubu po swoich rozwodzie? Albo nie można wziąć ślubu dwa razy z tą samą osobą? Hm, nie miałam nigdy takiej sytuacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]()
Uwaga - gdyby ktoś miał podobny problem, powiem jak go rozwiązałam. Simka zginęła jeszcze raz, po czym za pomocą modu wywołałam okazję z laboratorium. Po wskrzeszeniu ducha simka spałaszowała ambrozję przygotowaną przez jej męża. Po takim ożywieniu nie było problemów z zawarciem małżeństwa
![]() Ostatnio edytowane przez Ascara : 29.12.2010 - 22:36 |
![]() |
![]() |
#629 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy tylko u mnie lokaj nie zajmuje się ogrodem? Sue musi sama pielęgnować owoce życia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]()
Ascara, bardzo proszę o linka do moda, którym da się wywołać okazję "Duch" żaden mod z tych które miałam, tego nie potrafił. Nawet te uwielbiane przeze mnie NRaasy tego nie potrafią. Jeśli wywołujesz tą okazję NRaasem, to napisz którym i gdzie konkretnie tego szukać. Z góry dzięki. Ja wskrzeszam NRaas'em, Debugger Enabler. Klika się na nagrobek, potem wchodzi się w "options" i tam gdzieś jest opcja resurect (nie korzystam) i "Create playable ghost". Z tego korzystam. Tworzy grywalnego ducha i wystarczy mu zaserwować ambrozję. A o ambrozję dzięki modom nietrudno... Debugger Enabler albo Master Controller (nie pamiętam który, oba są z NRaas'a) ma opcję "Make Food" można utworzyć dowolne danie, pojedyncze lub zbiorowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|